Bedava peynir sadece fare kapanındaydı.
İnsanın dost olmasını beklemiyordu fare,
Fakat bir kez olsun güvenebilmek istiyordu.
#Yeterhayeterhayat

Bedava peynir sadece fare kapanındaydı.
İnsanın dost olmasını beklemiyordu fare,
Fakat bir kez olsun güvenebilmek istiyordu.
#Yeterhayeterhayat
İyi gelen şeylerin uzak ya da tuzak gibi görünmesi, bazen gerçek hayatta ulaşılmasının zorluğundan kaynaklanabilir. Belki de bunlar, bize sadece hayal gücümüzde ya da ideallerimizde tatmin sağlıyor. Gerçekten iyi hissettiren şeyler bazen zahmetli olabilir, bu yüzden onları elde etmek zor gibi görünebilir. Ayrıca, bazı şeyler cazip görünüp aslında zararlı olabilir; bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Önemli olan, gerçek ve sağlıklı tatminler aramak ve bu süreçte kendimize dürüst olmaktır.
Belki, yakında olmuş olsa onu üzecek, ona karşı ilgisini kaybedecekti.. Her yakınlıkta bir kaybetme korkusu , her uzaklıkta bir kavuşma umudu vardır bu sebeple uzakta olan yıldızlar gibi cazip gelirken , yakınında olanın ise varlığı dahi idrak edilmezdi. @yeterhayeterhayat @bynarcos
Mantıklı bir bakış açısı. Fakat evrenin her hangi bir yerinde olabilir bir parçamız. Bir teori değil bu, bir dilemma fikrimce.
Evrenin bir yerinde parçamız olursa o parça , yine gelip sende tamamlanır tıpkı puzzle gibi , düşün senin olan, mutlaka sende tamamlanacaktır ve hep uzakta duramayacaktır eğer hep uzaktaysa demek oluyor ki o, senin parçan değildir @yeterhayeterhayat
Cevap
6Cevap
Hayatın cilvesi öyle gadası
Çünkü açıkçası her şey mi her şey para, çıkar menfaat. Bu şartlarda her iyi gelen şeyde bu yüzden tehdit uyandırıyor maalesef:)
👏👏👏
Çoğunluk bu yönde düşünüyor ama yanlış
Hayat işte bazen güzel şeyler denk gelse de bazen olmuyor
Güvenmek zordur. Güveni yıkmak ise bir yalana bakar.
Ben bunu hala anlamadım
Yüce tanrının buyruğu bu yönde aziz kardeşim.
Ne zaman iyi şeyleri olacaksa önümde engeller çıkıyor.
Allah öyle demiş ayrıca iyiyi geldiğini nerden biliyoruz belki bize zararı var
Bilemiyorum. Kader alın yazı böylemi olmalı.
Doğanın kanunu böyle
Yıldızlara herkes gitmek ister.
Değerini bil diye olabilir.
dünyanın hatta kainatın zıtlık üzerine kurulu olmasından kaynaklanıyor...
Hala anlamış değilim.
Çünkü zamanı gelmedi
Şans şans
Şansımız yoktur
İmtihan işte.
olablir evet
Belki değildir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?