Nitelikli bütün erkekler evlendi biz kimi bulcaz gibi geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNitelikli bütün erkekler evlendi mi ben anlamıyorum senin nasibini kim çalabilir? Biraz Allah'a güvenin teslim olun benim nasibim bir yerlerde beni bekliyordur Allah karşılaşmamız için doğru zamanı bekliyor demesini bilin. 25 yaşında evlenip boşananlar da var önemli olan mutlu bir evlilik yapabilmek sadakatli o insanı bulabilmek o yüzden yaşa takılmak bana çok anlamsız geliyor.
511 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ama teslimiyet bu hayatta en zor becerdigim şey
- 1 yıl
Herkes zorlanıyor teslimiyet ve anda kalmak zaten zordur ama bir şekilde başarmak için çaba göstericez
- 1 yıl
Haklısın da cidden erkek adamlar çok nadir artık bu bir gerçektir canım
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
Güzelliğin kayıp olmadan 30 yaşından önce evlenmeye çalış. Erkek aklı ile kadın aklı farklıdır. Bazıları eşit gibi düşünüyor, öyle değil. Örneğin: çoğu erkek evlendikten sonra çalışacağını ve sorumluluk alacağını bilir biraz daha güvenlikli yaklaşır ama kadın çalışmasa da olur diyebilir erkeğin. Seçim aşamasına gelince, yaşıt olan erkeğe bir şey vermeniz gerekir aklına ben kadınım gibi bir düşünce gelir bu durumda senin yerine 25 yaşındaki tercih etme eğilimi yükselir. Tepki gösteren çok olabilir bu düşünceye ancak zamanla gerçeklik kazanır. Özellikle eğitim-güzellik-para anlamında bir farkın yoksa direkt evlenmeye bak.
22 Yorumla
Soran1 yılAma işte önüme düzgün insan çıkmazsa da 30dan önce evlenemezsem ne olcak
1 yılBilemem ama bir yaştan sonra ben ölüme gitmek istiyorum. Hani kendim bazen düşünüyorum da. 45 olmuşum. Kimsem yok. Evlensem ne olacak ki? hastalıklar başlayacak... belki yaşlanmadan intihar ederim diye düşünüyorum. 35 geldim. 40 sonra da istemem.
Başka bir şey deli gibi ben kadın isterken kadınlar hep Red etti. 40 dan sonra da lanet olsun kadına. Lanet olsun o beden ruha. Yaslianmadan bitirmek güzel geliyor her şeyi.
219 Yorumla- 1 yıl
Neden yalnizsin peki
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz bulamadım birini. Birini bulmak belki zaman yoktu. Hoşlandım ve hoşlandığım kızdan da reddedildim sen kabul görmedim ki bir de şu var Hep eğitimle uğraştım Hani hep Eğitim iş ile uğraştım hani biriyle birlikte olacak zamanım olmadı ki. Şimdi deli gibiyim ya kadın istiyorum öyle o kadar istiyorum ki bir kadını huyuna girme o kadar çok istiyorum ki hep bir kızla birlikte olmayı Allah'ım ben nasıl bir şey nasıl bir duygu anlatamam sana Harbi de yokluk çeke çeke ne olmuşum bilmiyorum ben ya kadın nasıl bir canlı acaba ya düşünüyorum söyle? Bazen tramvayda gidiyorum otobüste gidiyorum iş arkadaşım oluyor ya hani bakıyorum Hani kadın düşünüyorsun hani böyle işte eşim olsa bunu ben ne yaparım acaba burada şey olarak düşünme muhtaçlık olarak düşünmek ihtiyaç olarak düşün hani birlikte olduğunu sevdiğini öptüğünü o kadar isteyeceğini hissediyorsun ki
- 1 yıl
Harbi de şu kısım var sen diyeceksin ki parasını ver birlikte ol Evet bu kısım var yani parasını verdim mi parasıyla da birlikte olabilirim
- 1 yıl
Ama o duygusal boşluğu tamamlamıyoruz işte hani biraz sevişmek farklı bir şey işte ilişkiye girme farklı bir şey mi benim için hani bir kadın olup altına sabahlara kadar birlikte olursun sahip olursun ona ya sabah kalktığım hamileyim desin İyisin yani hani kadının senin bir bütünlüğün ama para karşılığı birlikte olan kadında anlamı yok yani sadece giriyorsun çıkıyorsun hani şey neydi ya zevkini alıyorsun Başka bir şey yok yani ben işim olsun işim olsun istiyorum ya akşam geldiğim zaman koynuna geleyim uyuyorum istiyorum sahip olayım öpeyim sevişelim ağzını kokusunu çekeyim derdimi anlatayım onunla nasıl ilişkiye gireyim ya ne bilmiyorum * kadar s***** istiyorum açıkçası da Çocuğum Olsun
- 1 yıl
Anliyorum ama simdi sen böyle tuhaf olmuşsun sakinlesmelisin yoksa kizlarin gozunde kim olsa kabul edecek bi erkek deger gormezsin
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz neden öyle düşünüyorsun neden kabul etmezler? Merak ediyorum sabah işte gittim. Özlem var konuşurken kızlar arasında sabah kadar o işi yaptığını anlattı. Duydum gülümsedim geçtim. Sonra Evlenmeyi düşünüyorum musun dedi. Keşke dedim. Anlamıştır birini aradığımı ama Özleme karşı bir saygısızlık yapmadım.
