Beklediğim bir sonucum vardı ama başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Hayat o an tüm anlamını yitirmiş ve seneler boyunca yaptığım her şeyden pişman olmuştum. He sonra noldu çok şükür daha iyi bir şekilde halloldu ve yine ben aynı hataları yapmaya devam ediyorum
Birçok dönüm noktası olduğunu düşünüyorum hayatımda. Biri misâl KS de verdiğim değere zerre değmeyen merdiven altı bir kaç üyeyi kararlılıkla anladım. Onlara mesafe koymak iyi artıları da beraberinde getirdi bu nedenle değerli bir dönüm noktası oldu. Kendilerini değerli ve karakterli insanlar olarak reklam etmeyi çok iyi bilen o üyeleri de doğrudan Allah'a havale ettim. Bu dönüm noktasıdır evet.
Sanırım gençliğimi bir çırpıda ellerimin arasından bırakıp gittiğim andı. Bu olay hayatımı olumsuz etkiledi ve boşa geçen onca yıla maal oldu. Bu olaydan sonra artık bir karar alırken çok uzun süre düşünen birine dönüştüm. Zararı faydasından bir hayli çok olsa da bunu da yaşamam gerekiyormuş diye düşünmekten başka bir çare yok
2020 senesi Haziran ayı. Annem hastaydı baya. Sinava hazırlanacaktim ilk yılimdi. Evde bı tek ben kalıyordum. Çalışamıyordum sıkıntıdan patlayacaktim. Hiçbir arkadaşım bı kere beni arayıp sormadı. iste o an dönüm noktam olmuştu bazı şeyler hakkında ciddi kararlar aldim
31 yılda iki tane dönüm noktası yaşadım. İlki iki yıl önce ölümden döndüğüm doğum hikayemde. Artık daha umursamaz daha bencil olma kararı almıştım. Bir tanesini de bir ay önce yaşadım. Kalbim paramparça oldu.