- 17 gü
Duygularla oynayan, adam gibi görünüp joker çıkanlar.. Vitrinde herkese farklı, kulislerde o kadına bambaşka biri olarak konuşanlar, tavır alanlar.. Daha fazla çok söyleyecek söz var da, ben o şahısları endirekt olarak Allah 'a havale EDİYORUM ve Allah belasını versin amin diyorum.. Hakkımı da asla helal etmiyorum bilâkis haram olsun ve hatta zehir zıkkım olsun amin..
32 Yorumla- 15 gü
Teşekkürler Eic için 🐺❤️
- 15 gü
Rica ederim 💓
En İyi Cevaplar
- u17 gü
Erkeklerin küfürbaz.. kötü karakterli olmasından dolayı.. kadınlara hak veriyorum.. tabi ki de küçük nedenlerden dolayı erkek düşmanı olanlar da var. ama bazen kadınların çok haklı nedenleri oluyor.. aldatan erkekler.. sapık olmaları nankör olmaları eşine kötü davranan erkekler.. ya da kadına kötü davrananlar. ön yargılı olmaları çok normaldir.
52 Yorumla- 15 gü
Teşekkür ederim 🙏 :)
- 15 gü
Rica ederim ☺️🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- u17 gü
Adam olamayan erkekler sebep bu duruma. Hani kurunun yanında yaş da yanar derler ya öylesi.
24 Yorumla- 17 gü
Maalesef evet
- 17 gü
Evet sissim, elalemin çocuunu biz mi adam edecez
- 17 gü
Edebilemeyiz sosimm 😘😅
- 17 gü
Pışpışlayamayız 😅
- u17 gü
Erkekler umursamaz ve kadınlara yaşattıkları üzüntü o kadar derinden ki haliyle kadınlar erkekler yok olsun kafasına giriyorlar.
10 Yorumla - 17 gü
Duygularla oynama, ilgisiz bırakma, kullanma vs gibi sebepler
10 Yorumla - s17 gü
Sadakatsiz ve kaba erkeklerle karşılaşmaları. Ama ben daha düşman olacak raddeye gelmedim.😌
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Daha önceleri bir erkek tarafından hayatının alt üst edilmesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Size sormak gerekiyor😃
10 Yorumla- 17 gü
Erkek düşmanı çok büyük bir ifade ama eğer bu cümleyi baz alarak konuşursak düşünceleri olur yani işte açık giyen kadın or.., gece şuraya giden kadın aranıyor, şunu içen kadın şöyle, bunu yapan kadın namussuz, benim mesajima cevap vermeyen egolu, benim dediklerime uymayan egolu, boşanmış kadın aranan kadın falan gibi yüzlerce düşünce bile yeter açıkçası sürekli bir yargı var ortada sürekli kadının davranışı, konuşması, bedeni, giyimi herşeyi üzerinden herkes konuşma haddini kendisinde buluyor ve buda insanları kötü düşünmeye itiyor. Bir grupta 10 kişi varsa ve bu 10 kişiden dokuzu aynı birisi farklı düşünüyorsa herkes bu 10 kişiyi aynı görür kalan 1 kişi arada kaynar gider buda iyi olarak kalmış birkaç erkeğin neden genellemeye dahil edildiğini gösteriyor
20 Yorumla Embesiller, doğru düzgün iki kitap bile okumuyorlar, bilimden uzaklar, herhangi bir dine takıntı yapıyorlar, çirkinler (çirkin oldukları halde yakışıklıyım derler bir de), namus bekçiliği yapmaya kalkıyorlar, kısa boylu olanlar da aşağılık kompleksine sahip 🙏🏿
30 Yorumla- s17 gü
Mafyalar genelde erkeklerden oluşuyor mesela. Uyuşturucu, fuhuş sektörü onlardan sorulur. Şimdi Manukyan diye zırlamaya gelirler. Genel dedim.
Tecavüz ederler. Savaşta bile kadına tecavüz etmeye hak görürler, çünkü düşman taraftaki kadın onlar için insan değildir. Sonra bu kişiler gider evine, iyi insan numarası yapar.
Şiddet ve aldatmak. Evlenmeye korkmak için bir sebep. Evlendikten sonra boşanmak istesen cinayet.
20 Yorumla - 16 gü
Her türlü oluyolar düşman ben hiç görmedim halinden memnun kadın evlenmek için yırtınıp 1 sene sonra kocamı çok seviyorum ama erken evlendim şuanki aklım olsa evlenmezdim demeyen kadın var mı aceba 😂😂😂😂 ha bide çocuk konusu var oda ap ayrı bişey çocuk yapmak için tüp bebeğe kadar giderler sonra uyuyamıyorum kendime hiç zaman kalmıyor gezemiyorum yani hiç mutlu olmuyolar gerçi Allah mutlu edemiyor biz ne yapabilirizki dudak vermiş yenisini yaptırıyolar kaş vermiş kesip kalemle boyuyolar 😂😂😂😂 kızmak küfür etmek yok😂😂😂😂 latife yapıyorum
10 Yorumla - 17 gü
bazıları kız düşürmek adına asırı salliyo sen inanmis gibi yapinca daha da salliyo özellikle kendini zeki karsidakini canım görenleri iskence ederek öldürmek istiyorum
anlatim de gülün tolga mendinin fotosunu koymus ben de ip nelik olsun diye laf attim sanki tanimiyomda cok yakisiklisin gibisinden yürüdüm ben yürüyünce bu kosmaya basladi yalanlar spacex te geziyo anlatti anlatti bana bir sürü yalan vaatler verdi en son iyi geceler canim yazdi bende sek ter git Allahim mali yazdim 😀12 Yorumla- 15 gü
ya biri düssun diye her kılığa gircek tipler var 😀
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. erkeklere karşı bir düşmanlık varsa kadının kendine ve çevresindeki kadın arkadaşlarına bir bakması gerekiyor.