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz 2.5 sene hormon kullandım. Erkekliğimi hissetmemek için. Yeni 3 aydır kullanmıyorum.
- 1 yıl
Yani bu sitede boyle gozukuyorsun isine cok zaman ayirmak yerine neden kendine onem vermedin belli bi yastan sonra oda onemli oluyor
- 1 yıl
Kadınlar ne yapsın olmuyorsa olmuyordur zorla güzellik olmaz ayrıca her şey evlilik mi bu hayatta daha çok güzel şeyler var kardeşim
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz sen bunu böyle algılıyorsun da hayat sana onları yüklüyor ki annem babam ölmüş hani sorumluluk sahibisin düşünüyorsun sen okumazsan sen çalışmazsan Sana kimse yardım edecek yok yani bunu anlatmak zor
- 1 yıl
@paptya0077 bilmiyorum ben evlenmek çok istedim hem erkeklik hem de yuvam olsun isterdim. Tek başına yaşamak lanet olsun. Sen ne diyorsun... Özlem sabah gözleri parildiyordu. Akşam sabah kadar doyurmuş kocası. Bir de eşim olsa da ben de o da doysa. Kavga etsek. Ne bilim öpsem oynassam. ikimizde çalışsak. Akşam yemek yapsak. O hasta olsa baksam. Ya da ben hasta olsam o bana baksa.
- 1 yıl
Her şeyi anladım da kavga etsek ne demek erkekler kavga sevmiyor sanmıştım 😂
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz bazen intihar ile kurtuluş arıyorum. Dinimi değiştirmek istiyorum. Düşünüyorum 10 tane üniversite bitti. Niye okudum ki! Şimdi kadro yok bir işte kölelik yapıyorum. Is güvenliği uzmanı adımız. Adam ölse ben gidiyorum kodese. Emeklerim nerede? Hormon kullandım anlayan kız yoktu ki. Bu kadar zorlanıyorum artık.
- 1 yıl
@paptya0077 ya severim niye sevmeyeceksin ki Ben ona bile muhtacım ya iki gün önce bir arkadaş var iş yerinde eşiyle kavga etmiş yani çocuk okula gitmek gitmemek için tartışmışlar anlatıyor böyle bana tamam mı Ben de dinliyorum işte evlenmek kötü falan diyor dedim ki içimden lan benim karım olsun Biz de tartışalım biz de birbirimize bağıralım ya bağıralım yani hani dövmekten bahsetmiyorum burada şiddetten hani evlilikte olan o tatlı kavgaları var ya ve o olsun abi ya olacak sonra sevişelim sonra sevişelim istedim Hani nasıl anlatılır be Yani illa fakir olalım yani iki işte çalışalım okuyalım papatya istiyorum bunu anlatamadım sana ya Yani Adam diyor ki Ben boşayacağım bunu diyor o kadın kadına işi anlatmak dırdır etmek ya ihtiyacım var
- 1 yıl
Sende duzelt. kensini
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz ne yapayım önerin nedir?
- 1 yıl
@Krypto61 bos hayat abi ben verdim. ama kurtuluş
Gizli Üye(25-29)1 yılIki arkadaşım vardı birisi senin gibi düşündü 23 yaşında evlendi 27 yasinda boşandı hemde dünyanın en mutsuz kadını olarak, diğeri 30 yaşında evlendi ve şu an dünyanın en mutlu kadını gibi... yıllardır hemde... evlilik yapalım diye yanlış insanla evlenip hayatınızı zindan etmeyin
152 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun ben sadece aşık olmazsam diye korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet zorlaşıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoo. Kuzenlerim ve bir teyzem 25 yaşında evlenmişti. Bence en uzun süreli evlilikler 25 inde yapılandır. Hem mantık , hem kalp, giriyor işin içine. 25 den önce evlenenler mantık falan aramıyor dürtülerle evlenip, sonrada yanliş yaptık diyip boşanıyor. 25 yaşına kadar kadın erkek kimse evlenmesin zaten
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada 25 yaşında evlenen kuzenlerim kadın dı, erkeklerde de 25 inde evlenen var. Genelde sülalemde kadın olsun erkek olsun çoğu 25 inde evleniyor. 25 den önce evlenen kızlara erken evlendi gözüyle bakıyorlar. Şahsen 25 de artık çocuk gibi oldu. Çünkü daha bu sene bir yakınım 25 inde evlendi. Kadın aslında, evlenmesi normal, ama bana daha dün çocuktu ne ara evlendi gibisinden düşündürmedi değil.
