Allah güç kuvvet versin Olur olur göz yanılması parmak kayması klavye hatası olur Yani kendini üzme sıkma canını bozma moralini herkesin her şeyin canı cehenneme Lanet olası pislikler
Estağfurullah gaz değil hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım Ben hep canın cehenneme derim Yani canları cehenneme her şeyin herkesin içimden bu geçiyor yani ne yapalım olursa olur olmazsa olmaz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Şerefsiz karaktersizlerin umrunda olmazki. Aslında karşı tarafın da suçu var insan yerine adam yerine koyup değer veriyor onlarda kendini dünyanın vazgeçilmez insanı sanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vicdan kullanmıyor öyleleri kullansalar zaten kalp iyi olana dek çaba sarf ederlerdi kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen bencil yaratıklar
Valla insan bir güzel uyuyor ki şaşıp kalırsın gadası
Dürüst olucam, eğer canımı yaktıysa canını yakarım. Sonrada osura osura uyurum umrumda da olmaz. İsterse acısından gebersin
O başka abi
Shshs haklısın tabii ama en büyük intikam susmaktır
Yok valla ben küçük olan intikamdan alayım yeter. Ağzına sçmadan uyursam uykum kaçar 😌
Bu intikam alma işini nasıl yapıyosunuz ya tüyo verin birazcık
Ne yaptıysa ona göre değişir. Dünyasını başına bile yıkabilirim. Kelimeler dayaktan daha ağırdır. Kötü yanlarından vur, ölmekten beter olur
Engeli çaktıysa agzının ortasına naparsın hiç bir şekilde ulaşma şansın yok
Reelde olan kişi ise illa bir yerde çıkar karşıma. Sanaldanolan kişiyse gram umursamam ki.
Tamamdır üstad
Öpüyorum canım sevgiler
Merhaba,
Merak etme, onlar uyur, kötü kalpli pis kalpliler, lanet olası pislikler kahrolasıcalar, yok olasıcalar! 😅
Amin amin amin.
EyvAllah teşekkür ediyorum 🌸
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=Rvoi3KvsP5HhuoD0
😂😂😂
Heehhe 😅😂😅
Bu arada soran gözlerim otomatikman düzgün okumuş çünkü ağlatınca okumuştum ben 😂
Yaaa ağlamanız için sormamıştımm benide üzdün şimdiii shshs
Niye üzüldün kafam karıştı güncelleme de ağlatınca demişsin bende öyle okumuştum doğrusu ne yahu 😂
Baak diyorum bugün bende birşeyler vaar sjsjsj biraz uyumalıyım
Kafam başka yerlerde shsh
Arkadaşlar üzmeyin kendinizi😎😩
Biz üzmüyoruzz yaa sen üzme o bize yeteerr
Şeker kız ❤ herkes gönlünün ekmeğini yer inşallah bir gün ✋
İnşallah inşallah amiiiiiin
Allah güç kuvvet versin Olur olur göz yanılması parmak kayması klavye hatası olur Yani kendini üzme sıkma canını bozma moralini herkesin her şeyin canı cehenneme Lanet olası pislikler
Amin Amin inşallah da keşke öyle olsa 😅 hiç yemedim vallahi hep yedirdiler acı acı Allah'ından bulsunlar sahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış
Sen de gaza getiriyon be yaa @Kim-Bilir-Belkidee
Estağfurullah gaz değil hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım Ben hep canın cehenneme derim Yani canları cehenneme her şeyin herkesin içimden bu geçiyor yani ne yapalım olursa olur olmazsa olmaz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Allah büyük.
Her halimize şükür
youtube.com/shorts/Qw4kjmBQizw?si=Av4FEsMmmvrpFTmX
Şerefsiz karaktersizlerin umrunda olmazki. Aslında karşı tarafın da suçu var insan yerine adam yerine koyup değer veriyor onlarda kendini dünyanın vazgeçilmez insanı sanıyor
İnce düşünce herkese nasip olmaz kabalık almış yürümüyor koşuyor en iyisi kimseyi ağlayacak kadar kaale almamak kalbinize duvar örmeyi öğrenin
Hepsinin Allah cezasını versin. Bir insanın ahını alıp öylece devam ediyorlar.
Amin amin inşaAllah
Hakettiyse zkimde olmaz. Haketmeyen birisini de elimde olduğu halde ağlatmam zaten
Öyleleri var maalesef mezar mezar dolaşsında yatacak yer bulamasın
Bilmem bende merak ediyorum. Nasıl bu kadar katı olabiliyorlar.
daha yeni kizi oldurup rahat rahat uyuyanlar var. bu ne ki dimi
Ben duygularımı kaybettim. Birilerini ağlatmak üzmek istiyorum.
Vicdan ve empati yoksa rahat uyurlar
Ben de merak ediyorum ya
Eden bulur
mışıl mışıl
vicdanlari yok
Bende hep merak ediyorum
Pöfür pöfür