Ben hepimizin içinde bir "Yin-Yang" olduğuna inanıyorum. Herkes iyi ve güzel tarafını dökerken ortaya sen ne kadar barışıksın karanlığınla?

Ben hepimizin içinde bir "Yin-Yang" olduğuna inanıyorum. Herkes iyi ve güzel tarafını dökerken ortaya sen ne kadar barışıksın karanlığınla?

Yin-Yang'a inanmana gerek yok zaten var. Doğa'da da var, Dünya'da da var, Uzay'da da var, Evren'de de var. Hatta belki paralel evrenlerde bile vardır.
Ben karanlık tarafımla tanışalı epey oldu. Hissediyorum, fark ediyorum ama onunla yaşamıyorum. Sadece çok gerekli durrumlarda ortaya çıkmayı bekliyor. Şu ana kadar pek gerekmedi. Fakat adeta kalp atışını duyuyorum.
Doğada tek başına var olan ve anlamlı olan hiçbir şey yok. Hatta atom altında bile yok. Bir diğeri olmadan kendisinin de anlamı olmayan ikili sistem her yerde.
Karanlık yoksa aydınlık tanımlanamaz.
Harika yorum🤌👍
Onu tanıyorum ve hissediyorum. Sizin söz ettiğiniz kötülüğün kalbi ve çirkin bir siyah ise benim karanlığım sizin anlamınızı taşımıyor. O sokakta yürüyorum ve o gökyüzünü biliyorum. Saf olan ışığı elde etmek için yeterince kararmadınız ve sadece ondan kaçıyorsunuz.
Vaaayy müthiş 🤌
Pek barışık değilim çünkü karanlık tarafımın ortaya çıkması düşüncesi beni rahatsız ediyor. Hani sanki bir örtü var ve altında ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden açmamak en iyisi. Aydınlık tarafta kalmak dileğiyle🤭🙏🏻
Dürüst yorum valla herkes böyle dürüst olsa keşke 👍
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙂
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Benim karanlığım bile fazlasıyla aydınlık çünkü apaydın olan iyi tarafım karanlığımın üstüne çökmüş vaziyette
Uuuuu konuş konuuuuşş🥳🥳
😅😘
Barışık olmadığım taraflarım da var elbette az bucuk tanıyorum aynı yolun yolcusuyuz arkadasla😂
Ahahaha😂
Karanlığım yok fazla bir parça varsa alabilirim
Evde yalnız yaşıyorum, bi kez aynada kendi gölgemi gördüm az kalsın aklım gidiyordu :))))
Karanlık bi tarafım olduğunu sanmıyorum
❤️
Ben kendimin karanlığıyım.
Uuu👍
Eh yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?