Soran1 yıl25te evlenmek iyi de bu yaştan sonra acilen birini bulup aşık olmak falan kolay mı
Cevap sahibi1 yılAşk sexden sonrada olabilen bişey. Evlenirsin , kocan seni pompalar, ozaman aşık olursun kocana merak etme 😄
Nasip işidir evlilik kiminin 18 yaşımda kiminin 38 yaşında çıkar nasibi acele etmeye gelmez doğru zamanı ve doğru adamı bekle bende 29 yaşında evlendim. Nokta atışı cıncık gibi herifle hemde 😄
11 Yorumla
Soran1 yılVuu iyiymiş
Senin yaşıtların evlenmiş oluyor. 20 yaşlar küçük geliyor 30 küsürlüler büyük sanırım problem bu
12 Yorumla
Soran1 yılEvet galiba
Bir de bu yaşa kadar neden evlenmemiş kimle ne haltlar yapmış düşüncesi oluyor
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılNitelikli erkekler 25 yasinda evlenemez is kurar egitimini devam ettirir kendini gelistirir... niteliksiz olanlar ve ana kuzulari 25 yasinda evlenir
40 Yorumla
1 yılEvliliğin bence yaşı yoktur önemli olan doğru kişiyi bulmak ve anlaşabilmek 60 ile 70 yaşındakiler bile evlilik yapıyor. Bir de şunu eklemek istiyorum evlilik kader kısmet işidir alnına yazılmış ise olur bunun yaşla falan hiç ilgisi yok bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yaş ilerledikten sonra evlenmenin zorlaşma olasılığı evet vardır ama belirli bir yaştan sonra da evlenmek imkansız değildir. Nikah her an kapıyı çalabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim için hep zordu 18'ken bile.. çünkü kendime ve kafa yapıma göre erkek bulmak ve onunla karşılıklı sevmek imkansız gibi bir şey.
11 Yorumla
Soran1 yılBenim içinde öyleydi
1 yılVallah 25 yaştan daha zor bence çünkü iyi erkekler çoktan seçildi geride kalan erkeklerin çoğu ya yaş olarak küçük ya da çürük işimiz cidden çok zor allah yardımcımız olsun amin
14 Yorumla- 1 yıl
Sanki ülkede insan kalmadi , bu kadar olumsuz olma
- 1 yıl
@zeynep3000 İnsan çok ama erkek adam yok sorun bu
- 1 yıl
Anladim
Gizli Üye(25-29)1 yılYok be benim 2 tane ablam var ikisi de 3 koca değiştirdiler 40 yaşından sonra. Hem de öyle pörsümüş tipsiz adamlar falan da değil snoskdmf
13 Yorumla
Soran1 yılYok artık ciddi mi egkqfehwwh
Cevap sahibi1 yılValla ahhshsh ben de 25 yaşındayım bazen sanki hayat buraya kadarmış gibi geliyor bunların hızını görünce beynime s*çayım diyom😂
Soran1 yılBana da hayat 30da bitecekmiş gibi geliyor nedense ama 20 yaşında bile çok yaşlanmış hissediyordum şimdi ise bende o günlerde niye yaşlı hissetmişim beynime s*çayım diyorum
Hayır aksine genelde o yaşlardan sonra işini gücünü yola sokup evleniyorlar anca yani
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılMantıklı evlilik yapma ihtimali artıyor bence kişi ne istediği daha da iyi kavramaya başlıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl>En büyük yalancı sizin mencinsleriniz valla. Çarpılıcaklar mq çoğu yooo felan diyor da 25 kadar evlenmiyen 35 geldiğinde hala yok mu la biri soruyor hala... Kadının en büyük düşmanı gene kadın değişmez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılemin ol nitelık kazanmak icin en az 30 yas erkek bulman laazzım yani onun altındakıler pek nitelık kazanamazlar
10 Yorumla Zor olmuyor sen artık herşeyin farkındasın ve sen zorluyorsun bende aynısını yaşıyorum
22 Yorumla
1 yılolabilir neden olmasın kuzenim 28 yaşında yeni evli
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılhayır. zaten artık bu yaşlarda evlilik oluyor yanş 25 yaşından sonra.
