Emin misin? Yani ben görüp bildiğim kadarıyla böyle düşünüyorum, erkek gerçekten ilişkiye sahip çıkıp kaybetmek istemezse kız değer gördüğü için asla gitmek istemez ama kız değer verse bile genellikle erkek istemese bir bahane bulur ayrıluo gider. Genelleme yapmıyorum kişiden kişiye değişir ama çoğu genellikle böyle
Benim de tam tersi. Erkek çok değer verince kadın sıkılır gider. Kadın çok değer verince erkek kendine sadakatli kadını asla terk etmek istemez. Bu yüzden erkekler genellikle az sevdiği kadınlarla evlenir. Benim çevremde de gördüğüm bu. Elbette kişiden kişiye değişir
Elbette öyle şöyle diyim en yakınımdan örnek vereyim yakın arkadaşım. Sevgili oldukları kızlara çok değer verirdi hep terk edildi çocuk. Sonra dedi ki ben bundan sonra değer vermicem fazla dedi gitti biriyle tanıştı kız bayıldı buna o da seviyor ama kız kadar değil. Gitti evlendi çocukları oldu. 😃
İşte demek istediğim bu çoğu kız da kendi açisindan böyle düşünüyor aslında her insanda aynı ya çok değer görünce tm bu ztn beni çok seviyor deyip sıkılıyorlar. Valla artık sevdiğin insana bile sevdiğini belli etmekten çekiniyor insan
Sıfır duygusuzluktan bahsetmiyorum ki. Aşırı olan şeyleri yapmamaktan bahsediyorum ben. Sürekli aramak mesaj atmak mesela. Sürekli seni seviyorum sana aşığım vs bunları gerektiği kadar yapmaktan bahsediyorum yoksa tabi ki sevgi gösterilir.
E tabi öyle olması lazım ztn ama erkeğin sahip çıktığı ilişkiler kadının sahip çıktığı ilişkiden daha uzun sürüyor çünkü erkek bırakıp gitmezse değer verirse kız asla kaybetmek istemez ama çoğu kızı terkeden genellikle erkekler olmuştur kız değer verse de bir bahane bulup giden çok.
bana kalırsa evet , erkek değer vermedi mi o ilişki çıkılmaz bir labirente dönüşüyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
bence kadınlar daha fazla bağlanıyor ve daha fazla ilgi istiyor. Erkekler bu kadsr duygusal bakmadığı için kadına o yeteri ilgiyi vermiyor hep boş boş trip attığını düşünüyor ve uzaklaşıyor. Yani gerçekten de erkeğin sahip çıltığı ilişki>> En azından benim çevremdekiler hep böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır tam tersi kadın daha çok değer verirse o ilişki uzun sürüyor
Emin misin? Yani ben görüp bildiğim kadarıyla böyle düşünüyorum, erkek gerçekten ilişkiye sahip çıkıp kaybetmek istemezse kız değer gördüğü için asla gitmek istemez ama kız değer verse bile genellikle erkek istemese bir bahane bulur ayrıluo gider. Genelleme yapmıyorum kişiden kişiye değişir ama çoğu genellikle böyle
Benim de tam tersi. Erkek çok değer verince kadın sıkılır gider. Kadın çok değer verince erkek kendine sadakatli kadını asla terk etmek istemez. Bu yüzden erkekler genellikle az sevdiği kadınlarla evlenir. Benim çevremde de gördüğüm bu. Elbette kişiden kişiye değişir
Bunu da ilk defa senden duydum tabi vardır bir bildiğin ama herkes aynı kefeye konulmamalı Ayn.
Elbette öyle şöyle diyim en yakınımdan örnek vereyim yakın arkadaşım. Sevgili oldukları kızlara çok değer verirdi hep terk edildi çocuk. Sonra dedi ki ben bundan sonra değer vermicem fazla dedi gitti biriyle tanıştı kız bayıldı buna o da seviyor ama kız kadar değil. Gitti evlendi çocukları oldu. 😃
İşte demek istediğim bu çoğu kız da kendi açisindan böyle düşünüyor aslında her insanda aynı ya çok değer görünce tm bu ztn beni çok seviyor deyip sıkılıyorlar. Valla artık sevdiğin insana bile sevdiğini belli etmekten çekiniyor insan
Evet öyle ben de öyleyim göstermem fazla belli etmem. Severse böyle sevsin basarım nikâhı karım yaparım
Ama sevgiyi belli etmek lazım bir yandan da
Sıfır duygusuzluktan bahsetmiyorum ki. Aşırı olan şeyleri yapmamaktan bahsediyorum ben. Sürekli aramak mesaj atmak mesela. Sürekli seni seviyorum sana aşığım vs bunları gerektiği kadar yapmaktan bahsediyorum yoksa tabi ki sevgi gösterilir.
