1 yılVar da bende kalsın. Sitede evde kalmış , yok cart yok curt diyenlere lafım. Bana kendi ailem bile takılmıyorken siz kimsiniz? Evet, evlilik fikrinden de çok uzağım. Bunun da bir nedeni var da bu sitenin üyeleri sal**ak olduğu için bunu anlayacak kapasitelerinin olduğunu düşünmüyorum. Laf anlayana anlatılır. Onlar , benimle kimsenin evlilik düşünmemiş olduğunu , hiç sevilmemiş olduğumu iddia ederek kendini kandırmaya devam ederken ben arka planda birilerini reddetmeye devam… 😂😂Siz gidin, ilk bulduğunuz kişiyle evlenip mutsuz mutsuz evlilikler yapıp evde kalmayın. Siz devamlı hır gür içindeyken ben kendi hâlimdeliğimle huzurlu huzurlu yaşamaya devam ederim. Bundan da çok memnunum. Sitedeki bazı evlileri de görüyoruz. 😂😂 Bazıları evli ve iyi bir eşe sahip olmasına rağmen rahat batıyor. Dün sorunun birinde böyle biri vardı. Sevginin nankörü biriyle evlilik yapıp birilerinin kıçını kaldıracağıma bekârlık iyidir. Kadının eşine acıdım. Acınacak hâle düşmektense böyle çok iyi. İlk kez resmen erkeklere hak verdim “Kadınlar kendini seven erkekleri sevmez.” derken. Küçük Emrah diyordum ama sitede ikinci defa denk geliyorum.
32 Yorumla- 1 yıl
Aman salla ya buradakileri
- 1 yıl
Beyinsiz sürüleri olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Herkese merhaba 😌 şimdi size başımdan geçen talihsiz olayı anlatmak istiyorum. İlk ve son açıklamam olacak soranlar var sırf o yüzden beni bilenler bilir. Burada @Bez_BheBek nick'li eski fenomen üyeyim aylar önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden hesabımı kapatmak zorunda kalmıştım çünkü ameliyatta ölürsem eğer hesap açık kalsın istemedim. Burada görüyorum, biliyorum vay efendim eski üyeler ne halt yiyorsa hesaplarını kapatıp, tekrar geri geliyor. Neymiş evliymiş neymiş ifşası çıkmış vs vs sol göğsüm alındı benim ona göre arkandan soru açacak olanlara, iftira atacak olanlara, aslı astarı olmayan şeyleri öne sürecek olanlara bu bir uyarıdır. Ben kendi halinde biriyim. Sırf burada oyalanıyorum diye geri geldim. Ölüm ile burun buruna gelmiş biri olarak tavsiyem şu siz siz olun kimsenin günahını almayın, dedikodu yapmayın. Bi düşünün ki ne problemi var. Neyse daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Anlaşıldığımı düşünüyorum.
716 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun.
- 1 yıl
Geçmiş olsun aşkım🌸❤️
- 1 yıl
Çok geçmis olsun canım 😊❤🎈
- 1 yıl
Geçmiş olsun. Ne iğrenç insanlar var ya.
- 1 yıl
Rica ederim 💜. Maalesef varlar. Kalplerinin kötülüğünü her yere yansıtıyorlar. Hayata kaos yaratmak için gelmişler. Hani derler ya, şeytan aslında insanın kendisi.
- 1 yıl
Çok geçmiş gülüm inşallah daha güzel yarınlar senin olsun rabbim sifani versin inşallah 🙏🥰 bazen burdakiler gerçekten insanlıktan nasibini almamış oluyor ve insanın canını sıkabiliyor her ne kadar takılmam etmem desekte insan illaki üzülüyor kırılıyor rabbim herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsin 🙏🥰❤️ her şey gönlünce olsun inşallah 🙏
1 yılGençliğimin en güzel yıllarında kalp ameliyatı geçirmem.. Evet hayatımın en güzel yıllarını hastalıkla savaşarak geçirdim.. Ameliyatı olmak ile olmamak arasında kaldım.. Olmasaydım belki de bir yerlerde düşüp kalacaktım.. Ameliyatımı oldum, olmak zorundaydım.. Her şekilde riskliydi.. Yoğun bakım süreci vs hepsi geçti gitti.. Hastalığımın kalıntıları kalmış olsa da çok şükür atlattım.. Geriye baktığım da ise neler yaşadım diyorum.. En büyük destekçim ailem oldu.. Can parçalarım annemm, babamm, kardeşlerim her an yanımda oldular.. Tek korkum ya bir daha onları göremezsem düşüncesiydi.. Çok şükür diyorum hayatımın en büyük dönüm noktası.. Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın..
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmak benim için hayatımın dönüm noktası ve yeni bir hayatın başlangıcı oldu
51 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet kardeşimi kaybettim.
32 Yorumla- 1 yıl
Allah razı olsun
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet çok yaşadım bazıları iyi oldu bazıları kötü
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet yaşadım maalesef
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet aşık oldum hani ben sevmiyorum o diziyi yine güzel hale getirdiler sapıkla bakireyi ya onun gibi maalesef her dizi de o diziyi başka bir diziyi taklit ediyor çünkü doğru belki de manyak onu yapmaya çalışıyor nefret et benden o durum olsun yazık neyse ben onu yaşadım mucize oldu onu durdurdum 3 yıl acı çektim 2 yıl kızla konuşmuyordum çünkü acı çekiyorum zaten de ilk sene bu durum olmadan önce şok yaşattı tehdit edildim aramızı bozmaya çalıştı ne olduysa ayrıldılar bir şey gördüm ve ağlayarak resimleri sildim gittim sonra oda başkasını buldu mesaj hiç atmadı bende acı çekiyordum sonra birden mesaj atması tuttu ben dedim gelmicem niye mesaj atmıyorsun? dedi dedim acımı çekiyorum trip attı gitti sonra resmi gördüm hesap sordum kaale almadı sonra ondan kurtulmaya karar verdim ve kazık attı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü tehdit edildim sezdim başıma geleceği onlardan kurtuldum yani dönüm noktam bu
10 Yorumla Babamın hastaneye yatmıştı kanser tedavisi için, işten geldim ramazan günü evde kimse yoktu tek başıma iftarımı açtığım gün bir yumru geldi oturdu boğazıma...
Vefat edince ailecek dönüm noktasını yaşadık zaten. Sonrasında annemin kanser olduğunu öğrendik resmen işkence gibi geçti o yıllar.
Neyse ki annem atlattı... Hâlâ bizimle 🌸
12 YorumlaÜniversiteye ilk gittiğim zaman sınıftan bir kıza aşık olmuştum ismi Kübra'ydı. Kıza sevdiğimi söylemiştim ama ortak arkadaşlarımız yüzünden beni reddetmişti. Bu yüzden okulu bırakıp memleketime döndüm ve burada üniversite okudum.
2. dönüm noktam 6 Şubat depremi oldu. Depreme Hatay'da ailemle yakalandım. Canımızı zor kurtardık.11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEvet oldu yaşadım , Annemin vefatıyla birlikte ölüme bakışım dahi değişti. Yaşımın ilerisinde büyüyen bir insan oldun olgunluk kattı , okul döneminde bile , değerli Hocalarım bu olgunluğun nedenini bende fark edip sordu ve beni tanıyan çogu kişi yaşımdan daha olgun durduğumu fark ediyorlar vee,
Asıl 2 ci dönüm noktamdan askerden sonra iş hayatıma ve bilgi tecrübe katarak yola devam oldu hepsinin toplamı güzel oldu bence.10 Yorumla
1 yılEvet, hayatımda dönüm noktası dediğim bir olay yaşadım. Bir gün aldığım bir karar, hayatımın akışını tamamen değiştirdi. O an, belki büyük bir şey gibi görünmedi, ama sonrasında baktığımda, o kararın beni daha güçlü ve farklı biri yaptığını fark ettim. O andan sonra hayatımda birçok şeyin değiştiğini ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını hissettim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşadım , kardeşimin vefatıyla birlikte ölüme bakışım dahi değişti. Yaşımın ilerisinde büyüyen bir kadın oldum. Sınava hazırlık döneminde , Hocalarım bu olgunluğun nedenini bende fark edip sordu hep.
14 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim aynı şeyi baban için dilerim bende
- 1 yıl
rica ederim her zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılSanırım dönüm noktam trafik kazası oldu. Evlenmek istediğim kişiye kadar hersey değişti. Kendimin büyük biri olduğunu anladım. Şimdi tek başıma hayatta kalma mücadelesi veriyor gittiği yere kadar tek başıma mücadele ediyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Kendimi yaşlı hissediyorum. Birseyler yapmaya da hiçbir istek yok. Askerde kendime çok şey katip sadece düşündüm
1 yılEvet bir firmada işe başlayınca danışmanlık yapmayı bırakınca değişti o zamandan bu yana düzenim iş kolum. İyiki diyorum🙏🏻🌹
22 Yorumla- 1 yıl
Daim olsun
- 1 yıl
Teşekkür ederimm.
İş hayatıyla ilgili büyük bir karar verip şimdiki noktaya gelebildim. Bu benim için kariyer anlamında büyük bir dönüm noktasıydı.
