AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
6 Nisan 2000
Olumsuz özelliklerin şunlar;
Fazla sivri dilli olabilirsin, eleştirel yaklaşımın diplomasi sınırlarını aşabilir. Bazen kendi hatalarını da görmezsin, mükemmeliyetçi kesilebilirsin. Az laf, çok iş sözü senin için çok laf, az işe dönüşebilir. Sakin kalmayı öğrenmelisin ve hayat bazen ekşidir bunu kabul etmelisin..
Doğruluk payı var
kendine itiraf edemiyor olabilirsin belki : )
Özelliklerin şöyle:
Bu insanların zihni susmak bilmez. Sürekli bir şeyler ile meşguldürler. Mükemmel derecede analitik düşünebilen bir beyne sahip olabilirler. Orjinaldirler, yaratıcıdırlar, tasarlamayı ve planlamayı severler. Ses tonu veya konuşmalarıyla, söyledikleriyle de etkili birisi olabilirler. Muziptirler. Başları sıkışınca, kafaları daha da iyi çalışır. Problem çözücüdürler. Her gün yeni bir insanla tanışıp, kırk yıldır dostlarmış gibi yakınlık kurabilirler ancak o kadar samimi değildirler. Çok hızlı düşünüp, çok hızlı hareket edebilirler ve bu onlara pratiklik olarak geri döner.
aura rengin sarı.
Sarı aura rengine sahip insanların özellikleri;
Potansiyel: Yaratıcılık, zihinsel parlaklık
Taban rengi sarı olan kişiler heyecanlı, değişken ve heveslidirler. Hızlı düşünürler, başkalarını eğlendirmeyi ve eğlenmeyi severler. Sosyaldirler, uzun sohbetleri severler, her türlü konuda konuşurlar. Öğrenmeye meraklıdırlar ama bir konuyu derinlemesine incelemektense pek çok konunun yüzeyinde kalmayı yeğlerler. Negatif çizgileri utangaçlık ve yalan söylemeye eğilimdir.
Hayır, aksine kabulleniyorum
bir üstteki uzun yorumum gözünden kaçmasın. okudun mu?
Auramın renginin sarı olmasi ne alaka
Okudum
senin doğum zamanında doğanların aura rengi hep aynı. sarıdır ve sarı aura renginin özellikleri yukarda yazdığım gibi olur.
Bazısı doğru sadece coğu yalan
26 Temmuz
tam tarih söyle yoksa yanlış çıkar
26 Temmuz 1997
Olumsuz özelliklerin:
Her şeye atlarsın, dengesizsin, duyguların da düşüncelerin de ani değişime uğrar. İstikrar sağlayamazsın. Anı fazlasıyla yaşadığın için biraz vefa yoksunu olabilirsin. Kuralları sevmezsin, onları zevkle çiğnersin. Kazalara, sakarlıklıklara, düşüp yaralanmalara çok açıksındır. Domino taşları gibi bir alan sekteye uğradığında tüm hayatını hiçliğe savurabilirsin.
Özelliklerin de şöyle:
Bu insanlar marjinaldir, girdikleri ortamda ayrık otu gibi kendilerini belli ederler. Sürüden ayrı gitmeyi severler. Değişim insanlarıdırlar. Sürekli hareket, sürekli yenilik, sürekli yeni yerler, yeni şarkılar, yeni hobiler keşfetmenin peşindeler ve denemekten asla bıkmazlar. Çok tutkulu, çok azimli ve çok havalı olabilirler ancak düzene de ihtiyaçları vardır. Bir yere bağlı olmak, ait olmak onları sıktığı için yaşam enerjileri düşüşe geçer. Çok şey bilirler, ama sağlamlaştırıp kazanca dönüştürebilecekleri işlerle uğraşmazlar. Onları sürekli körükleyecek ve ufuklarını geliştirecek işlerle meşgul olmaları gerekir.
Nerden bildin be
Bilirim ben.
özelliklerini de attım. okudun mu? az önce attım yukarda. gözünden kaçmasın aynı anda yorum yaptık çünkü
Çoğu doğru bravo
Çoğu derken oran veirr misin? %95 doğru mu sence?
Olumsuz özelliklerin hepsi doğru özelliklerini ise yüzde 70 i doğru
Senin aura rengin mavi.
Mavi auralı olanlar genellikle pozitif ve hevesli oldukları için mavi, taban rengi için harika bir renktir. Sonuç olarak da bu kimselerin auraları geniş ve parlaktır. Herkes gibi iniş ve çıkışları çoktur ama nasılsa zorlukları daha bir kolay aşarlar. Mavi taban rengine sahip kişilerin yürekleri her zaman genç kalır. Samimi, dürüst insanlar olup, genellikle akıllarındakileri söylerler. Mavinin negatif çizgisi işleri bitirmede güçlük çekmesidir. İşlere başlamak konusunda çok iyidirler, büyük bir hevesle başlarlar ama bitirmek konusunda aynı azmi gösteremezler.
Uydurrrrr
denemesi bedava.
01.03.2001
Özellikler:
Bu insanlar daha çok zihinlerinde yaşarlar ve fiziksel güç gerektirmeyen işlerde yer alırlar. Onlar potansiyellerinin fark edilmesine dair bir beklenti içindedirler. Kendilerini geliştirebilmek için sıkı çalışırlar. Güzel arkadaşlıklar kurmak onlar için önemlidir. Evlilik biraz problem olabilir çünkü bağımsızlığa yatkın bir tarafları vardır. Zorlanmayı sevmezler. Sürprizden hoşlanmazlar ve beklenmedik durumlar içinde kalmak onlar için ölümle burun buruna gelmek gibidir. Onlar paylaşımdan, fikir alışverişlerinden ve ulvi değerlerden yanadır. Kendilerini bu şekilde mutlu ve huzurlu hissederler. Bu yüzden paraya da önem vermezler. Kendilerinin uzun bir yolculukta olduğunu hayal ederler ve onlar hayat okulunun öğrenmeye hevesli öğrencilerindendir. Bir yönleri şifaya, bir yönleri sanata yatkındır. İyi gelen etkileri taşırlar.
Olumsuz özellikler:
Pesimist ve suskun olabilirler. Konuşması gereken yerlerde susarlar. Kafası attığında Robinson Crouse moduna geçmeye meyillidirler, sanki dünyada kimsesi kalmamıştır. Bu insanlar bir yönüyle fazla mistik oldukları için, açlık orucuna girmek gibi ekstrem davranışlar sergileyebilirler. Biraz umutlu olmalılar, hayat bitmiş değil ve hiçbir şey için geç değil.
Aura rengin mor;
Potansiyel: Tinsel ve entelektüel gelişme
Taban rengi mor olan insanlar yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Ne kadar geliştikleriyse auralarındaki bu rengin kalitesiyle ortaya çıkar. Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genellikle reddetmeye çalışırlar. Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler. Öğrenmeye ve bilgelikleri artmaya başlayınca, auraları da genişler ve parlaklaşır. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir.