Niye böyle olduk.
22 gü
Ya seni kırmak istemedim ki sadece estetik var dedim bu kadar kırılacağını düşünmedim bi sen bu ben değilim deyince biraz abartarak konuştum
özür dilerim
Biri daha bana böyle yazdı farklı hesaptan Ama biraz acımasızca yazı yazdım o sandım
Hayır yani bakmadın diye küfür etmesi komik olmuş cidden 😂😂
Bak bir de şöyle düşün buna cevap veren kişi yarım saatini belki bir saatini harcayacak ama nasıl bir kişilik olduğunu bilmeden kime zaman harcamamız gerekir bilmek çok önemli
Aynen öyle yani. Burada kalitesizliğini çok belli etmiş zaten
ya banada atsin 😀😀😀
Sana yönlendireyim bundan sonra belli kafam kaldırıyor böyle şeylerş
yönlendir 😀
Seve seve 😀
cok mu atiyolar sana böyle 😀
3 resim yollamış sence hangimize ne tür bir estetik lazım diye soranı bile oldu
onuda mi cevaplamadin 😀
Hayır tabiki saçma sapan şeyler.
İlgimi çekmesi lazım konuşmam için erkek ya da kadın
ben olsam sosis dudakli falan yaptirirdim gozuyle burnunu yer degistirir dim 😀
Sen belli makara arıyorsun kendine ondan yolla gelsin diyorsun 😀
aynen burada en iyi is makara gerisi bos is 😀
Hak konuştun 😀
saol 😀
Portakallıjöle ismi çok iyi ya 😀 sıradışı bir hikayesi var mı 😁
seviyorum o kadar 😀
Bende patlıcanmusakka koysaydım keşke değiştirme şansı olsa şu an değiştiririm 😀
onu mu seviyorsun sende😀
Çok severim patlıcan olan herşeyi çok severim ama portakallıjöle sevmim damak tadıma hitap etmiyor seni varoş 🤣
sen sanki kral charless in 😀
Hanımefendi Napolyon'um ben sözleriniz deki saygısızlığı sezmeye davet ediyorum sizi bu tutum içinde devam etmesiniz halinde sizinle ilgili vereceğim emirler sert olcaktır. Bu bir tehtid 😜
giyotin le idam edilmek istiyorum kafam yuvarlanirken etrafi görmek son ve güzel bir deneyim olur 😀
Son isteyin nezdimde kabul görülebilir, ancak güzel bir deneyim olucağını düşünmeniz bana keyif vermedi, kör giyotin ile idamı kabul edersen isteğini tez uygulatırım. Sonuçta bende kalp taşıyorum benimde merhamet duygum var 😀
olmaz mikropludur o alkolle yikanmis piril piril parlamis olmali
Hani benim keyfim nerede sen hiç benim keyfimi düşünmüyorsun. Hep benim istediğim olsun diyorsun, bu şekilde seninle nasıl anlaşabiliriz söyler misin hiç adil bir anlaşmaya varamıyoruz.. Sen çok kötü birisin 👎😈😧
iyi biri oldugumu hic demedim ki zaten giyotinde ki kafada senin di oyuna getirdim seni napolyon benim 😀
Vayyyy vayyyy bende kiminle dans ediyorum önünüzde şapka çıkarıyorum ne Napolyon'u sen kleopatrasın
him sevdim 😊
Seversin tabi kötü kalpli şey seni
iyi kalp denedik olmadi kötüsü cuk oturdu 😀
Bu çok iyiy di kız valla güzel espri yapabildiğinin kanıtı niteliğinde
hem eic icin hemde makara icin tesekkur ederim eh iste biraz laf yapiyo ağzımız 😀
Seni takip bile ettim bak değerini bil ben kimseyi takip etmem ancak şımarma tamam mı laf ebesi
tesekkur ederim söz veremem kötüyüm sonucta 😀😀😀
Ancak sen takip etmediğinde bir süre sonra çıkarım takipten kötü hissettiriyor
tehdide bak 😀
Çok konuşma kahvaltı hazırla fazla yüz verdik sana 🤣
oyle olsun patlicanmusakka takibine takip yanlisini görmeyim sarmisakli yogurt dokerim üstüne 😀
yumurtalar rafadan olsun caymida karanfil ekle
Bende tam doğadan çayın için karanfil toplamaya çıkıyordum.
Cevap
16Cevap
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂 😂
Ben onlardan değilim biz diyemiyeceğim bu tür farkli bir tür isim sıfat yok
Geçen bende birine tanışmak istemiyorum dedim diye bana psikologa git demişti 😂😂😂deli yav bunlar 🤭🤭🤭
Hahaha bu da iyiymiş 😀
Maalesef çarpık ilişkiler, beklentiler çok yaygınlaştı. İnsanlar farklı arayış içerisindeler. Üzücü bir durum sonra diyoruz ki güvenilecek birini bulmak zor tabi zor baksana mesaja
Çok doğru ✅
Burada bozulan kim tam olarak? Daha açıklayıcı sormanızı tavsiye ederim
Kim diye bir tanım yok. istediğini alamadığı zaman küfür eden çirkefleşen insanlar var.
Bana da atıyorlardı ya bakamam diyince küfür ediyorlar bende onlara ediyordum engelliyorlardı sonunda malaklar
Banada geliyor böyle mesajlar müsait oldukça cevap veriyorum
Ben bu yazan kişiyi biliyorum. Ancak üye adını yazmak etik olmaz. Yalnız çok ayıp etmiş. 😡
Sen haklısın ama vaktin yoksa konuşmaycaksan cevap da yazma böyle bir tarafı kalkmasn onunda ;)
Banada çok geliyo böyle sorular güzelmiyim gözlerim nasıl diye darlayan geri.. zekalı kadınlar
Böyle insanlar yüzünden kimseye şans veresim gelmiyor zaten
Senin en büyük hatan neydi dostum biliyor musun ciddiye alıp cevap vermen.
Böyle byinsiz erkeklerde çok cinsel şeyini atıp onuda yorumlatmak istiyorlar iğrenç insanlar yapacak bişry yok
Sanki yorum yapmaya mecburuz
Kesinlikle kalitesi belli zaten küfür etmesi ile
Engelle gitsin değişik insanlar
Aynen öyle kafa yoran herkese güle güle
Linklere tıklamayın
Neden açıkla okuyan olur bilsin herkes
Aman aman bir kere dolandırıldım daha ayın başında son taksidi ödedim bir kere daha başıma gelirse kaldıramam
İnternet sayesinde. ha bir de morerenleşiyoz ya avrupalı olmaya çalisiyoz ya ondan
Valla çok oldu bozulalı temiz kalana helal olsun
Elza123 bu kişi herkese aynı şeyi soruyor
Dövelim hocam
Hep cinsel içerik fotoğraf paylaşıldığı için insanlar artık güvenmiyor
bu bozulmak mı bozulan sadece karşındaki burada
Of bu muhabbete girme kimse ile
Ne işim olur ya saçma saçma işlerle 😁
yorumolog muyuz biz ya
Sende ricasını kabul etmemişsin gadası
Kız mı bu
Cinsiyeti kadın
Banada bi tanesi atmıştı nasılım diye güzelsin dedim neden çok güzelsin demedin dedi
Buyur burdan yak 😀
banada böyle resim atan çok oluyor
Cevap veremeyince küfür ediyorlarmı
ben bakıyorum sadece resimlere
Emperyalist dış güçler nedeniyle mayamız bozuldu
ruh hastasıymış
Bunu soran Elza die biri mi
Kız mı atan
Sesli güldüm gjklll