Kişilik & Karakter Hayatınızın dönüm noktası dediğiniz bir an yaşadınız mı hiç? siyahbeyaz27 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınızın dönüm noktası dediğiniz bir an yaşadınız mı hiç Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar Hayatınızın dönüm noktası dediğiniz bir an yaşadınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. doğmak oldu 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. hastalıgımı ögrendigim an ve ameliyattan müthiş agrılarla uyandıp hemşirenin gülen yüzünü gördügüm an 1 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet oldu.Artik farkli insan oluşumu izliyorum 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşamak nasip olmadı. 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doğmak oldu
hastalıgımı ögrendigim an ve ameliyattan müthiş agrılarla uyandıp hemşirenin gülen yüzünü gördügüm an
Evet oldu.
Artik farkli insan oluşumu izliyorum
Yaşamak nasip olmadı.
Yaşadım
İki kez yaşadım o durumu...
hayir