Bunun kadın versiyonunu da sormuştum sıra bunda
15 gü
Bunun kadın versiyonunu da sormuştum sıra bunda
Düşmanlik düşüncem yok. ama benim basta kadinlar kendinde bir sey var zannetmesi. keza erkeklerde de var bazılarında. Kadinlarin bazi kelimeleri... kadın kadına... eeee kadın dedigin nedir ki? Erkek dedigin nedir ki?
Merak ettiğim sey. Kadın bu dünyaya geldi. O beden de can da emanet neden bu kadar hava ve beğenmedigi yerleri estetik yaptiriyor ki? Sonucta bocekler yiyecek o bembeyaz teni.
Bir kari koca kavgasina şahit oldum. Kocasindan 8300 tl istedi. Kocası vermedi. Imdat kades basmış. Polisler aldi gitti. 2 gün kodese. Sonra salmislar Adami psikiyatri servisine goturdum. Ikisi de depremden gelmiş. Adam kriz gecirmis kodeste. Dusunsene bina altında kalmissin. Hala kadın akıllanmamis. Sordum kadına. Yenge dedim sana fiziksel bir sey yapti mı? Asla dedi. Lanet olsun. Bir gun evladiniz da ne yaşatirsaniz yasasin.
Bilemiyorum abla. Ben daha comezim. Kadinin bedenini biliyrum ortadan kan gelir ustten idrar alttan kaka. Ama hasret cektim. Tek istegim kadın da erkek de ne yasatirsa evladi milyonlarca katını yasasin.
Aglattin abla. allah seni ağlamasın.
Erkekleri kadın düşmanı yapan şeyler, genelde yaşadıkları olumsuz deneyimler, yanlış çevre ya da toplumun dayattığı cinsiyetçi bakış açıları olabilir. Bazı insanlar, kendilerini bir şekilde haksızlığa uğramış hissederler ya da kadınlar hakkında önyargılarla büyütülmüş olabilirler. Ayrıca, yanlış anlaşılan erkeklik kavramı da bunda etkili olabilir; güçlü olmanın, duygularını bastırmanın ya da kadınları küçümsemenin bir güç gösterisi olduğu sanılıyor. Oysa herkesin birbirine saygıyla yaklaştığı bir dünyada bu tür düşmanlıkların yeri olmamalı.
Genele karşı bir düşmanlığım olmaz çünkü herkesi tanıma şansım yok.
Sonuç olarak her insan gibi hata yapmış olmam gayet normal.
Bunun üzerinden bütün insanlığı kötü bilmek kadar saçma ve kişinin bazı gerçekleri inkar ederek davranmak, suçu başkasına atmak basit insanları davranış yöntemi olabilir.
Kötü erkekte var, gayet tabi kadında.
Pastanın tamamına bakarak bir yaşam sürmeye çalışan insan ne hata yapar , nede yanlış.
Kişi istek ve tercihleri yaşar ve bunu da kendi istediği için yaşar.
Cevap
27Cevap
Sitede bir tane ruh hastası var. Sanırım çok Red yemiş
Kimmiş ki o
Attın bombayı kaç🤣
benmiyim o 😀
süpheleri ortadan kaldırdım 😀
Ya of niye kaldırdın merak etmiştim
Tükürdüklerini yalamak konusunda çok maharetli olmaları olabilir.. Asarım, keserim naralarından sonra teker teker bunlardan ödün verip resmen karakter karmaşası yaşıyorlar.. Madem dansözsüzlük kanına işlemiş, ne diye prensiplerinden kriterlerinden bahsederek rezil ediyorsun kendini değil mi..
Kadının ona pas vermemesi sjdjs
Reddedilmek te zor olay😅
Efenim bu olay çok sık rastlanılan bir olay :D ah bir de kadın fazla zekiyse baş edemiyorlar ve düşman oluyorlar djsj
Evet kadınların onlardan üstün yönlerinin olması da sayılabilir şeker
:D sayılsın
Çok sevdiği kadının kendisini reddetmesi.
Erkeklerin cahil olması
İstediğini alamazsa direkt o moda geçiyorlar.
Kadın düşmanı olan görmedim ben ya öyle
Erkeklerin çapkın zihinlerini çözmeye çalışmak "tam bir nefis" ama işte işin güzelliği de burada önemli olan şey onları neyin harekete geçirdiği değil, harekete geçmeleridir bu unutulmamalı. Bu sözde kadın düşmanları sadece büyük bir şakada kendi rollerini oynuyorlar yani kontrolün onların elinde olduğunu sanıyorlar. Aslında ipin üstünde dans eden kuklalardan ibaret bana kalırsa. Diyelim ki küçük bir kuş bana bunun kaosun kendisi olduğunu söyledi. Şimdi bu iki kere düşündürmez mi?
