Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle güzel ve düşünülesi bir paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim.
Başak burcu oluşum vesilesi ile'ki''Günlük'' vb. burç yorumlarına asla inanmam, bazen rüyada olduğumu ama test yaparak ama etrafıma bakarak anlayıp bilinçli hareket edebiliyorum.
Evde olduğum zamanlarda, günde 6-7 saatimi vatanımızı ilgilendiren konular ile dış ülkelerin bir birleri ve diğer ülkeler üzerine açıklama ve uygulamalarını videolu anlatım ve köşe yazarlarının açıklamaları ile tartışma programlarından takip ediyorum.
Hayvanlar, cinler, mavi ışık projesi, haarp projesi, insan psikolojisi, çevremdeki insan ve olayları gözlemleme ile psikoloji sitesinde 4 yıl üyeliğim sayesinde bay ve bayanların evli ve bekar olanlarıda dahil en ucra sırlarını ve dertlerini benle paylaşmaları'ki 7-8 yıldır bu tarz muhattaplık kurmadım ve artık kurma niyetimde yok çünki çok yorucu ve vakit almakta,5 ayrı sektörde meslek sahibi oluşum, insanların simasına ve giyinimine bakarak kişilik ve karakter analizi'ki %80 seviyesine kadar doğru tahmin ettiğimde olmuştur bu sitedeki bir üye konusuna yorumum sonrası cevabıyla teyitini aldım.
Maneviyat üzeri kulluk görevlerimde samimi çabalarım, bencil olmamam, satranç misali düşünüp hareket etmem, insanlara ön yargısız ve tedbirli bakış açım ve muhattaplığım.
Efendi simalı oluşumu, saf niyetli ve ince düşüncesiz vede kendi halinde olup bir çok konuda hayat tecrübesi ve bilgisi yokmuşcasına bir duruşla ve konuşmayla karşımdakini çözüp orantılı olarak ona güvenme ve ona göre muhattap olmam.
Haksızlığa gelemeyişim vesilesiyle haksızlık yapan insanı ya Allaha havale ederim ya da yüzüne yaptığını söylerim veya gerekiyorsa kanuni olarakta karşılık vererek haksızlığı sonlandırırım.
Bu saydıklarım ; Bencillik ve gurur ile menfaatçilikten vede şeytana uymaktan uzak durup empati ve esas doğruları baz alarak olurunada bu yönde bakarak yaklaşım ve uygulamalarım olmuş ve bazılarındada olmaktadır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIntikam icin 20 yil bile beklerim acayip kinciyim. Kimseye ihtyac duymadigm icjn önüme gelene basiyorum tekmeyi. Saf insanlari kullaniyorum. Aileme borclari odetiyorum. Acima duygum yok
00 Yorumla
Evet var karanlık yönlerim dışardan herkes beni çok saf sakin sanıyor hele bir yanlış yapsınlar damarıma bassınlarda görsünler. Bana yapılan yanlışıda asla unutmam kinci değilim ama intikamcıyım, gerektiği zaman çok gaddar olabiliyorum. Ve canım dediğim insan canımı yaktıysa gözümü kırpmadan hayatımdan siliyorum isterse annem olsun.
