Olmadık zamanlarda hissizleşip boşluğa dalarız ya ondan bahsediyorum

Bazen bir resimde takılır kalırız, bazen bir ezgide belki de ruhumuzun sen buradasın buradaki detayda gizlisin deme şeklidir
Olmadık zamanlarda hissizleşip boşluğa dalarız ya ondan bahsediyorum

Bazen bir resimde takılır kalırız, bazen bir ezgide belki de ruhumuzun sen buradasın buradaki detayda gizlisin deme şeklidir
Cok derin bir soru, icimde ki boslugu gormezden geldigim hersey beraber sekillendiriyor.
Sanki benim boslugum benim zayifligim, en kotu duygu ve hislerimin dolu oldugu bir yer. O hisler icerisinde kaybolmak istedigim boslugu dahi anlamsiz birakmak istemiyor, bunun icin boslugun icerisinde bana bir bosluk aciyor gibi.
Icimde ki bosluk benim saklandigim yer, benim ben olabildigim, ittigim seylerin bana actigi bir kutu gibi. Sanki o seyleri bosluk olarak adlandirmamin cezasi.
Garip, insanin boslugunda hem tanidik hem yabanci hissetmesi, hem iyilestirici hem yaralayici olmasi.
Hissizligin biraktigi izi ise hisleri tekrar tanimak gibi, bosluga dusmek.
Tanimlamakta zorlandigim birsey, benim bile henuz cozemedigim bir soru.
Yine çok güzel anlatmışsın ^_^ İnsanın kendi boşluğunda hem tanıdık hem yabancı hissetmesi.. Sorularını anlayan birinin olması harika bir duygu!
😄
Senin sorularının güzelliği
yaa şımarıyorum ama ben bkjh teşekkür ederim senin profilin ve kaliten de göklerde uçuyore
İltifat yağmuruna maruz kalıyoruz 😄
ʚ♡⃛ɞ (ू•ᴗ•ू❁)
( ✧Д✧) YES!! Biraz öyle oldu dhdhd
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Allahın varlığıyla hiç bir boşlukta değilim çünkü nereye gidersem gideyim hep o var o yüzden de boş işlerle de kafamı yormam
Cevap
6Cevap
hiç bir şey dolduramaz maalesef
Kendi tebessüm etmelerim gadası
Benim icimdeki boşlugu hicbisey dolduramaz
Spor
Kan dolduruyor
Şarkılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?