Kişilik & Karakter Biriyle yazışırken duygu halinize göre yazma stiliniz değişir mi? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kızınca BÜYÜK HARFLE yazmamdan, tamam yerine tmm-tmm yazmamdan da ben razıyım 😂Görüşürüz 😂 Biriyle yazışırken duygu halinize göre yazma stiliniz değişir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benim değişir evet 1 0 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl görseldeki yazisma dikkatimi cektide o yazdiklari hangi dil? sjjsjsj 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Dhdhdhxbx Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sevgilime yapıyorum kızıyo soğuk konuşuyorum diye 😂 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Evet değişir. Karşımdaki kişinin yazarken bile ruh halini anlarım. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Değişmez hep kalas gibi yazıyorum 😂 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Kalas ya 😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Elhamdürümlah 😂 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Değişmez sade ve doğal hep 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Düz insan Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl En iyisi Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kızınca son harfi uzatırım😂 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Aaa ben severken uzatırım 😂😂 Yorumla AslanDogan34 1 yıl Doğru ondada uzatılıyor😂😂😂 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Bak bu sensın işte @_snow_ 😂 1 8 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Hahah 😂😂 Yorumla _snow_ 1 yıl Nersi benim 🤪 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sensin diyorsa sensindir sus 😂😂 Yorumla pembikellerr 1 yıl @_snow_ bi türlü yazamayan 😂 Yorumla pembikellerr 1 yıl @etipufflezzetli 👍😂😂 Yorumla _snow_ 1 yıl Siz aranızda girin çıkın bana gerek yok Yorumla pembikellerr 1 yıl @_snow_ 😂 ya gel buraya Yorumla _snow_ 1 yıl @pembikellerr beni anlayacak iki satır yazıdan mı anlayacak 🤪 ben sevdiğimi hiç yazmasada görmesemde 500 km den hissederim Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Ahh ahh sen bizi bitirdin 😬 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 😂😂😂 Yorumla berkecan38 1 yıl Neden yaptın bunu bana nedennn hergün aynı hatayı veriyor 😂 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır cümlelerim kısalıyor o kadar 1 0 Yorumla
zyrwq Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl karsindaki yazma özürlüsü mu 2 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Evet xjbx Yorumla Cehennet_26 1 yıl Yazma özürlüsü mü 🤣🤣 Seninde ondan kalır yanın yok gibi Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet değişir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet değişir sinirliyken yazışmam
Benim değişir evet
görseldeki yazisma dikkatimi cektide o yazdiklari hangi dil? sjjsjsj
Dhdhdhxbx
sevgilime yapıyorum kızıyo soğuk konuşuyorum diye 😂
😂😂😂
Evet değişir. Karşımdaki kişinin yazarken bile ruh halini anlarım.
Değişmez hep kalas gibi yazıyorum 😂
Kalas ya 😂
Elhamdürümlah 😂
Değişmez sade ve doğal hep
Düz insan
En iyisi
Kızınca son harfi uzatırım😂
Aaa ben severken uzatırım 😂😂
Doğru ondada uzatılıyor😂😂😂
Bak bu sensın işte @_snow_ 😂
Hahah 😂😂
Nersi benim 🤪
Sensin diyorsa sensindir sus 😂😂
@_snow_ bi türlü yazamayan 😂
@etipufflezzetli 👍😂😂
Siz aranızda girin çıkın bana gerek yok
@_snow_ 😂 ya gel buraya
@pembikellerr beni anlayacak iki satır yazıdan mı anlayacak 🤪 ben sevdiğimi hiç yazmasada görmesemde 500 km den hissederim
Ahh ahh sen bizi bitirdin 😬
😂😂😂
Neden yaptın bunu bana nedennn hergün aynı hatayı veriyor 😂
Sevdiğim biriyse evet
Hayır cümlelerim kısalıyor o kadar
karsindaki yazma özürlüsü mu
Evet xjbx
Yazma özürlüsü mü 🤣🤣
Seninde ondan kalır yanın yok gibi
Evet değişir