Ben terazi olmama rağmen en baskın burcum kova çıktı o yüzden bir terazi kadar sosyal ve fingirdek değilmişim demek ki 😆 en baskın gezegenim de pluto çıktı. Bu da yıkıcı bir insan olmama, hayatımda büyük dönüşümlerin olacağına, güzel olmasam bile çekici olduğum anlamına geliyormuş. Peh, son cümle neyse de diğerleri bana çok uyuyor ghkghk
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Azerbaycan Kebele şehir hastanesi 21 ağustos 2002 . sabah 4 ile 5 arası. Aslan burcu. kan grupu AB ( II ) RH+. kişilik tipi ENFP-A.181 boy70 kilo. kahverengi göz. kıvırcık saç.
Baskın dediğin yükselen burcu? Sorudaki bilgiler ile yükselen burcu bulunuyor da.
Yükselen de bulunuyor ama bu bilgilerinle astrolojide daha da derinlere inebiliyorsun
Doğum haritam akreplerden oluşuyor, sonuç çok belli.
27 Şubat 1998 gaziantep bir cuma vakti 11.30 sulari sela verilirken aglamisim ilk
Baskın burcun yine balık ama ikinci baskın burcun oğlak. Yani sen tamamen bir balık kadar duygusal olmayabilirsin oğlak baskın olduğu için. Oğlak sana biraz duygusuzluk katıyor. Baskın gezegenin de merkür, bu da sana bunları katıyor: Konuşkan yapı. İletişimde büyük başarı. Yazma/çizme yeteneği. Jest ve mimikler başarılı. Bilgi ve öğrenme aşkı. Elleri iletişimde fazla kullanmak.
Yani duygusallik xokçok Fazla var bende ayri yeten yazma cizme yetenegimde yok ama digerleri evet
Ay pardon senin en baskın burcun plutoymuş ama merkür de çok baskın yine de onu da bilmiş olduğun iyi olmuş merkürün %38.3 baskın ama plüto %38.5 miş kusura bakma yanlış söylemişim neyse plutonun baskın olması da sana bunları katıyormuş: Yıkıcı bir yapı. Çok tutkulu ve yoğun bir kişilik. Gizemlilik. Delici bakışlar. Yoğun psişik yetenekler. Güçlü ve karizmatik kişilik.(güzel olmasa bile çekici). Yaşamda büyük dönüşümler.
Simdi oldu
;) benimki de aynı
Uzak dur benden daha kendimi cekemiyorum 😂
27.10.1995 bursa saat öğle 12.30 gibiymiş
En baskın burcun oğlak. En baskın burcun da jüpiter, hemen arkasından da satürn.
Baskın burcunun jüpiter olmasının sana kattığı özellikler: İyimserlik, hoşgörü ve gelişmiş adalet duygusu. Çokbilmişlik. Dünyayı gezme arzusu. Bazen oburluk. Genel olarak aşırı yaşamak (fazla yemek, fazla para harcamak gibi) yüksek ilimlere ilgi.
Baskın burcunun oğlak olmasının sana kattığı özellikler: Olgun yapı. Yaşıtlarından yaşlı hissetmek. Büyük (yaşlı) insanlarla daha iyi anlaşmak. Disiplinli ve otoriter yapı. Genel olarak soğuk kişilik. Zor bir yaşam.
Vay arkadaş. 😂 Bir çoğu bende olan özellikler bunaltı nerden biliyorsun 🙏
Baskın gezegenin olacaktı baskın burcun demişim kusura bakmaa jüpiter baskın burç değil baskın gezegen 😆😆 astrodienst diye bir siteden bakıyorum ama yorumlar bana ait
Vay be 😂 teşekkür ederim emeğine sağlık
10 subat gece 12 oldugu an ben firlamisim
Yıl ve doğum yerin nerdee
Direkt burçlarımı söylesem de olur mu
Olmaz doğum haritana bakabilmek için soruda belirttiklerimi söylemen gerekiyor
Pekala, yazabilir misiniz bana?
Offf burdan söyleseniz noluyor?
Kalsın o zaman baskın burcumuz, boşver, iyi günler hanımefendi 😃
Tamam buradan bakarak yapabilirsiniz heralde?
Bu sadece burçlarının konumlarını gösteriyor :D
Ben de o yüzden dedim, burçlarımı söylesem olur mu diye? Tüm burçlarımı yazayım buraya? Yükselen, ay, mars, neptün, venüs vs?
Olmaz abijim olmaaaaz bak yazanlar nasıl yazmış ben de nasıl yorumlamışım
Pekala, neyse, iyi akşamlar.
