- 21 gü
Yazılan cevaplar karşı cinsle ilgili değil çoğunlukla. İnsanla ilgili şeyler. Ter kokması. Bakımsız olması. Yere tükürmesi. Dedikodu yapması. Trip atması vb şeyler. Yorumlarda yazıyor işte. Bunlar karşı cinsle ilgili değil. Cinsiyetin olmadığı her bireyde olmaması gereken şeyler. Sanırım soru ya yeterince anlaşılmadı ya da boşa gitti!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı. Dış saç tırnakları hijyen... bazen görüyorum carsida dikkatimi en çok çeken böyle bembeyaz pamuk gibi elleri yüzünde nur var baktıkça bakasım geliyo insanın... ama bazıları var öyle Bi makyaj yapmış güzel göründüğünü saniyor kendince ama öyle değil aksine iğrenç olmuş...
00 Yorumla
- u21 gü
Egolu olması.. Dedikodu yapması. yalan söylemesi. sürekli erkek peşinde koşması.. karaktersiz serseri kötü erkekleri sevmeleri.. ve kendini acındırması bir de aşırı bakımsız olması.
13 Yorumla- 21 gü
Katiliyorum bariş
- 21 gü
:)
- 20 gü
Teşekkürler
- 21 gü
Ucuzluk, basitlik, takıldığı insanlar, tutarsızlığı, flörtöz oluşu, prensiplerinin sabun gibi kayması vs..
15 Yorumla- 21 gü
Hahahahaha sabun gibi kayması mı o nasıl oluyor tiryako
- 21 gü
Yani kriterleri bukalemun gibi.. Üzerine çıktığı şeyin rengini alan.. 😄
- 21 gü
Az değilsin
- 21 gü
Çokum 😄
- 20 gü
teşekkür ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- u21 gü
Dedikodu yapması, iğrenç ya. Bakımsız olması, konuştukça her kelimesinden cehalet akması, nazlanması, Trip atması, kendini acındırması böyle ezik zavallı halleri varsa aman aman.
10 Yorumla - m21 gü
Kadın düşmanı erkek görünce Allah’ına kavuşturasım geliyor
10 Yorumla - 21 gü
Göğüs kısmı orman gibi olup gömleği göbeğine kadar açanlar 🤣 kundura arkasına basan yere tüküren sigara kokan tipler
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 25,7b cevap paylaştı. Görgüsüz ve varoş olması
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Gülerken random kullanması 🤮🤮
10 Yorumla- s21 gü
Sürekli küfür etmesi ve yılışık olması
10 Yorumla - 21 gü
Açıkçası, karşı cinste en tiksindiğim şey sahte tavırlar ve samimiyetsizliktir. Yani, biri kendisi olamıyorsa, sürekli rol yapıyorsa veya insanlara kendini olduğundan farklı gösteriyorsa, bu beni gerçekten rahatsız eder. İnsanların olduğu gibi davranması, kendini saklamaması çok daha çekici ve gerçek geliyor. Başka bir şey olmasına gerek yok, yeter ki samimi olsun.
10 Yorumla - 21 gü
Bilemedim ama yemek zevki onemli ya.. aci, baharat ve manyak bi seviyede kebapcilik.. bunlarin delisi olmasi kotu bence.. aklima surekli pala biyikli kepabcilar falan gelir cunku..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kapalı kadınların sürekli kafalarının üstüne güneş gözlüğü koyması. Boya küpü olan kızlar, gloss süren eyeliner yapan kızlar tiksinti.
00 Yorumla- 21 gü
Bakımsız olması yemek yerken şapırdatması kaba olması
00 Yorumla - 21 gü
Egolu olması samimiyetsiz olması ve hiç standartının olmaması birde boş konuşması
00 Yorumla - 21 gü
Ter kokusu kesinlikle. Deodorant kullanmaması. Bakımsız olması.
00 Yorumla - m21 gü
Merhaba,
Aklı fikri önceliği yatakta olması, en tiksindiğim şey sonra para göz olması! 😅00 Yorumla - 21 gü
Karı kız düşkünü olması zorba olması öküz olması romantik olmaması
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
ağzında yemek varken konuşmaya çalışması hapşururken ağzını kapatmaması hiç istifini bozmadan yayıla yayıla oturması abi çıldırıyorum böyle uyuz tiplere
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Ağzını yaya yaya küfürlü konuşması bide sakız oluyor ağzında
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Sigara içmesi. Sigara içen kadınlar bana genel evde müşteri bekleyen kadınları anımsatıyor.
00 Yorumla - 21 gü
Haline bakmayan kendini bk zannedip hava atmaya çalışan kadın tipi çok itici
00 Yorumla - 21 gü
cok var nasil sayicam anneee yardim et
10 Yorumla - 20 gü
kişisel , hijyen temizliğine önem vermemesi.
00 Yorumla - 21 gü
Bakımsızlık, bozuk ağız, kaba hareketler 💁♀️
10 Yorumla - 21 gü
Pis kokuyorsa tiksinirim baya
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Cins fark etmeksizin namussuzluk.
10 Yorumla- 19 gü
kırmızı oje :D
00 Yorumla Cins cins konuşması 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı. pis koku aşırı küfürlü ve kaba konuşma
00 Yorumla- 21 gü
sürekli dert anlatması
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Kaşlarını çizdirmek ve yeni trapçileri dinlemek
00 Yorumla- u21 gü
Cok, bos ve yersiz konusma, kibir diye gider
00 Yorumla - 21 gü
İki cins de bakımsızlık
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yere tükürdükleri an bitiyor benim için o kişi
00 Yorumla- 21 gü
özbakımına dikkat etmemesi
00 Yorumla - s21 gü
Dini imanı para olması
00 Yorumla - 21 gü
Karaktersizlik
00 Yorumla - 21 gü
Geğirirse tiksinirim bide kokuyorsa
00 Yorumla - 21 gü
Nefes alana yürüyen beni tiksindirir.
00 Yorumla Yerine uygun giyinmemek.
00 Yorumla- 21 gü
Kufur falan iyi degil
00 Yorumla - s21 gü
Görgü kurallarına uymaması.
00 Yorumla Pislik
Yobazlık
Erkeğe benzeme00 Yorumla- 21 gü
Kötü koku, küfür, dedikodu, kaba davranış
00 Yorumla - 21 gü
kokması sanırım.. kötü biçimsiz ayak
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 35,1b cevap paylaştı. Çapkın ve karşı cinse zaafı olması 🤫
10 Yorumla- 21 gü
Çok bilmiş tavırlar gadası
00 Yorumla Kirli tırnak arası
10 YorumlaDüşüneyim biraz..
03 Yorumla- 21 gü
düsün bakalim
- 21 gü
😆😆
- 19 gü
Söylemesem olur mu
00 Yorumla kıl tüy koku
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 670 cevap paylaştı. Kokuyor olması
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küfür etmesi
00 Yorumlaherkesin ulaşabileceği inssn olmaları
00 Yorumla- 21 gü
Kıllı gezmeleri
00 Yorumla - 21 gü
Şapka saç
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Kadın düşkünü olmasi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Narsist ve canımsın
01 Yorumla- 21 gü
Akılsız olması.
00 Yorumla - 21 gü
Ter kokusu
00 Yorumla - 21 gü
Uzun tirnk
00 Yorumla boş konuşması
00 Yorumla- 21 gü
Hiç bir şey davranış olarak ise kibir ve ego
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi