Biraz da içinizdeki zehirleri dökün bakalım, zihinler arasındaki farklılıklara tanık olalım sdsdksdkk

Biraz da içinizdeki zehirleri dökün bakalım, zihinler arasındaki farklılıklara tanık olalım sdsdksdkk

hiçbir şekilde tatmin olmamaları. yani erkekler basit mesela bir kadın onu sahiplensin, onu sevsin, sevişsin biter gider öyle kafa yoracağın bir durum yok. ama kadınlar gerçekten komplike canlılar.
'Bazı' Kadınlar birer genelleme tanrısı. Ön yargının kralını yapıyorlar. Çok saldırganlar ve oldukça anlayıştan yoksunlar.
Sürekli duygularıyla adım atıyorlar ve bu adımları çoğunlukla boşa çıkıyor. Sonra kendilerinde değil, yolda hata buluyorlar. Duygularıyla hareket eden bir insan kaybetmeye mahkumdur, bilmiyorlar.
Aslında bu söylediklerim sadece kadınlara özgü değil. Genel olarak çoğu insan böyle davranıyor. Bu da benim oldukça garibime gidiyor.
Bir olayı anlatırken, eksik eksik anlatıp, yapılan yorumları boşa çıkarmak için daha sonra "ama şöyle oldu", "ama bir de şu vardı" diyerek detayların verilmesi...
Olayı en başında, tüm ayrıntılarıyla anlatan bir kız görmedim bu güne kadar :-D
Kadınlar Aşırı detaycı
Biz ise Sonuç Odaklıyız
Bundan Dolayı Anlaşamıyoruz
Cevap
8Cevap
Tuhaf gördüğüm bir şey yok artık saçmalıklarına alıştım karşı cinsin mantık aramıyorum.
Sürekli dedikodu yapıp. Aman bize ne diyip konuyu kapatmaları
Kafada senaryo kurup dayatmaları, kendilerini sürekli haklı görmeleri
Seviyorum diyip gitmeleri
Garibime gitmeyen çok az şey var
Karşı cins olması.
Samimiyetsizlikleri
Mastirbasyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?