Kişilik & Karakter Kış ayında beyazlar mısınız? isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Yani bi tek bende mi oluyor bu ne 😂 öldükde gömmeyi mi unutdular acaba Kış ayında beyazlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Bi çimdik at kendine belki ruhun falan çekilmiştir 😃 0 1 Yorumla isabella181919 1 yıl Ahhshss Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenXper 1 Yaş: 31 1 yıl Evet beyazlıyorum da ölü gibi de değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben her zaman beyazım sddsf 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Kan değerlerine baktır gadası 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Böyle ruh gibi beyaz olmuyorum. ben. dndnAma kadınlara yakışıyor üzülme. 1 6 Yorumla isabella181919 1 yıl Üzülmüyorumda.. garip işte 😂 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Garip ama güzel bence kadına beyaz ten yakışıyor.😀 Yorumla isabella181919 1 yıl Bilmem zevkler farklı ama evet yakışanlar var Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Erkeklerin %99 u açık tenli kız sever. sjdj Yorumla isabella181919 1 yıl Biliyorum az değilsiniz sizde ahhshs Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Çok da değiliz be😀 Yorumla
nurr2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Beyazlıyorum. Kendimi de öyle daha iyi hissediyorum. Bronzluk bana yakışmıyor😔 Bu yaz da iki ton koyulaştım. Kış gelse de beyazlasam 0 0 Yorumla
Ruhukayıpbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır güneş görmediğimiz için cildimiz arınıyor. İyi de oluyor açık cilt tonu güzelliği diye bi gerçek var. 0 0 Yorumla
eflandeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eğer Manisa ise yaşadigin yer esmer olursun kışın nerde beyazlık 0 1 Yorumla isabella181919 1 yıl Ahhshs yok Azerbaycan havalar sıcak olunca buğday ten max sfsfs Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yaz aylarında da beyaz kalıyorum da kışın artık süzme peynire dönüyorum 😂 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben buğday tenli oluyorum beyazlama yok 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet knk Almanlar yazın yanıyorlar ülkelerine gidip beyazlayip ertesi sene tekrar yanmaya geliyorlar 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Evet beyazım yazın çok zor bronzlaşırım.😅 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Yazın bitter olduğum için normale dönüyorum diyelim 😂 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Esmer biscolata seni 🤭🤭🤭 Yorumla mert12356 1 yıl 🍫🍫 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben hep beyazım djshs 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben hep karayim 🤔 0 0 Yorumla
gokhan_yaz_bana Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yorumlar kendini beyaz sanan buğday tenlilerle dolu😁😁 Bulgaristan göçmeni olarak beyaz tenliyim 🤠 0 1 Yorumla isabella181919 1 yıl Beyaz görsünler sffsfsf Yorumla
FemaleSoulMan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Beyaz ten guzeldir. Ses çıkartma bakim @isabella181919 0 2 Yorumla isabella181919 1 yıl Ne diyon Yorumla FemaleSoulMan 1 yıl Bırak beyaz kalsın diyom Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kışin beyazliyorum ben de. dgxfx 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Evet sadece sende oluyor çünkü sen bir Vampirsin 0 4 Yorumla isabella181919 1 yıl Sfsfssdfs zaten beyazdim Yorumla isabella181919 1 yıl Bi tik daha aciliyo Yorumla ergn0638 1 yıl Vampirella Yorumla isabella181919 1 yıl 😂🤣🤣🤣 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Parmakların ne kadar uzun 0 4 Yorumla isabella181919 1 yıl Öyleler biraz Yorumla teflon-_-tava 1 yıl Ama güzellermiş Yorumla isabella181919 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla teflon-_-tava 1 yıl Rica ederim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet 😂daha çok beyaz oluyorum 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok. Ruh gibi görünüyorsun derdi bir arkadaşım. :) 1 0 Yorumla
Dicleronahi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cilt daha pürüzsüz ten daha beyaz oluyor 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beyazlıyorum ama sen pamuk gibi ve çok zarifsin 0 0 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Esmerim rengim biraz açılıyor ne güzel 😂 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Korktum 😕bu fazla beyaz 0 0 Yorumla
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% 1 yıl Normalde beyazım ama kışın hortlak gibi oluyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Zaten beyazım ahsh 0 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Bendede oluyor ama pekmeze başlayınca kesiliyor 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. O el seninse sen beyazlamoyorsun kanın cekikiyor 0 1 Yorumla isabella181919 1 yıl Bilmem olabilir Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Amele yanığı çok olduğundan uzun sürüyor 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beyaz kadın güzeldir yaa 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bende hiç olmuyor ya güneşteyim sürekli 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Beyaz oluyorum.. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. morarırım 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beyaz tenliyim zaten 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aynıyım bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bi çimdik at kendine belki ruhun falan çekilmiştir 😃
Ahhshss
Evet beyazlıyorum da ölü gibi de değil
Ben her zaman beyazım sddsf
Kan değerlerine baktır gadası
Böyle ruh gibi beyaz olmuyorum. ben. dndn
Ama kadınlara yakışıyor üzülme.
Üzülmüyorumda.. garip işte 😂
Garip ama güzel bence kadına beyaz ten yakışıyor.😀
Bilmem zevkler farklı ama evet yakışanlar var
Erkeklerin %99 u açık tenli kız sever. sjdj
Biliyorum az değilsiniz sizde ahhshs
Çok da değiliz be😀
Beyazlıyorum. Kendimi de öyle daha iyi hissediyorum. Bronzluk bana yakışmıyor😔 Bu yaz da iki ton koyulaştım. Kış gelse de beyazlasam
Hayır güneş görmediğimiz için cildimiz arınıyor. İyi de oluyor açık cilt tonu güzelliği diye bi gerçek var.
Eğer Manisa ise yaşadigin yer esmer olursun kışın nerde beyazlık
Ahhshs yok Azerbaycan havalar sıcak olunca buğday ten max sfsfs
yaz aylarında da beyaz kalıyorum da kışın artık süzme peynire dönüyorum 😂
Ben buğday tenli oluyorum beyazlama yok 🤭🤭🤭
Evet knk Almanlar yazın yanıyorlar ülkelerine gidip beyazlayip ertesi sene tekrar yanmaya geliyorlar
Evet beyazım yazın çok zor bronzlaşırım.😅
Yazın bitter olduğum için normale dönüyorum diyelim 😂
Esmer biscolata seni 🤭🤭🤭
🍫🍫
Ben hep beyazım djshs
Aynı kalıyorum
Ben hep karayim 🤔
Yorumlar kendini beyaz sanan buğday tenlilerle dolu😁😁 Bulgaristan göçmeni olarak beyaz tenliyim 🤠
Beyaz görsünler sffsfsf
Beyaz ten guzeldir. Ses çıkartma bakim @isabella181919
Ne diyon
Bırak beyaz kalsın diyom
Kışin beyazliyorum ben de. dgxfx
Evet sadece sende oluyor çünkü sen bir Vampirsin
Sfsfssdfs zaten beyazdim
Bi tik daha aciliyo
Vampirella
😂🤣🤣🤣
Parmakların ne kadar uzun
Öyleler biraz
Ama güzellermiş
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Evet 😂daha çok beyaz oluyorum
Çok. Ruh gibi görünüyorsun derdi bir arkadaşım. :)
Cilt daha pürüzsüz ten daha beyaz oluyor
Beyazlıyorum ama sen pamuk gibi ve çok zarifsin
Esmerim rengim biraz açılıyor ne güzel 😂
yok ya ben de olmuyor
Korktum 😕bu fazla beyaz
Normalde beyazım ama kışın hortlak gibi oluyorum
Zaten beyazım ahsh
Yaz kış ruh gibiyim
Hep beyazım
Yaz kış öyle olan bizler
Bendede oluyor ama pekmeze başlayınca kesiliyor
O el seninse sen beyazlamoyorsun kanın cekikiyor