Kişilik & Karakter Şizofreni biriyle sevgili olmak sizce riskli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Olan benim zaten:/ saldırgan değilim sadece ses ve görüntüde bazen oluyor. Seviyesi ağır değil Şizofreni biriyle sevgili olmak sizce riskli mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. riskli evet 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Şizofreni lom agır bir hastalık dikkat et 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Farkındayım tedavi oluyorum :/ hoşlandığım biri var ve sırf bu yüzden açılmıyorum Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Keser seni en fazla ölürsün 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tüm şizofreniler saldırgan değil ki Yorumla
sudenzaydn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Yoo çok eğlenceli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm hiç oldun mu peki böyle biriyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen aslında yoksun 1 13 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun yine de bu durumda tedavi görüyorsan ve saldırgan değilsen neden olmasın Yorumla Soran 1 yıl Evet görüyorum, teşekkür ederimm Yorumla Soran 1 yıl Eskiden yaşadigim birkac olaydan bu başladı psikolojik tamamen. Genetik vs degil ondan bu olayları atlatirsam geçermiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi olaylar Yorumla Soran 1 yıl T*cavüz vs psikolojik hasar bıraktı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun ben de şizofren olabilir miyim acaba 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Taciz travmam var benim de 3-5 kez Yorumla Soran 1 yıl Yaaa... Yorumla Soran 1 yıl Bunu özelden konusmak ister misin😕 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nayııır konuşunca ruh halim değişiyoe boş ver Yorumla Soran 1 yıl Tamam rahatsız etmek istemedim umarım bunun üstesinden geliriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
riskli evet
Şizofreni lom agır bir hastalık dikkat et
Farkındayım tedavi oluyorum :/ hoşlandığım biri var ve sırf bu yüzden açılmıyorum
Keser seni en fazla ölürsün
Tüm şizofreniler saldırgan değil ki
Yoo çok eğlenceli
Hmm hiç oldun mu peki böyle biriyle
E tabiki de
Sen aslında yoksun
Geçmiş olsun yine de bu durumda tedavi görüyorsan ve saldırgan değilsen neden olmasın
Evet görüyorum, teşekkür ederimm
Eskiden yaşadigim birkac olaydan bu başladı psikolojik tamamen. Genetik vs degil ondan bu olayları atlatirsam geçermiş
Hangi olaylar
T*cavüz vs psikolojik hasar bıraktı
Geçmiş olsun ben de şizofren olabilir miyim acaba 🥲
Neden ki
Taciz travmam var benim de 3-5 kez
Yaaa...
Bunu özelden konusmak ister misin😕
Nayııır konuşunca ruh halim değişiyoe boş ver
Tamam rahatsız etmek istemedim umarım bunun üstesinden geliriz
Amin
Evet olma