52 Yorumla- +1 yıl
Anne silinir mi be
+1 yılBenim karanlik yönum merhametliyim ben kimseye kötü düsunemiyorum , icimden gelmiyor bazen kotu dusunsem intikam alayim derken beceremiyorum
Allaha havale ediyorum 🙏27 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭💜 tesekkur ederim
- +1 yıl
Birisi de annesini siliyor okdr da degil annesi nefsine hakim ol diyosa zoruna gidiyordur 😂
- +1 yıl
gahahahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Nefrett ettiğim bir kişiden eğer hakli bir nedenim varsa öldürmekten korkmam. Kafami yastiğa rahat koya bilirim ve bunu cok iyi biliyorum. Beni bile korlutuyor bu yönüm
35 Yorumla
+1 yılölüler rüyama giriyor, rüyalarım genelde bana mesaj veriyor ve doğru cıkıyor.. telepatik güclerim olduğumu hissediyorum ama üzerine düşmüyorum düşsem kendimden korkuyorum 🙄😂
27 Yorumla- +1 yıl
kimseye zararım yok ama öyle kendi kendime🤣 benim babaannem öyledir burnum kanasa arar kızım rüyamda gördüm iyimisin diye😂 genetik genetik
- +1 yıl
araştırmam lazım haha cıkarsa şaşırmam 🤪
- +1 yıl
Bu tecrübelerini ehli olan bir insana danışsan iyi olur, bilinmeyenle mücadele ve karşına çıkaracakları belli olmaz..
Rüyaday'ken rüyada olduğunu anlayıp bilinçli hareket etmeyede başladınmı? - +1 yıl
@realsanalvefa bir defa sanki öyle birşey yaşadım ama dedim ya bastırıyorum, korkmuyorum ama üzerinede düşmüyorum.. herşeyi rüyamda görüyorum artık rüyalarıma güvenmeye başladım.. cok yabanci bile olsa birinin öldüğünü duysam mutlaka rüyama girer ama bende cok dua eden biriyim belki o yüzden! Dediğim gibi az az ailede var babaannem rüya görür, babam rüyaya yatar falan... kaybolan şeyleride bilincli deyil ama bir zaman sonra rüyamda görüp buluyorum🙄
Karanlık bir yönüm yok sadece ısrarla istemediğim şey yapıldıgında o insan geri dönüşü olmayacak şekilde hayatımdan cıkar buda karanlık bir yön değil kimse gercek bir cevap vermemiş sorunun aslına cevap verın kötü huyunuzu sormamış
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklerin karşısında bacak bacak üstüne atmak. Bu kadar lanet, leş bir insanım. Karakuzuyum ben ajsjclsçaşcjdjglbşbşfosksbakv
21 Yorumla Yanımda ağlıyan birini görünce gülme krizi geçiriyom onlar gülüncede ben mutsuz oluyorum
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hakkımda iftira yayıp canımı yakmış birinin canını yakmaya ant içtim, beni en iyi arkadaşı sanıyor. Günün birinde tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl❣️ öfkeyle hareket etmek yerine doğru zamanı kollamak daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılBoğa sabrı meşhurdur 😌✔️
Var en kötü yönüm ise insanların en can alıcı noktalarından vururum ancak eğer canımı yakmışsa. Diğe türlü sakin, uysal biriyim.
12 YorumlaKaranlık yüzümü aydınlığa kavuşturma niyetin de değilim
11 Yorumla
+1 yılKaranlık yönüm, karanlığı sevmek. Odamda perdeyi açmam, güneştende nefret ederim.
20 Yorumla
+1 yılYok ya olmamalı da hem karanlıktan acayip korkarım içimde olsaydı kendimden kaçardım
10 Yorumla
+1 yılİnsanları ciddiye almayı bıraktığım için, karanlık bir yönüm yok. Anlık sinirlenirim sonra düzelirim.
10 Yorumla
+1 yılİntikam almam gereken kişiden hak ettiğinden daha kötü bir şekilde intikam alırım
10 Yorumla
+1 yılAtılan kazığı geriye çok güzel bir şekilde döndüreceğim.
10 Yorumla
+1 yılKendimi üzmek için boş yere dert bulurum üzülürüm aglarim
10 Yorumla
+1 yılVar bazen çok şeytani olabiliyorum saf kötülükten zevk alabiliyorum bu zamanlar kokutuyor beni. İntikam almaktan zevk alıyorum ama bunu zmn gectkten snra yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇok kinciyimdir bana yapılan yanlışları asla unutmam.