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet yaşadım 3. kız arkadaşım sağ olsun çok sevmemem elimden geleni yapmamam gerektiğini öğretti!12 Yorumla- 1 yıl
🌸🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEn büyük değişikliğe sebep olan şey sanırım yüksek lisansa kabul almam oldu.
11 Yorumla Yaşadım evlenmem diyen ben nişanlandım, dönüm noktam bu olsa gerek.
11 Yorumla
1 yılÖyle dönemler olmasa zaten insan hiç bir şeyin değerini tam net bilemiyor bence
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sevgilimden ayrıldığım gün benim dönüm noktam olmuştur
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bundan tam 10 yıl önce memleketime taşındıktan sonra çok farklı oldu her şey
12 YorumlaYok, hiç. Sadece akli dengemi ciddi şekilde kaybettiğim bir dönem olmuştu. O dönemden sonra duygusal bir insan oldum, belki de olgunlaştım bilemiyorum. Önceden insanların yüzüne bakmazdım. Şimdiyse nazik davranmak için çok çabalıyorum. O kötü dönem bana duygusallık ve insanlara değer verme özelliği kazandırdı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ya o kadar çok olay yaşadım ki ama bunlar hayata bakış açımı değiştirmedi doğduğum günden beri aynıyım aynı çizgide ilerliyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBir kaç tane var. Yaşama sebebim o dönüm noktaları yoksa benimle karşılaşma ihtimalin yoktu mesela.
10 Yorumla
1 yılOldu ve şimdi de hissediyorum , bazen birçok şey ters gider ve üzerinizde baskı hissedersiniz öyle işte..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılMillattan önce, ve sonrası…
Şu zamanlarım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dönüm noktası sayılırsa bir gecede alt üst oldu hayatım :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Evet. 29 Ekim 2014 bende çığır açmış, hayatıma ciddi müdahale etmeme sebep olmuştur.
10 Yorumla
1 yılHayatımın ilk dönüm noktası sanırım 2002 ve sonları o tarihlerde bazı olaylar sonucu taşınmıştık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 yıllık sevgilimle ayrılmak
Polis okulunu kazanıp gidip sağlıktan elenmek
Evlenmek
Çocuk kaybetmek hamile iken
Deprem 7.8
Boşanmak20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOndan ayrılınca oldu olanlar. Dönüm noktam olmadı ama kırılma noktam diyebilirim. Kimseyi sevemiyor, güvenemiyorum mesela : )
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. İlk baba olduğum zaman hayatım değişti 😂
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sanırım üç kere yaşadım belki de 4
11 Yorumlaİhanet gördüğüm anlar
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYataklı psikiyatri servisinde kalmıştım 15 gün benim için o dönüm noktası
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlk üç gün kapalı serviste yattım hiçbir şey hatırlamıyorum diğer günler eğlenceliydi birsürü kişiyle tanıştım ve iyileştim
Cevap sahibi1 yılOradaki insanlar çok farklı ama iyiler bağımlılar var mental rahatsız olan var şizofren obsesif bipolar daha aklıma gelmeyen birsürü kişi var hepsi iyileşmeye çalışıyor onların hikayelerini dinlemek çok iyi geliyor
Aşşağı dönüm? Yukarı dönüm?
12 Yorumla
1 yılEvet reis yaşadım. Ben kışı yaşadım...
20 Yorumla
1 yılHayatımın dönüm noktasında olduğum dönem bu dönem
10 Yorumla
1 yıl2013 yılında yaşadım.
10 Yorumla
1 yılDöne döne bitmedi ax
10 YorumlaBir çok şey olmuştur ama aklıma gelmiyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılyasadim evet baya travmatikti
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılSağlık sorunları ameliyat olmak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet aile içi yaşadım iyi ki olmuş
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dönüm noktam olmadı daha.
10 Yorumla
1 yılDönüm noktası çok yaşadım evet.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyaşadım sanırım,
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet neredeyse çeyrek asırlık evliliğimin bitmesi benim için dönüm noktası oldu 😔
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. 06.03.2017 de yaşadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLise yıllarında yaşadım yeni arkadaşlıklar edinmiştim, vizyonum değişti
10 YorumlaEvet, yaşadım. orada aklım başıma gelmisti
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiki var öyle bir noktam🐈
10 Yorumla
1 yılKanser olduğumu öğrendiğim gün
21 Yorumla
1 yılYaşadım 2007de ağır bir trafik kazası geçirdim.
12 Yorumla- 1 yıl
Sağol
1 yılEvet yaşadım
13 Yorumla- 1 yıl
Evet pozitif 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaşayacağım inşAllah 🤲
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl10 yıl önce evet 😃
11 YorumlaHenüz olmadı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılYaşamadım..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şehir değiştirmek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılİşe girdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. yasamadim
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım