Eğer geçmişte yaptığın hatalardan sadece birini düzeltme şansın olsaydı, hangi hatayı seçerdin? Bu hatayı neden düzeltmek isterdin ve hayatında neleri değiştireceğini düşünüyorsun? Bu kararın, bugünkü hayatına ve kişiliğine nasıl bir etkisi olurdu?
Geçmişe dönüp tek bir hatanı düzeltebilseydin, hangi hatanı düzeltirdin?
Geçmişte 25 yaşına kadar sevgili yapmazdım.. Erken yaşta aşklı maceralar insana mantıksızca hatalar yaptırıyor, piskolojisini bitiriyor... Hayatına odaklanamıyorsun, geleceğin için çalışamıyorsun hep aynı noktadasın çünkü hep o sevdiğin aşik olduğu insanı düşünüyorsun.. Bazen aileni bile karşına alıyorsun, üzüyorsun.. Akıl başa gelince de keşke diyorsun...
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Geçmişe dönebilme şansım olsaydı kesinlikle eğitim hayatımı yarıda bırakmak kararını değiştirirdim. Eminim sen de öyle yapardın sevgilim😘 eğitimimi tamamlayıp istediğim mesleği edinip hayatıma o şekilde yön verirdim. Böylece ekonomik refah içinde yaşar hayata karşı daha dik durur ve daha pozitif bir bakış açısında olacağım için çok daha özgüvenli ve mutlu bir insan olabilirdim. İnsan hayatı boyunca hatalar yapıyor ve bazen bazılarını düzeltmek mümkün olmuyor.
Geçen yıl Mayıs ayına dönüp, bazı konularda fevri kararlar vermemeyi, bazı insanları çevreme yaklaştırmamayı ve bazı acıları bastırmaya çalışmak yerine içinde boğulana kadar yaşamayı tercih ederdim.
O kadar hata yaptım ki tekini düzeltsem de bir işe yaramazdı sanırım ama geçmişe dönüp bu hatayı yapmasam şu an hayatım hangi yöne kayardı diye merak ediyorum zaman zaman.