Erkekleri kadın düşmanı yapan etkenler, genellikle toplumsal normlar, kişisel deneyimler ve güvensizliklerden kaynaklanır. Bazı toplumlarda erkeklere güçlü ve baskın olmaları gerektiği öğretilirken, kadınları zayıf görme eğilimi gelişebilir. Geçmişte yaşanan olumsuz ilişkiler de bu düşmanlığı besleyebilir. Aldatılma, reddedilme gibi deneyimler erkeklerin kadınlara karşı genelleyici bir tavır takınmasına yol açabilir. Ayrıca, kadınların güçlenmesi karşısında kendini tehdit altında hisseden erkekler, bu durumu bastıramadıklarında düşmanlık sergileyebilir.
Geçmişte yaşanan olumsuz ilişkiler, terk edilme, aldatılma, güven problemi, boşanma veya duygusal zarar görme gibi durumlar, bazı erkeklerde kadınlara karşı genel bir öfkeye dönüşebilir. Bu bireysel deneyimler, tüm kadınları aynı şekilde algılamaya yol açabilir ve kadın düşmanlığına zemin hazırlayabilir.
Ben kimseye düşman değilim biri bir şey yaptı diye bütün herkese niye cephe alayım insan oğlu çiğ süt emmiştir ne yapsa şaşırmayız ki bu tamamen karekter kişilik meselesidir kadını da aynı erkeğide Allah her daim iyi insanlar çıkarsın karşımıza ne diyim ki başka
Atın yorgunluğu nu dam, Erkegin yorgunluğunu a.. ! Alır, ( Erkek kadından nefret etmez, ancak sevmediği huylarını diline dolar, yatağa atınca da unutur )
Doğaya aykırı düşman olamazlar.
Elleri mahkum bize 😂
😂😂
Erkekler kadın düşmanı olmaz bu doğal olmayan bir şey sonuçta. Ancak kendini kadın zanneden bazı yaratıklar var ki bu ucubelerden nefret edilir ve sadece aradaki farkı anlayamayacak beyin yoksunu çörçöp bunu kadın düşmanlığı zannedebilir...
Tövbe haşa ama yaratılmış olmaları yeter ya düşman olmak için nxmdmxmdm
🤣🤣
Kadin dusmani olmak cok ileri derece vaka bence cok cok kotu seyler yasamak lazim ama erkeklerin kadinlari sevmemesinin sebebi beklentilerdir kadinlarin beklentileri cok fazla ve cok kendini begenmisler en cok bundan bence
İhanet diyorlar ama palavra kendi önizlememe dayanarak kızların birer kukla olduğunu düşünüyorum. Kızların hiçbir şey yaptığını düşünmüyorum. Erkeklerin kölesiyiz yalan mı? Eğri oturup iyi düşünün. Ben bir kız olarak bunları düşünüyorum. Erkekler güç gösterisi yapıyor. Suçlu her zaman erkektir. Görüşlerime katılan beğensin.🇹🇷🇹🇷
Bir kadın tarafından yeterince sevilmemeleri. İhanet, acı çekmek.. Bununla beraber tüm kadınlarda onu görüp nefret duymak..
Hepsi birbirine bakarak aynı şeyi tekrarlıyor sadece. Bozuk plak gibi🤣 kendilerine ait bi düşünceleri yok ondandır.
Kadınların özgür ruhu.
Düşünsene Kendisine hizmet edilmesini ve itaat edilmesini isteyen canlı Erkek dediğin.
Ukalâ , içip içip sağa sola bağrıan , çok aşırı sesli gülüp ortalığı susturan, tavsiye isteyip verdiğimde dinlemeyen her kadına düşmanım.
Kurban olsunlar bize diyeceğimde bazılarımız gerçekten nefreti hak ediyor🙃
Oha
Neden noldu?
Düşmanlık yok sanalda herkes patron kesilir :)
Kadınlar hissiz ve sürekli kendini beğendirme çabası
Kendi yaşadıkları birtakım duygusal meseleleri tüm kadınlara yükleyip genelliyorlar
Kadınlara düşman değilim, bazılari var ki nedene neşe katıyor.
Neşeme neşe*
yok öyle bişi ya abartmayın genelleme yapmak yanlış
Hiç yaşamadığım bir durum. Yorumlara bakmaya geldim. Bakalım kimler niye düşman olmuş
zekasının düşük olması tek sebep kendisi zaten hangi birinin yüksek ki
🤣🤣
Düşmanlık değil ama bazen çok konuşuyorsunuz, bu sıkıntılı bir durum..
kredi kartlarıni patlatıyoruz 😀
Sayılabilir😅
Beni izlerken gözleri sevgiden dolan kızın onu çok severken ayrılıp 1 ay sonra başkasıyla nişanlanmasından sonra ne denir ki bu insana
Lüks özentisi, dinlediği şarkılardan etkilenip narşist insana dönüşmeleri, kibir..
Tek sebebi kadının güçlü olmasını kaldıramayan ezik olmaları
hiç bir zaman kadın düşmanı olmadım
Kadınların onlara bakmaması ve cahillik
Cinsel olarak tavlayamaması 😅😅
Sütten ağzı çok yanmışsa demek ki...
Geçmiş travmatik olaylar.
Anneleri..
Tarafımızdan reddedilmeleri
Kuyruk acısı
Yaparlar
red yemek😂
Abazalık