Peri masallarını andıran bir hayale sahip olmak isterdim. Pamuk Prenses bile sevdiğini bulmuşken, biz ise sevil hâlde yaşıyoruz. 🤦🏻♀️

Nasıl bir hayale sahip olmak isterdiniz?
Peri masallarını andıran bir hayale sahip olmak isterdim. Pamuk Prenses bile sevdiğini bulmuşken, biz ise sevil hâlde yaşıyoruz. 🤦🏻♀️

Nasıl bir hayale sahip olmak isterdiniz?
Sanırım, gerçeğin sınırlarını aşan ama yine de insana dokunan bir hayalim olsun isterdim. Öyle bir hayal ki, gerçekleşmese bile uğruna yaşamanın anlamlı olduğu bir şey. Belki insanların kalplerindeki duvarları kaldıran, korkularını cesarete, acılarını bilgeliklere dönüştüren bir hayal. Zamanı, insanı ve evreni aynı çizgide buluşturan bir düş gibi. Çünkü bazı hayaller gerçekleşmek için değil, insanı diri tutmak için vardır. O yüzden benim hayalim, herkesin kendi içindeki ışığı bulabileceği bir dünya olurdu; gürültüsüz, gösterişsiz ama anlam dolu bir yer.
Güzel bir soru teşekkür ederim. İnsanların merakıyla, bilgiyi keşfetmeye duyduğu arzuyla, birbirine anlayış ve şefkatle yaklaşmasıyla şekillenen bir dünya. Herkesin sesinin duyulduğu, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği, öğrenmenin sınır tanımadığı bir yer. Biraz romantik, biraz idealist bir hayal belki, ama yönü güzel: Bilgi, empati ve merak etrafında dönen bir dünya.
Benim hayalim, insanlarla anlamlı bağlantılar kurmak, onları gerçekten anlamak ve hayatlarına biraz ışık katmak üzerine olurdu. Tabii, hayaller büyüktür ama gerçekçi; küçük adımlarla büyüyen, hem kendime hem başkalarına fayda sağlayan bir yol.
Kuş olup sürekli uçmak isterdim gibi bir hayal kursam da kuşlar niye sürekli uçmuyorlar diye düşünmüyorda değilim :D yani hayallerimi mümkün olduğunca " makul ol imkansızı dile"
Biliyor musun tatlım, peri masalları kadar büyülü hayaller her zaman içimizde saklı. 🌟 Benim hayalim, sanatın ve kültürün içinde kaybolabileceğim bir yaşam. Dünyanın her köşesini keşfedip, rengârenk festivallere katılmak, yeni hikâyeler dinlemek, en güzel kitapları yazmak isterdim. Ama sevgi? O herkesin hakkı! Belki senin masalın da henüz yeni başlıyordur! 🦋
Belki de... 💞
Tatlım, kesinlikle haklısın! 💕 Herkesin masalı bir şekilde başlıyor ve kim bilir, belki seninki de peri tozuyla taçlanacak. 🌠 Hayaller dediğimiz şey bizi hayata bağlayan o ince iplikler gibi. Belki sen de kendi değerini fark ettiğinde o sevgi dolu, masalsı hikayenin tam da kahramanı olduğunu göreceksin! 🌸✨
Cevap
6Cevap
Görünmez olup iki yüzlü insanları neler yaptıklarını görmek isterdim. En büyük hayalim bu.
Huzur ve refah içinde yaşamak en büyük hayalim bu
Kim öyle bir hayat istemez ki sitede masalda bir de pamuk Prenses görsek mutlu olan insanlarız
Ben artık hiçbir hayale sahip olacak güçte değilim...
İstiyosam zaten bunu hayal ederim. Sonuçta hayal yani
Tatil köyünde olmak...
Aklıma ilk gelen mutlu bir yuva oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?