10 Yorumla
+1 yılAcayip kin tutarım ve sinirlenince kimseyi tanımam
21 Yorumla
+1 yılBir karakterim saf karanlık, diğer karakterim yerine göre.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılKaranlık ve ürkütücü yönüm sadist ve vahşi fantezilerim.
00 Yorumla Karanlık yön değil ama gene de sevmediğim bir özelliğim var. Yapılan kötülükleri hemen unutuyorum
00 YorumlaYazıya dökemiyorum. Belki de dökmek istemiyorum. Daha çok uygulama yönüne evrilirim.
00 YorumlaHızlı sinir olurun damarıma basılırsa emin olduğum insanlıktan çıktığımdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Damarıma basanın damarını kökten kesebilirim ;)
11 Yorumlasupheciyim kiskancim takintiliyim sevdigime zarar gelirse psikopatlasiyorum bide baya ofkeliyim
00 Yorumla
+1 yılValla benim bildiğim kadarıyla yok.. yani öyle biliyorum en azından henüz keşfetmedim
00 YorumlaHoşlanmadığım enerji almadığım birini sürekli gözlemler, kendimi haklı çıkaracak açığını ararım. Ve genelde bulurum.
00 Yorumlatepem atarsa yaptıklarıma ben bile hayret ediyorum ve acıyoum
00 YorumlaGörmesini bilene gayet şeffafım
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılYok hiç ya mis gibi insanım
10 Yorumla
+1 yılYapılan kötülüğü kolay unutmuyorum.
20 Yorumla
+1 yılKin tutarım istemeden
20 Yorumla
+1 yılBunu söylersem aydınlığa çıkar
26 Yorumla- +1 yıl
Süülersem özelliği kalmaz
- +1 yıl
Yapilan yanlışa çok pis kin tutarım zamanı gelince ebesini bellerim.
- +1 yıl
Bende memnunum zaten😂
+1 yılBende çözemedim ki 😀
00 Yorumla
+1 yılBana zararı dokunanlardan intikam almayı çok severim :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. kesinlikle var ve aydınlığa çıkartmayacağım.:)
20 Yorumla
+1 yılAcımasız ve umursamaz bir insan olmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Genellemesiz diye belirtmen daha mantıklı ve güzel olmazmıydı..
- +1 yıl
Anlamışsın bak. Demek ki isteyen anlar. (:
+1 yılKaranlık bir yönüm olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi ciddiye almıyorum karanlık bir yönüm yok
10 Yorumla
+1 yılışıktan nefret ediyorum, bu sayılıyorsa tabi.
10 YorumlaBilmem var mı
11 Yorumla
+1 yılKaranlık yönüm yok pamuk şeker gibiyim sjdkskdkd
12 Yorumla- +1 yıl
Ayn knk ben de sjsjsjsjsjsjsj
- +1 yıl
@PudingSevmiyorum eheheheh
Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı. Yok sanırım ya.
18 Yorumla
+1 yılStalkeciyim. Eig seç lütfen
13 Yorumla- +1 yıl
Eiggg
- +1 yıl
Aloooo
- +1 yıl
SİNİRLENDİRME
Mazoşistim acıyı aşağılanmaktan zevk alıyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç bir sırrımı söylemem hakkımda fazla sır vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok, tek zararım kendime.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılVar kimsenin giremediği
10 Yorumla
+1 yılSevmediğim insanlar için kötü pilanlar yaparım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. hiç yok içim dışım bir elhamdülillah
00 Yorumla
+1 yılGayrı meşru ile aram çok iyidir😀
00 YorumlaBiri ışıkları açabilir mi fazla karardim 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılGizli insan katliamı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılanlatılmam yaşaman lazım
00 Yorumla
+1 yılÖzlem duygusu bende yok çabuk unuturum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hiç saymayım en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Onları bende daha keşfedemedim.
00 Yorumla
+1 yılsöylleyemem
20 Yorumla
+1 yılYok.
10 Yorumla
+1 yılkaranlık olduğu için göremiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih