Kişilik & Karakter Sevdiklerinize tavsiyeler veriyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Özellikle ben çok tavsiye verdim ama kötü ben oldum böyle durumlar da yaşadınız mı sizde? Sevdiklerinize tavsiyeler veriyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tavsiye istemiyorsa vermemek lazım. Aynı hatayı yakın iki arkadaşım yaptı. Kalpleri kırılmasın diye ses çıkarmadım sonra arkamdan dedikodu yaptılar falan neredeyse 1 yıldır konuşmuyorum 0 0 Yorumla
P-u-s-at Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Herkes yeteri kadar akıllı ya 1 5 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Öylemi dersin kaçak Yorumla P-u-s-at 1 yıl Dedim Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Iyi dediysen ne bağiriyon Yorumla P-u-s-at 1 yıl Kim o bağıran 😂 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Sennnnnn🤭😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sevdiklerim benden tavsiye isterse tabi ki de 0 0 Yorumla
SosyoAltuNn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 73% 1 yıl Tavsiye asla vermem ama iyi geldiğini söylüyorlar ve neler yapacaklarını nedense kendileri keşfediyorlar benimle konuşurken 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Tavsiye isterse tavsiye veririm. Yapar veya yapmaz hiç umursamam. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıkacak kadar değil. Herkese de değil. 0 0 Yorumla