Kanki galiba baskın burcum akrep di mi?
Aaaa ben de bu siteden bakıyordum 😀
Burda baskın gezegenin görünüyor baskın gezegenin de neptün ayrıca sen yengeç yükselenli bir boğasın ilk attığından gördüm onu
Yok pardon ikizlermişsin jdjd
Ben boğa buru muyum?
Ben boğa burcu muyum?
Akrep ikinci baskın burcun ama birincisi kova
Bir an kalbime inecekti. İkizler olarak biliyorum kaç senedir kendimi. Tüm hayatımı sorgulamaya başlayacaktım az kalsın 😭😭😭😭😂😂
Ama birkaç gün daha erken doğsaymışsın boğa olacakmışsın ama ille de ikizler olcam diye tutturmuşsun boğa olsan ne vardı jdjdjd
Peki neden kova birinci olan, neden akrep değil, akrep %12 civarında?
İkizler iyidir bakma sen, pek inanmıyorum ama ikizler olmak daha iyi bir durum bence. :)
Akrep %13 kova %16
O yüzden mi akrep olmak istiyorsun jdjdj
Topladın yani iki kovayı, ben de bakıyorum göremiyorum %16yı 😃😃 Peki ben şimdi ikizler değil miyim yani, genel olarak kova burcu muyum?
Şu iki tane görseli görüntüle atmışsın ya o ikinci görseli görüntülede belli oluyo baskın burçç
Evet kova, biraz akrep birazcık da oğlaksın
İkizlerle ya da yengeçle alakam yok mu şimdi? İkizler güneş, yengeç yükselenim. Azıcık var heralde?
Hayır var onların da belirtilerini taşıyorsun ama kova daha fazla ayrıca yengeç senin dışarıdan görünen kimliğin yani seni tanımayan insanlar seni yengeç burcu özelliklerini yansıtırken görebilir
Sence nasıl peki, güzel burçlar mı yoksa rezalet mi?
Güzel ama baskının akrep olsa rezalet derdim
Neden? Akrep kötü bir burç mu?
Evt
İyi, yırttık o zaman 😃 Çok teşekkür ediyorum yorumladığınız için, iyi akşamlar diliyorum.
Neden akrep kötü olsun? @bademimaşkım
25 aralık 1995 saat 9.45 İstanbul
%26 oranla en baskın burcun yine oğlak. Arkasından %19 oranla balık sonra da %17 oranla kova geliyor. Yani sen pek de gerçekçi ve duygusuz bir oğlak olmayabilirsin. Hayalperest, duygusal ve kolay bağımlı olabilen bir yapı ekliyor bu sana. En baskın gezegenin de merkür o da %20 oranla en baskın olanı. Ama mars da çok baskın çünkü merkürün arkasından %19 oranla mars geliyor. Merkürün baskın olması sana bunları katıyor: Konuşkan yapı. İletişimde büyük başarı. Yazma/çizme yeteneği. Jest ve mimikler başarılı. Bilgi ve öğrenme aşkı. Elleri iletişimde fazla kullanmak. Marsın baskın olması da sana bunları katıyor: Kavgacı kişilik. Agresif ve sert bir yapı. Sporu ve aktif olmayı sevmek. Cinselliğe ilgi ve tutkulu kişilik. Canlı ve iyi sağlık.
20.09.2000
14.00
balıkesir
Senin en baskın burcun terazi. Terazi haritanda %19 baskın, arkasından da %14 oranla ikizler geliyor ve %12 oranla da başak üçüncü baskın burcun. En baskın gezegenin %24.9 oranla Ay. Arkasından da satürn ve merkür geliyor. İkisi de %24.4 oranlı.
Gezegenlerden ayın baskın olması sana bu kişiliği katıyor: Duygusal yapı, fazla empatik olmak, çocuk sahibi olma isteği, anaçlık, aileye düşkün olmak, gelgitli bir duygusal yapı.
Ay mıymış benim genel haritam yani. Ben aşırı duygusalım aşırı haritamda hep hava elementi var neden bu kadar duygusalım anlamıyordum. Nerden baktın
O yüzden baskın burcun terazi ve ikizler çıkmış demek ki bende de hava çok baskın. astrodienst diye bir siteden baktım ama karman çorman dünden beri bugün anca anlayabildim nasıl bakıldığını
14 Temmuz 1999 Saat 5:30
Mesaj at burdan olmazki fjdj
Neden bu bilgileri başkaları napabilir ki