ՏҽӀɑʍՏ , ben pek inanmıyorum ama bakalım.
15 gü
ՏҽӀɑʍՏ , ben pek inanmıyorum ama bakalım.
Mutluyum zaten. Bozulmasından korkuyorum 😅
İnşallah mutluluğun daim olur ablam 🙏 🌸
İnşallah can 🙏☺️
Teşekkür ederim kardo 🫰💕
Rica ederim Kardo 💖 🫶
Ben her zaman mutluyum.
Teşekkürler ✌️
Rica ederim 🌸
Cevap
22Cevap
Mutluluğu uzaklarda arayan biri değilim.
Bu zaten benim içimde var olan bir duygu o yüzden genel olarak mutlu biriyim.
Çok fazla inanmıyorum ama yanımda olduğu zaman o saatleri çok mutlu geçirdiğim birine sahibim
Umut fakirin ekmeğidir derler oyuzden tabiki inanıyorum
Çok şükür mutsuz değil.. Mutlu olmasam da olur böyle olunca..
Ben mutluyum gözüm yok daha fazlasında
İnancımı bir gün bile kaybetmedim
Ben mutluyum açıkcası. Hiçbir zaman mutlu olamam, hayatım yoluna girmez sanıyordum. Her karanlık gecenin aydınlık sabahı varmış. Defalarca intiharın eşiğinden dönmüş biri olarak söylüyorum bunu. Seni tanımıyorum ama yorumlarını görüyorum, çok iyi kalpli düzgün yetişmiş birine benziyorsun. Umarım çok mutlu olursun
Çok şükür ameliyat oldum. İyileştim çok mutluyum. İnancım yoktu ama oldu işte
Hoş geldin:)
🙏☺️ 🥳
İçimde öyle bir his var gelecekle ilgili ama bilemiyorum. Çok mutsuzluk yaşadım ancak inancımı kaybetmmedim. Zihnimi her şeyin iyi tatafını göreceğim şekilde eğittim.
Yolumun sonunda ölüm var...
Bunu bildiğim halde fazla mutluyum diyemem.. Sadece halime şükredebilirim... Yalan dünyada, mutlu anlar var sadece, sonsuz mutluluk yok...
Hayır çünkü hayat mutluluk üzerine tasarlanmamış. Binlerce sorun, problem ve kaygı ile donatılmış ve bize de hadi yürü denilmiş. Hayatta mutluluk yoktur, mutlu olma ihtimalinin umudu vardır
İnanmaya çalışıyorum. Sende öyle inanmıyorum filan deme dostum, söylenen sözler gerçek olurmuş. Bizim neyimiz eksik zamanı gelince çokta güzel mutlu oluruz bence😎
Zaten mutlu bir yapım var ama insanların mutsuz etmeye çalışan özellikle Öyle insanlar var Mutluluktan nefret eden insanlar
mutluluk illa herhangi bi şeyin gerçekleşmesiyle olmaz kendini mutlu edebilirsin ve negatifliği bırakırsan o mutlu olacağın gün yaklaşır
Küçük bir andan bile mutlu olabiliyoruz. Mutluluk büyük bir şey değil. Gozumuzde büyütüyoruz. İçten guldugun her anda mutlusundur
Selam, hayır zannetmiyorum ama hiç bir şeyi bilemeyiz. Bil ki bekledikçe güzelleşen şeyler var “nasip gibi.."
Hayır şu güne kadar olmadıysa eskiye oranla her şey kötüye gidiyor ise bizim için bir şey fark etmeyecektir kötüyse yarın dahada kötü olacaktır.
mutluyuz aslinda biriyle mutlu bir cift olurmuyuz diye sorsan ona bende inanmiyorum 😀
Ne kadar Arada sıkıntılarda olsa mutluyum çok şükür.
evet ben bir gün durumu iyi olan biriyle evlenip mutlu olacağıma inanıyorum 🙄
O birgün gelmez bir türlü.. işte bu yüzden şu an musmutluyum
Umudum bile sonlarda.. Ama gene de inceden bir mucize olur kafasındayım
Evet. Bir gün mutlu olacağıma inanıyorum. Bizim mutluluklarımız bir günlük zaten :D
Mutluyum, huzurluyum, sağlığım yerinde daha ne isterim ki
Kendi kendine mutlu olabilme, hayattan zevk alabilmeyi öğrenmeli insan.
Her şey inançta başlar. İnanmadığımız bir şeyde başarılı olamayız. O yüzden evet inanıyorum.
Barışçım inan bilmiyorum bizi ne zaman bulur meçhul yaşayıp göreceğiz bulmuş mu bulmamış mı
Yeapss
Boşuna mı kendimizi yırtıyoruz burada. Halledeceezz
O gemi elbet bir gün gelecek 😂
😂
İnanmıyorsan ne yapabiliriz? Toplu halde ağlaşalım mi?
Bir gün herkes mutlu olur 😂😂😂 önemli olan devamının gelmesi😂😂
Mutluyum zaten
Belki bir gün ( inanma)
evet her zaman inancım var
Evet herkes birgün mutlu olur
Benim de inancım azalıyor ya dur bakalım
Nasipte varsa neden olmasın
Çok şükür mutluyum
Umut fakirin ekmeği :D
Ben de inanmıyorum.
Hayırlısı bakalım
elhamdülillah zaten mutluyum