20 Yorumla
1 yılrabbim nasip ettikten sonra her yaşta evlenmek mümkün. bazı insanlar otuzdan sonra evleniyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok niteliklilerdi, bu yüzden tek dertleri evlenmek olduğundan hemen evlendiler evet, asıl kaliteli erkek kolay kolay evlenmeyendir, daha seçici, kontrollü ve zekidir hatırlatayım :))
10 Yorumlaçevremdeki herkes neredeyse 25inden sonra evlendi.
10 YorumlaEvliliğin yaşı mı var niye kendini şartlandırıyorsun kısmet bu yani ne zaman olur bilemezsin
10 Yorumla
1 yılNiteliksiz kızlar 25 den önce evleniyor aksine okul 22 23 de evleniyor 2 senede ise giren kız çok az ancak okumayan kızlar evlenir genç yaşta bütün Dr mühendis okumuş etmiş erkeklerde 30 yaşlarında bekar duruyor
20 Yorumla
1 yılhayır zorlaşmıyor, ama dikkat et kadınlar yaşlandıkça güzelliklerini azar azar kaybediyorlar, o dengeyi sen kuracaksın
06 Yorumla
Soran1 yılBen genetikten şanslıyım
- 1 yıl
- 1 yıl
@mahirfhcfh sen erkeğin parasına bakarsın ben tipine bakıyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
@mahirfhcfh bende senin annene bakıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet armutun sapı, üzümün çöpü derken seçici oluyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHalen evlenmedim ve doğru dürüst davranışları olan bir kadın görmeden de evlenmeyi düşünmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet
Çünkü daha çok mantık ile hareket ediyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAday bulamiyoruz aday evlenip gotumuze tekme yiyip hayat boyu nafaka odemek zorunda kalmak istemiyoruz.
01 Yorumla
Soran1 yılO şekilde düşünürsen üzerine çağırırsın
Yok öyle bir şey. dedemin dayısı 87 yaşında evlenmiş
00 Yorumla
1 yılHayır evlilik dediğin 25 ten sonra olur zaten.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Nitelikli kişiler varolsa bile senin düşüncelerin değişmiş olabilir. Ya da kriterlerin
00 YorumlaKızlar için yaş geçtikçe bir gül misali soluyorlar erkekler ise maddi anlamda güclendikleri için biraz seçici oluyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılHepsi güçlenmiyor çoğu yine aynı yerde sayıyor.
Laf atmak için söylemiyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılarmutun sapı diye diye evde kaldınız zaten
12 Yorumla
Soran1 yılValla benim mesele öyle birsey değil
- 1 yıl
şimdkiler öyle bilemem artık
Zorlaşsın be nasipte varsa 😅
10 Yorumla
1 yılMantığın devreye giriyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok zor oluyor
10 Yorumla
1 yılEvet aşko bence öyle.
10 Yorumla
1 yılGenelde 25 den sonra boşanıyor insanlar 😀😀
10 YorumlaDeğil değil korkma sende bulursun birilerini 😂
10 YorumlaHayır en ideali 25 den sonrası mümkünse kimse 25 den önce evlenmemeli
00 YorumlaVallahi artık erkek olarak bende evde kalıcam galiba içimi karartın be
00 Yorumla
1 yılBu yaşa kadar evlenemediysen sonrasında zor
03 Yorumla
Soran1 yılYa şaka mısın dwiqfekqdrkqef
- 1 yıl
Nie
- 1 yıl
Ne alaka
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden zorlaşsın ki bence fena da olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılnasip knk hayırlısı olsun
10 Yorumla
1 yılEvet zor her şey var ama adam yok 😂
03 Yorumla- 1 yıl
@plaket hayır beyefendi zengin ya da yakışıklı bir adamı elde edebilmek kolay. Bu zaman da yok olan şey aşık olan, sadakatle bağlanan, seni sen olduğu için kabul eden, bir gülüşünle dünyalar onun olan, her hareketinde arkanda duran, sana güven veren…. Bu liste uzar gider. Gözle görülen her şeyi elde edebilirsin ama bu manevi değerleri elde edemezsin. O yüzden ön yargınızı kendinize saklayın.
Çok zorlaşıyor
00 YorumlaHele bi de 30 u görmeee😅
00 Yorumla
1 yılEvet hemde ne zor
00 Yorumla
1 yılO seni bulur merak etme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek canım. Ben ettim siz etmeyin.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden ahahah
- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyen de var
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHayır.
10 Yorumla
1 yılTabi armutun sapı, üzümün çöpü oluyor
10 Yorumla
1 yılBakire misin
02 Yorumla
Soran1 yılEvett ne alaka fsjfehw
- 1 yıl
Merak ettim bulmak zor 😂😂
1 yılAdayın varsa tabikide zor değil :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılHayir
00 Yorumla Tecrubene bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyas kac daha be
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!