Ben 3 cü kattan düştüğüm için sanırım bir tahtam o yüzden eksik 🙄
1 ay
Ben 3 cü kattan düştüğüm için sanırım bir tahtam o yüzden eksik 🙄
6 7 yaşlarındayken balkondan düştüm ve o anki refleksle başıma bir zarar gelmesin diye sağ kolumla kendimi durdurmaya düşüşü yavaşlatmaya çalışırken kolum 3 yerden kırıldı. O sırada düşünce kendimden geçmişim hafif bir baygınlık yaşamışım kendime yavaşça geldiğimde annem öldüm sanıp ağlıyor komşular tutuyor falan, babam da yanımda elleriyle yüzünü kapatmış duruyor öyle ben o an ilk birkaç saniye öldüğümü sandım :D Sonra babama dokundum adam ölmediğimi fark edince apar topar kaldırdı hastaneye gittik işte
Cevap
27Cevap
Küçükken, köpekten kaçarken kendimi birden dereye fırlatmıştım. Düşerken sanki süzülüyormuşum gibi hissettim ama yere çakılmam epey acı vericiydi. Kolum kırılmıştı, ama köpek? O da benim düştüğümü görünce "Vay be, ben de bu kadarını beklemiyordum" der gibi durmuştu. Her şey bir yana, o an köpeğin sanki "İyi ki ben değilmişim" diye düşündüğüne eminim 😅😅
Hayır, hiç düşmedim. Yükseklik korkum var zaten inşallah başıma gelmez böyle bir şey 😄
çok geçmiş olsun abim. Ben yüksek bir yerden düşmüştüm küçükken ama bir şey olmadı.
Teşekkür ederim
Evet düştüm incir ağacının tepesinden düştüm, incirden düşen yaşamaz derler 😂 ama yaşıyorum.
Düşmedim ama atladım birinci kattan skdk
Çok geçmiş olsun 🙏 hayir düşmedim
Evet, ayağım fena hâlde burkuldu ve şişti. Pek çok yerinde morluklar vardı. Kükletemiyordum. Yan etkiler de oluşmuştu. Hastaneden el değnekleri verdiler ve ayağa takılan bir şey. O şeyin altına çorap giyip onu takıyorsun, sıkı tutması için yapıştırmalık yeriyle etrafını sarıyorsun. Sıcacık tuttu. Bir hafta içinde yan etkiler gitti. İyi ki hastaneye gitmişim de baktırmışım dedim. Uyurken çıkarıyordum tabiì. Birde buz koyacağım zaman.
Gerçekten mi düştün?
Geçmiş olsun. Hastaneye gittin mi?
İyi bari.
Yükseği çok severim. Bugüne kadar 2 metreden daha yüksek bir yerden düşmemem mucize sanırım. Ve gayet aklı başında birisin, demeye gerek bile yok ama diyeyim.
Lafı olmaz ✨
Çöplüğe düştüm 😂 kolum incinmişti onu. Dışında en büyük kazayi uçurumdan aşağı uçacaken abim son anda bisikleti durduru tam ucunda hiç unutmuyorum ( sanada geçmiş olsun umarım iyisindir ) 🙏🏻
2 3 metrelik bi çukura sırt üstü düşmüştüm tarzan gibi her köşeden geçiyordum çocukken 🤭 1 dakikaya yakın nefes alamadım
5 10 dk bile nefes almakta güçlük çekmiş olabilirim tam hatırlamıyorum 12 13 yaşlarındaydım
Bende düşme hikayesi çok Bugüne çıkmam mucize 😂 merdivenden hızlı inerken ayağım burkuldu şişti haftalarca üstüne basamadım çıkıkçıya gittik düzeldi sonra 😂 sonra yokuş eğimi yüksek bi mahallede bisiklet sürerken yokuşun sonu kaldırımdı frenler tutmadı feci çarptım kaldırıma
Tüm aksilikler beni buluyor hp 19 yaşındayken Allah'ın Trakyasında kene kadar kuvvetli bi böcek ısırmıştı şişti 3 hafta yürüyemedim İşin kötüsü doktorlar da anlamadı kaç doktor gezdim veriyorlardı ilaç geçmiyordu bana soruyordu bu niye şişmiş diye 😂😂
Paratoner gibi insanım ya
Bela paratoneriyim böyle bela çekiyorum 😂
Tahtan mı eksik. Hiç öyle değilsin. Bu kendine yapılan en büyük haksızlık.
Seni sevecek olan kusurunla sevsin.
Merdivenden düşmüştüm otistik arkadaşım yüzünden hala ayağım iyileşemedi şu an şiş zaten.
