Kişilik & Karakter KAFADA HERŞEYİ DUSUNUYORUM VE KURGULUYORUM? Ccerosss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kafaya takıp kurgulamak sizde de oluyor mu mesela karşıdaki kişinin suçu olmamış olsa bile ben çok düşünmekten kafayı yiyip karşıdakini suçlu duruma sokuyorum sonra kavga çıkıyor falan filan ddhhdhdhf (sevgilimle hep yaşıyoruz) Güncellemeler1 yıl Hatta ve hatta çok düşününce oturup ağlıyorum KAFADA HERŞEYİ DUSUNUYORUM VE KURGULUYORUM? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence takıntı yaptığın içindir 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Hiç iyi değil en azından kötü şeyleri düşünmek iyi değil! Kafa da iyi şeyler kurup hayal edip onları yapmak güzeldir şahsım adına! Murfy yasası kötü kötüyü çeker! 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düşünürüm ama kafayı p*ç etmem en nihayetinde bir sonuca varirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kadınlar kafada kurmaya başladığı zaman deliklerinden herhangi birine sokup reset atılması lazım 0 1 Yorumla Ccerosss 1 yıl Ya keşke öyle birsey olsa valla ben kafayı yiyorum çünkü bide sulu gözüm maalesef delirmemek için zor duruyorum bazennn Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anam bir psikoloğa mı gitsen acep 0 1 Yorumla Ccerosss 1 yıl Çözmedim ki Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. anksiyete misin 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hobi bul 🖤 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence takıntı yaptığın içindir
Merhaba,
Hiç iyi değil en azından kötü şeyleri düşünmek iyi değil!
Kafa da iyi şeyler kurup hayal edip onları yapmak güzeldir şahsım adına!
Murfy yasası kötü kötüyü çeker!
Düşünürüm ama kafayı p*ç etmem en nihayetinde bir sonuca varirim.
Kadınlar kafada kurmaya başladığı zaman deliklerinden herhangi birine sokup reset atılması lazım
Ya keşke öyle birsey olsa valla ben kafayı yiyorum çünkü bide sulu gözüm maalesef delirmemek için zor duruyorum bazennn
Anam bir psikoloğa mı gitsen acep
Çözmedim ki
anksiyete misin
Hobi bul 🖤