Kişilik & Karakter Havalar serinledi üşüdüğünüzü hissettiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Havalar serinledi üşüdüğünüzü hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet hissettim bende 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geceleri serin gündüz sıcak tam haftalık havası burası 2 2 Yorumla ertekinst 1 yıl Orası nere 😃 Yorumla sarıdilber 1 yıl Senin benle derdin ne Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Yağmur yağıyor burada 15 derece dondum hemenyaa bu ne soyuk 😂😂 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eskişehir'de akşam hava karardıktan sonra hafiften üşümeye başlıyorum. 0 0 Yorumla
SCKG3 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Üşüyorsam havalar serinlediği için değil; koynumda o olmadığı içindir... 0 0 Yorumla
Ayladerlerkanzi Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. serinlemedi burası hala yanıyor 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorganin sicakligini ozlemisim 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Üşümem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet hissettim bende
Geceleri serin gündüz sıcak tam haftalık havası burası
Orası nere 😃
Senin benle derdin ne
Yağmur yağıyor burada 15 derece dondum hemenyaa bu ne soyuk 😂😂
Eskişehir'de akşam hava karardıktan sonra hafiften üşümeye başlıyorum.
Üşüyorsam havalar serinlediği için değil; koynumda o olmadığı içindir...
Yok o kadar soğumadi bence
serinlemedi burası hala yanıyor
Yorganin sicakligini ozlemisim
He ya bi isitanim yok
Hayır çünkü baya ateşliyim
Hayır bizim buralar yanıyor daha
Biraz
Önceden boxer ile uyurdum şimdi eşofman
Çok serin bu ara
Üşümem
evet