Teşekkür ederimmm
catidan dusmustum kucukken ama tabi mustakil evdi cok yuksek degildii
5 yaşındayken sadece 3 basamak düştüğüm için kolum kırılmış öyle de prensesimdir 🤣🤣🤣🌸
Calisma masamdan dusmustum kucukken, koprucuk kemigimi de kirarak... sayilirsa
Berbat bir aciydi
Gerçekte değil ama rüyalarda çok görüyorum. Başıma gelmez umarım.
Geçmiş olsun bu arada.🙏
ben hep düşüyomda rüyamda 😀😀😀
acikla 3. kattan dusup nasil birsey olmadi
ya da iyi Allah korumus 😀
Aaa geçmiş olsun allah kurtarmış hiç olmasından iyidir hjk
Geçmiş olsun ben yüksekten düştüğümü hiç hatırlayamadım
Çocukken merdiven boşluğunda bir farenin üzerine düştüm. Ben ve fare kazasız atlattık :D
Ben hiç düşmedim aksine kendimi dopamin üzerinden atım yine bir şey olmadı 🤣🤣🤣
Düşmedim ama feci elektrik çarpmıştı. Hatta kardeşlerim güldüğümü falan sanmışlar 😅 oysa orada can veriyorum be ben😂 hala yanık izi anı olarak durur 😄
Yere meteor düşmüş ondan asdfhjasdf bende düştüm birinci kattan hemde sırtüstü ama küçüktüm daha
70 metre direkten düştüm Ama emniyet kemeri vardı askıda kaldım yinede kötüydü.
Soruyu görünce gözümün önüne geldi🫣
Bende çocukluğumda erik çalarken düşmüştüm yıllar sonra dalının gevrek olduğunu bir şarkıdan öğrendik ama hiç iyi bir his değildi😬
8 metreden aşağı cumbulopss
2. Kattan da ben düşmüştüm eksilen bişeyler oldu ama neydi hala çözemedim
Evet ben kendimi balkondan yere atmışdım ne olucak diye sonuç kolum kırılmışdı yaş 8 hshsh
düştüğün iyi olmuş yoksa stresli biri olcaktın.
Merdivenlerden kayarak yere oturdum desem düşüş sayılmaz 🤣🤣
Ama sen harbi kıl payı kurtulmuşa benziyorsun 😂😂
Kucukken dusmustum, agaca takıldım sonra agacın dalında sallanmıstım
4-5 metreden düşmüştüm direkt kafamın üstüne. Benim de o yüzden eksik demek ki 😂
Hiç düşmedim çok şükür. Yolda bile düşen bir insanım hayret 😑😅
Samanliktan düştüm 🙂 bir kerede dut ağacından
Benimkilerde mino yüzden eksik. 4. Kattan düştüm.
Hızlı sallanan salıncaktan düşmüştüm sayılır mı 4 5 yaşındaydım o sayılır mı bir de abim beni çok küçükken iki yaşındaymışım yokuş aşağıya bebek arabasında gezdiriyormuş içinde ben de vardım sonra yanlışlıkla bırakmış ben de uçmuşum o da sayılır mı
Allah düşürmesin ahs
Düşmedim
Geçmiş olsun
Rica ederim
Oha nasıl düştün yaa
Ben düşmedim
6. Kattan 3. kata merdiven boşluğundan düştüm
Nasi dustun nere dustun🙄
🥴 gecmis olsun
Ruyamda düşerim sayılır mı jsndjd
Uykumda sürekli düşüyorum 🙄
Amcamın kızı balkondan sokakta oynarken tam önüme düştü, sende önüme düşsen tıpkı ona yaptığım gibi yapar hiç ellemezdim 😂😂
Geçmiş olsun abi 😮🙁 ben hiç bir yerden düşmedim
iyi gelmişsin bugünlere
Geçmiş olsun kardeşim yok düşmedim
Rüyada oluyor daha çok 😃
Küçük bir çocukken düştüm ve burnumu kırdım.
Cennetten dünyaya düşen bir meleğim teşekkürler
Geçmiş olsun, ben yüksek bir yerden değilde düz zeminde çok düştüm 😄
Teşekkür ederim jdjd
Düştüm🐈🐈
Geçmiş olsun sanaaaa
Rica ederimm
Evet baya eskiden ne zaman hatırlamıyorum ama 4. kattan düşmüştüm.
Yani 5 metrelik bir duvardan düştüm ama 3. katı daha hiç yaşamadım 😅
Rüyamda çok fazla düşüyorum o sayilir mi😂
Dağdan düştüm ben geberiyodum 😂
Düz yerde düşüyorum yüksekte dikkat ederim
Düşsem burada olmazdım. d
O kadar çok yüksekten düşmedim
Hayır böyle bir sıkıntı yaşamadım
Düşmedim düşmekte istemem...