Evet o şekilde iyi
Evet iyi şekilde o
Hayır kadın ve erkek eşit değer vermesi lazım
E tabi öyle olması lazım ztn ama erkeğin sahip çıktığı ilişkiler kadının sahip çıktığı ilişkiden daha uzun sürüyor çünkü erkek bırakıp gitmezse değer verirse kız asla kaybetmek istemez ama çoğu kızı terkeden genellikle erkekler olmuştur kız değer verse de bir bahane bulup giden çok.
Erkeğin çok değer verdiği ilişkilerden çok; kadının verilen değerin kıymetini bildiği ilişkiler daha uzun ömürlü oluyor.
İki taraf da kıymet bilmeli
O zaman aşın gerçek değeri ortaya çıkar işte
*aşkın
Kesinlikle
evet tatlişkom daha uzun sürüyor bir erkek gerçekten sevdiği kadını bırakmaz bunu sakın unutma
Kesinlikle canikom
süper helal olsun sana
Jsjsjsjdj
evet aynen Jsjsjsj
sevgili olalım mı
bana resmini gönder
Bence karşılıklı değer verilen ilişkiler uzun sürüyor
E tabi karşılıklı olunca daha iyi
Tek taraflı çok kötü
En kötüsü
Yanlış düşünüyorsunuz. Aşırı değer verince terkedilen genelde erkek olur.
yanlış biliyosun küçük hanım. kızlar da flörtöz ve aldatmaya yatkın artık
E tabi cinsiyet farketmeksizin öyle kişiler var ben çoğunluğu adına konuştum
Farketmiyor ya artık kimse deger vermeyi bilmiyor herkesin ilgisi dağınık secenekler arasında gelip gidiyorlar dolayısıyla güvenemiyorsun
İlişkiye bile dönüşmüyor, ben sevdim değer verdim ama boşuna, reddedildim her zaman hiç yolunda gitmedi
Kaderin işi ben de tam tersini düşünüyorum ve diğer bütün erkekler de aynı sekilde
bana kalırsa evet , erkek değer vermedi mi o ilişki çıkılmaz bir labirente dönüşüyor.
bence kadınlar daha fazla bağlanıyor ve daha fazla ilgi istiyor. Erkekler bu kadsr duygusal bakmadığı için kadına o yeteri ilgiyi vermiyor hep boş boş trip attığını düşünüyor ve uzaklaşıyor. Yani gerçekten de erkeğin sahip çıltığı ilişki>> En azından benim çevremdekiler hep böyle
Kadını erkeği yok, her iki taraf da değer vermeli yoksa bir yerden patlak verir.
Evet ama bazen karşıcinslerdende beklyoruz aynı değeri
İki tarafın da aldığı değerin kıymetini biliyorsa işte o ilişki uzun sürer
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki evliliğe gider
Kadin asla yarı yolda bırakmaz eşini kolay kolay erkek koca bırakır
Evet erkek daha çok sevgisini belli etmeli
Genelde evet
Yok gidecek olan her türlü gidiyor
Ohoo Bırakan kızların haddi hesabı yok
Evet ilişkide erkek çabalarsa uzun sürer
Öyle okudum dün bir soruda.
Olay yine bizde bitiyor bence
Karşılıklı olmadığı sürece bir halta yaramaz
galiba oyle
Karşılıklı bence
Genel olarak öyle oluyor
Kesinlikle evett
Evet
Kesinlikle
Bence de öyle
Eee Erkek değer verip kadın değer vermiyorsa o ilişki olur mu? onu düşünmek lazım o zaman.
Tabi karşılıklı olması lazım
demek ki karşılıklı olması gerekir.
Doğru, bende öyle düşünüyorum.
Kesinlikle evet katılıyorum
Evet.
Kesinlikle öyle🐈
Evet öyle.