Çok kötü olan erkekler var onlardan bahsetmiyorum… onun dışına genel olarak kadınların erkeklere bir çok konuda çok haksızlık ettiğini düşünüyorum.
aslında Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır. Bunu da iyi bilirler.
10 Yorumla- 17 gü
Benim daha çok alabileceğim nefesi harcıyor olmaları mesela. Çok tilt oluyorum bu duruma
21 Yorumla- 16 gü
🤣🤣
Kadını obje olarak görmeleri, tavlamak için birsürü numara yapıp evlendikten sonra değişmesi, iş ve sosyal hayatta kadınları küçümsemesi, kadının bedenine çirkin eleştiriler yapması, kadını herşeyiyle yargılaması (medeni durumu, davranışları, gülüşü, kıyafetleri, gittiği mekanlar vs), her boku yiyip namus bekçiliği yapması, kadını kısıtlaması, ülke ve dünyadaki artan kadına şiddet ve taciz/tecavüz vakaları, dünyadaki sapıkların, pedoları, seri katillerin vs erkek olması...
10 Yorumla- 17 gü
Toplumsal bakış ve hazır kalıp yargılar işte oysa herkes erkek kardeşini abisini sever onlar hariç erkekleri sevmiyorum der işte başka kızlar da senin abini sevmiyor erkek diyor düşman oluyor ama sen abini seviyorsun başka erkekleri sevmiyorsun... sana büyük bir sır verdi bir erkek şu an umarım düşünürsün
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Aldatılmak ve yalan söylemek, kadınlar en çok bu durumu yaşıyorlar ama iyi de oluyor onlara seveni reddediyorlar sevmeyeni kullanıp atanı daha çok seviyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınların erkeklere karşı düşman olma nedeni ortalık da sapık erkeğin çok olması kadını cinsel obje olarak gören aşağılık dir
20 Yorumla- 17 gü
Ölmesinlerrr🥹 bazilari bize çok lazimm onlar olmasa biz napardik Allah başımızdan eksik etmesin 🙏🤍
20 Yorumla Bireysel yaşam ve erkeğe muhtaçlığı ortadan kaldıracak tatmin edecek şeyler.. Ekonomik özgürlük.. Cinselliği tek bir kişide aramaması..
10 Yorumla- 16 gü
Kimseye düşmanlığım yok valla bana düşman olan varsa da ezerim 😂😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki ihanet , yalan söylemek , aldatmak olabilir. Belki diyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Yalancı üçkağıtçı karektersiz nankör züppe bir çok nedeni var bunlar sadece fragman
10 Yorumla- 17 gü
Kadınlar ayrıntı ve olayları derinleştiren karaktere sahipler genelde biraz bundan kaynaklanıyor
10 Yorumla - 17 gü
Acikcasi bir bakima da erkeklerin kendi sorunu bu. Insanin ucubeligi ile birlesince.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı. kaba davranışlar gerçi bazı kadınlarda bundan hoşlanıyor onları anlamak çok zor gerçekten 😏
12 YorumlaYarı yolda bırakmaları, Vicdansızlıkları, Yalan söylemeleri, Bencillikleri... daha çoook var da iste
10 Yorumla- 17 gü
Kadınlar biraz aklını kullansa düşman değil yöneten olurda işte
10 Yorumla Sadakatsiz, yalancı ve ciddiyetsiz erkekler olabilir.
10 Yorumla- 17 gü
Erkeklerin hepsi deyil ama tabi karaktere bakar önce sonra ilgi görmeyişi ve doğruyu bildiği halde yalan cevao alması
10 Yorumla Ne kadar ugraassada dayandığı da usul usul köküne kadar yerleşerek çabalarını boşa çıkararak içinde kiyle karşı koyamadan delinmek
10 Yorumla- 17 gü
Doğru erkeklere yanlış yapıp, yanlış erkeklerle beraber olup belli bir zaman sonra pişmanlık duyması sonucu oluşan durumdur
12 Yorumla- 17 gü
Lütfen genelleme yapmayın. Gidip te röportajlarda ben serseri erkek seviyom, ben bad boy seviyom diyen ben değildim
Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı. Herkes herkese düşman bu devirde
20 Yorumla- 16 gü
Sebebe gerek yok Aten düşmanlar
10 Yorumla - 17 gü
Erkeklerin kadın düşmanı olması
10 Yorumla - 17 gü
Erkeklerin sürekli bel altıya meyillenmesi
10 Yorumla - 17 gü
Feministlerin geldiği son nokta
10 Yorumla - 17 gü
Erkek olması yetiyor sanırım 😊
10 Yorumla - 17 gü
Tecavüz taciz olayları yeterli sebep bence
10 Yorumla Üzmeleri, umursamamaları
10 Yorumla- 17 gü
Doyumsuzlar. Nankörler
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Beyinlerini kullanamıyor olmaları
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karakter yoksunu olan erkekler tabii ki…
10 Yorumla- 17 gü
Düşman bulmak kolay, dost bulmak zor olan.
10 Yorumla - 17 gü
Hep yedikleri tekmeler.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Sınırsız ilgi istemenize karşılayamamaları
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Sapık olmalari
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fakirlik
10 Yorumla- 15 gü
Erkekler.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler
10 YorumlaErkolar yine
10 Yorumla- 16 gü
patriyarka.
10 Yorumla - 16 gü
Erkekler kdkdkdjdjd
10 Yorumla - 17 gü
geçmişte yaşadıkarı