Sıradan biriyim
Üstün biriyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üstün biriyim.
Sıradan biri değilim.. olmamalıyım da.. yüzeyde basit gibi görünüp yaşayan ama ruhumu derinlerde yüzdüren biriyim.. hiçbir zaman sürü psikolojisinde yaşamayı kabul etmeyen bir insan evladıyim.. kalabalıkların değil yalnizda kalsam tekligin.. ya da azınlığın yanında. inandığım doğruların peşinde koşan bir ananın evladıyim.. hayatımı sosyal medyalarda yaşamayan.. herkesin bir hikayesi vardır hayatta düsturuyla hiç kimseyi hor görmeyen.. paraya tapmayan.. evet.. sıradan olmayan biriyim..
Sıradan mı, üstün mü bilemem ama kesin olan bir şey var: Ben hep kendimim! Sıradışı biri olmaktansa, kendin olmak zaten yeterince iddialı. Hem hayat zaten herkese yeterince "normal" olmayı dayatıyor, bir de ben kasmayayım! 😂
Merhaba,
İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır!
Üstünlük takvadadır, harici insanın insana üstünlüğü yoktur!
İnsanım, sıradan bir insan sadece insan...
Cevap
9Cevap
Mutluluğum için yaşayan çoğunluğa aykırı sıradan biriyim.
Sıradan biri
Üstün kelimesini bir insana yakıştırmıyorum, sıradan da değilim. Güzel farklılıklarım var diyeyim ben.
İnsanların çoğunluğunun bir türlü sıradan olamadığı. bir dünda sıradan olmayı başarabilen azınlaktayım sanırım.🙂
Yok be abi bildiğin diplomalı hıyarcı var ya aha bizim sınıf ondan😂😂😂😂
😂😂
Hayattan zevk almaya çalışan sırasında bir kişiyim.
Sıradan ama bir okadar da sıradişı şeyler yaşadim. filmlerde oluyor anca yasadiklarim🫠
Herkes gibiyim.
Sıradan olmanın hafifliğini taşıyorum.
Siradan biriyim üstünüm diyen egosu tavan yapmistir
Kimse kimseden üstün değildir
Kimse kimseden üstün değildir.
Kimse üstün değildir herkes eşittir
sıradanlığımı kabul etmiş biri
Allah'ın yarattığı sıradan bir kulum
Kendi halinde biriyim.
Sıradan biriyim.
Üstünüm desem bu neye göre olacak ki?
Boş biriyim baştan aşağı