Sarılarak uyumaktan daha huzurlu ve güvende hissettiren çok az şey var🥺❤️

Sarılarak uyumaktan daha huzurlu ve güvende hissettiren çok az şey var🥺❤️

Ben normalde birine sarılıp uyumayı sevmem. Ki yapmam da bunu, çocukken de yapmazdım. Ancak sevdiğim bir insanla sarılarak uyumak, eminim ki çok şey kadar güzel olurdu benim için de...
Benim en huzurlu hissettiğim ân, gecenin sessizliğinde serin yatağımda müzik dinlerken hayal kurmam olabilir...
Yaa😂 gerçek bi temas bağımlısıyım mutlaka sarılmam lazım insan olmasa yastık battaniye vs😂
Temas bağımlıları kendilerini bu şekilde belli ediyorlar demek ki 😂😂
Bi kez sınıf arkadaşımla okul kursundan kaçmıştık lisede😅 aileler anlamasın diye kurs çıkış saatine yetişmek için koştura koştura gidiyorduk cadde de kalabalık insanları yararak gitmeyelim diye elini tutmuşum kızın. Sonra tam köşeyi dönerken okuldan bir hocamız gördü bizi kadın ilk iş dedi ki siz neden el ele tutuşuyorsunuz🤣😂 farkında bile değildim 🤷🏼♀️😅
Ajsjjsj değişiksin cidden 😂
Sarılarak uyumak gibi bir deneyimim olmadı insanın sevdiğinin kollarında uyuması eminim çok huzur vericidir...
Ben sabah namazından sonra uyukuya dalarken gerçekten içimi derin bir huzur kaplıyor.
Fikrine katılmakla birlikte denize girmek, suyun tenime temas ettiğini hissetmek de bana huzur verir. Yağmur ve kuş sesleri (serçe gibi) de huzur verir.
Cevap
14Cevap
Benim en
Bu yaşıma geldim ama hâlâ babama sarıldığımda hissettiğim huzuru hiçbir yerde bulamadım.
Ömrü uzun olsun...
Amin inşallah
Jakuzimde avokadomu yerken Iphone 11 promaxima elektronik bankacılık uygulamasından hesabıma birkaç milyon $ veya € aktarıldığının bildirimi geldiğindeki o an
Yaklaşık 2 yıldır hissetmiyorum zaman zaman kafam rahat ama eskiden duyduğum o huzurun rahatlığı yok pek
Sıcacık yatağımda yastığıma sarılıp çok güzel bir şarkıyla uykuya daldığımds çok huzurlu oluyorum
Evet müzik dinleyerek uyumak çok huzurlu. Ben de mistik yoldan bir şeyler dinleyerek uyuyorum bu aralar❤️
Onlarda güzel oluyor bazen
bu soruyu az önce bende sordum ne tesadüf bende içim rahatken sessizlikte keyifle okuduğum kitaptır huzur
Kesinlikle 👌 Kömüş gibi sarılarak uyumak gibisi yok
Koyun kuzu falan varken niye kömüş😅
Annemle yatmak❤️ sıcaklığını hissedince ölsem de gam yemem diyorum
Sevgilinin yanında sarılarak uyumak. Ama bilin bakalım ne eksik sjdjdn
Yağmurlu veya karlı havalarda kafama kapüşonu geçirip favori müziğimi açıp dümdüz yolda yürümek.
Hayalimde kurguladıgım kadının hep bana eşlik etmesi, gerçeğinden daha sadık
Sevdiğimle ilişkiye girdikten sarmaş dolaş yattığım an
Çocuğuma sarılıp koklamak
🥰
Yalnız olmaktan daha çok güven veren bir şey yok.
O sırada odadaki cinler: 👀
Hahhahasb😂
Müzik dinlerken ve uyurken çok huzurlu oluyor
fitness ve box torbası
Elimi karnıma götürdüğüm an❤️👼
😍
Dayak yedikten sonraki anlar
Sevdiğim kişiye sarılıp onu içime çekmek ☺️
Namaz kılmak ✨
Konyalı esprisi yapacaktım vazgeçtim, Allah kabul etsin😅
Max konyalı😂😂😂
😂😂😂😂