Kendimizi huzurlu ve mutlu hissettiğimiz anlar, genellikle yaşamın küçük ama anlamlı anlarından oluşur. Bu anlar, günlük streslerden uzaklaşıp, içsel bir dinginlik ve memnuniyet bulduğumuz özel zamanlardır. Bu tür anlar, kişisel değerlerimize ve ilişkilerimize bağlı olarak farklılık gösterebilir ve bize gerçek bir mutluluk ve tatmin hissi verebilir. Senin kendini en huzurlu ve mutlu hissettiğin an nedir ve bu anın senin için anlamını nasıl tanımlarsın?
Kendini en huzurlu ve mutlu hissettiğin an nedir? Bu anın senin için anlamını açıklar mısın?
Benim kendimi en mutlu ve huzurlu hissettiğim an , bir şarkı nakaratında kendimi bulup ona eşlik ettiğim andır. Çünkü böyle bir anda iç duygularımın dışavurumunu gerçekleştirebiliyorum. O isyan ç haykırış müzikle ortaya çıkar bende veya yazıyla.
bazen kapatiyorum tüm sesleri isiklari kafamda yani seslenseniz duymam o derece konsantre oluyorum hic bisey ama hic bisey düsünmüyorum sanki yokmusum hic olmamisim gibi mütis iyi geliyo
not bunu yaparken sirt ustu sert zemine uzaniyorum kaslarim bile rahatliyo
ani geldi hatrima bi keresinde ev arkadasim öldüm sanmisti bi cigligi basti ödüm kopmustu 😀😀
Genellikle bu gibi zamanlar hayatımda öneme sahip insanlar ile geçirdiğim vakitler diyebilirim. Sevdiğim insanlarla olmak bana kendimi normalden çok daha fazla huzurlu ve güzel hissettirir. Bunun benim için anlamına gelirsek te insan sevdiğinin yanında nedeni bilmeden huzurlu olurmuş diyebiliriz
Kendimizde huzurluluk ve mutluluk hissetmek için Soykırım ve Tamamen hepsi 1 mermi ile kafadan vurulmuş şekilde ölü milyonlarca insana sebep olmalıyız.
bir gece yarısı deniz kenarinda durmak bana huzur veriyor o dalgaların sesi falan beni benden alıyor bitiyorum yaniiii bazende kendimi bogasim geliyor tabi o ayrı bir mesele😌😃