Kişilik & Karakter Kahveyi köpüklü mü seviyorsunuz köpüksüz mü? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Soğuk kahveyi yapmayı öğrenince sıcak kahvenin pabucunu dama şutlayan ben 🤔🤔 3 5 daha görüşmeyiz gibi sıcak kahveyle. Güncellemeler1 yıl 3 5 ay daha ** Kahveyi köpüklü mü seviyorsunuz köpüksüz mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Hiç fark etmiyor ama köpük daha bir havalı🤣 2 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl İçerken güzel oluyor 😂
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Fark etmez ya çok kahve ile işim yok 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. bana hiç fark etmiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oooo hiç biliyorum o kadar mı iyi sence 1 10 Yorumla Peripellonis 1 yıl İyi diyorlar söyleyenlerin yalancısıyım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmadın mı yani Yorumla Peripellonis 1 yıl Görseldekini ben yapmıştım beğeniyorum seviyorum ben de soğuk kahveyi, kremamsı bi tadı oluyor ona alışınca sıcak kahveyi istemiyorsun ya da ben hayatımdan herşeyi çok kolay şutluyorum bilmiyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şutlama olayı komikmiş ama huy olmadım bence 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Oldu oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haydaaa Yorumla Peripellonis 1 yıl Napiiiim tabiatım böyle. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şutlayıcı tabiat sksjs Yorumla Peripellonis 1 yıl Ne sandın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ekeksskak Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Köpüklü alayım 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Ağzının tadını bilmek başka. Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Köpüklü güzel oluyor özellikle soğuk kahvede 1 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl Höpürdetince zevki çıkıyor ya 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kulaklarımda yankı etti bak şuan😹 Yorumla Peripellonis 1 yıl Hıhıhı 😂😂 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol köpüklü Türk kahvesi severim😋 1 4 Yorumla Peripellonis 1 yıl Soğuk kahve ne kadar çalkalarsan o kadar köpüklü oluyor ya 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sıcak kahveyi köpüklü yapamıyorum çok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Afiyetler olsun şekerim Köpüğü çok olsun istiyorsan türk kahvesinin çok karıştırma ve soğuk su ile pişir Yorumla Peripellonis 1 yıl Vovvv taktikler :))) sağol tatlım deniycem Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bol köpüklü severim 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim için farketmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç fark etmiyor ama köpük daha bir havalı🤣
İçerken güzel oluyor 😂
Fark etmez ya çok kahve ile işim yok
bana hiç fark etmiyor
Oooo hiç biliyorum o kadar mı iyi sence
İyi diyorlar söyleyenlerin yalancısıyım 😂😂
Yapmadın mı yani
Görseldekini ben yapmıştım beğeniyorum seviyorum ben de soğuk kahveyi, kremamsı bi tadı oluyor ona alışınca sıcak kahveyi istemiyorsun ya da ben hayatımdan herşeyi çok kolay şutluyorum bilmiyorum 😂😂
Şutlama olayı komikmiş ama huy olmadım bence 😂
Oldu oldu
Haydaaa
Napiiiim tabiatım böyle.
Şutlayıcı tabiat sksjs
Ne sandın
Ekeksskak
Köpüklü alayım
Ağzının tadını bilmek başka.
Köpüklü güzel oluyor özellikle soğuk kahvede
Höpürdetince zevki çıkıyor ya 😂
Kulaklarımda yankı etti bak şuan😹
Hıhıhı 😂😂
Bol köpüklü Türk kahvesi severim😋
Soğuk kahve ne kadar çalkalarsan o kadar köpüklü oluyor ya 😂
Sıcak kahveyi köpüklü yapamıyorum çok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Afiyetler olsun şekerim
Köpüğü çok olsun istiyorsan türk kahvesinin çok karıştırma ve soğuk su ile pişir
Vovvv taktikler :))) sağol tatlım deniycem
Kahveyi sevmiyorum komple..
Köpüksüz
Bol köpüklü severim
Benim için farketmez
köpüksüz
Fark etmez.