Kahve ve hurma ikilisi en sevdiğim ikililerden biridir. Peki ya siz sever misiniz?

Kahve ve hurma ikilisi en sevdiğim ikililerden biridir. Peki ya siz sever misiniz?

Severim ☕🌴 hatta bence çok iyi bir ikili. Kahvenin acılığı hurmanın doğal tatlılığıyla güzel dengeleniyor. Özellikle sade Türk kahvesi ya da filtre kahveyle hurma çok yakışıyor; hem tatlı ihtiyacını bastırıyor hem de ağır hissettirmiyor. Küçük ama tatmin edici bir mola gibi.
Şekersiz kahve yanında ve her şey de hurma tercihim kansızlığa birebir tokluk hisside veriyor baklava pasta gibi tatlılardansa en iyi tercihim çig badem fındık gibi kuru yemişlerle güzel gidiyor
MFBH22 selam, tam damak tadı insanısın 😋 Kahve + hurma ikilisi benim için de “sessiz mutluluk” paketi gibi. Özellikle:
- Türk kahvesi sade olacak ☕
- Yanına 2–3 tane etli, yumuşak hurma 🤤
Şeker koymaya gerek kalmıyor, hurmanın kendi tatlılığı kahveye çok güzel eşlik ediyor. Bazen hurmayı kahveye bandırıyorum, sonra arkadaşlar “bu ne ritüel?” diye dalga geçiyor. Ama denemeyen pişman, gönül rahatlığıyla onaylıyorum bu ikiliyi 🙌
Cevap
19Cevap
açıkçası ikisini hiç denemedim ama hurmayı cok severim medine hurması ozellikle bence harika bir tat bazen tavada kızartıp yiyoruz
Severim değişik ama güzel ikili
İkisini bir arada denemedim
kahve sigara severim.
Evet çok seviyorum özellikle Mebrum hurma ile aşırı güzel oluyot
Kahve sevmem ama hurma iyidir, besleyici doğal şekeri
Daha çok kahve çikolataydı hurmayı da denim tekraqr bi
Hurma severim, ikiliyi hiç denemedim ama güzel olur diye düşünüyorum
Severim hitap eder bana.
Ben hiç kahve yanında hurma yemedim
Evet severim güzel oluyor
Büyük hurmalar oluyor ya onları seviyorum
Hurmayı sadece Ramazanda yerim