Bu hayatı tek başıma yaşamıyorum. Ailem var. İplerin tamamen benim elimde olması bencillik ve ego olur. Ortak yaşadığımız hayatta ailem dediğim insanların da söz ve karar hakkı var. Şunu diyebilirim aile dışındaki arkadaş, çevre konusunda ipler benim elimde karakterini beğenmediğim, kafa dengi görmediğim biri ile ilgili kararı ben veriyorum. Muhattap olmuyor ve hayatıma almıyorum.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatın tek bir ipi var o da kaderin elindedir. Kul plan yapar kader gülermiş. Kimse kendini kandırmasın hayatıma yön veriyorum diye
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 23 gü
Büyük kontrol bende evet ama tabi aile ve toplum gibi unsurlar da hayatımızın üzerinde etkili.
10 Yorumla - u24 gü
Hayır tamamen benim elimde değil. ama elimden geleni yapıyorum her zaman için
10 Yorumla - u24 gü
evet
elimde sayılır
yüzde yüz olmasa da10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. maalesef her zaman dış güçlerin elindeydi hayatım boyunca annem ne istediyse onu yaptım amcam ne öğüt verdiyse onu yaptım okulumda yönlendirildim işimde yönlendirildim hep ‘biz senin iyiliğin için söylüyoruz oğlum’ cümlesini samimi bulup ciddiye aldım ama 30 yaşımda farkettim ki bu zamana kadar hep yerimde saymışım yol kat edememişim çünkü en başından beri yaptığım hata kontrolü kendi elime almamıştım ama artık ipleri kestim kontrol bende.
10 Yorumla- 23 gü
Herkesin hayatı kendi ellerinde kimse bahane üretmesin bence, hayat bir defter bizler ise şair istediğini yazmakta özgürsün.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. değil para yönetimi ablamın elinde onun evinde kalıyoruz diye darül aceze usulu maaşın yüzde yetmişini alıyor
10 YorumlaYalan dünyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız! Bir özlü sözdür.. : )
10 Yorumla- 24 gü
Büyük ölçüde evet. Evli olunca tamamen elinde olamıyor.
10 Yorumla - 24 gü
Benim elimde canım ne isterse onu yaparım, buna kimse engel olamaz, benim hayatım benim kararlarım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Sanırım tamamen benim elimde olsaydı yaşamıyor olurudum
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)24 gü
Evet senin elinde sadece kuralları var bu kurallara uyarsan ipler senin elinde istediğin gibi yön verirsin insanlar dünyayı yönetenler var kendinimi yonetemicen
10 Yorumla - 24 gü
Hayatın ipleri kopuk bizim rüzgara göre şekil almaya başladık
10 Yorumla - 24 gü
benim elimde, ama birkaç ip de hayatın zorluklarının elinde duruyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. Her ne kadar öyle olduğunu düşünsekte öyle değil maalesef hayat anlık..
10 Yorumla- m24 gü
Bazen kaçtığı oluyor ama bir iki zorlanmadan sonra yine alıyorum.
10 Yorumla - 24 gü
Kimsenin kuklasi degilim ama yaraticiyi da unutmamak lazim
10 Yorumla Çoğunlukla benim elimde ama bazı zamanlar kontrolümden çıktığını hissediyorum
10 YorumlaHayır tamamen benim elimde değil yani abartıyolar
20 Yorumla- 24 gü
Allah'ın elinde
20 Yorumla - 23 gü
maalesef o kadar özgür değilim çocuklar var
10 Yorumla - 24 gü
Yani galiba sanırsam öyle
10 Yorumla - 24 gü
Degil elbet
10 Yorumla Şu an tam olarak değil
10 Yorumla- u24 gü
Müdahale edemediğim şeyler var elbette