Ummadığınız anda, birçok güzelliği bir arada yaşamak mı yoksa, yavaş yavaş mutlu olmak mı size cazip geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ummadığınız anda, birçok güzelliği bir arada yaşamak mı yoksa, yavaş yavaş mutlu olmak mı size cazip geliyor?
Genelde hiç öyle olmaz. yani bir gün olacak derim o gün geldiği zaman da yine hayal kırıklığı bu yüzden de beklentiye girmiyorum oluruna bırakıyorum her zaman
Genç bir adam yolda yürürken kaldırımda yatan bir köpek görmüş, köpek sanki ağlıyormuş gibi sesler çıkarıyormuş. İyice yaklaşınca köpeğin çivili bir tahtanın üzerine yattığını görmüş, çivi köpeğin tam karnına batıyormuş.
Hemen orada duran yaşlı adama sormuş,
-Amca bu köpek ağlıyor mu?
-Evet, demiş yaşlı adam, öyle gözüküyor.
-Neden? diye sormuş genç adam.
-Görmüyor musun, demiş yaşlı adam, çivili tahtanın üzerine yatmış, çivi batıyor herhâlde.
-Peki o zaman neden kalkmıyor?
Yaşlı adamın cevabı çok anlamlıymış:
-Yerinden kaldıracak kadar acıtmıyor demek ki..
Eğer şu anda hayatınızda bir sorun veya değiştirmek istediğiniz bir durum varsa ve hiçbir şey yapmıyorsanız iki ihtimal vardır:
Ya o çivi sizi yattığınız yerden kaldıracak kadar acıtmıyordur ya da batan çivinin acısı henüz değişim korkunuzun acısını geçmemiştir. O çivi insana bazen öyle sert batar ki insan en olumsuz en imkansız durumlarda bile birden bire yerinden fırlar ve kendine yepyeni bir dünya kurar..
Batan çivinizin daha çok acıtması ve artık sizi harekete geçirmesi dileklerimle..
-Onur Tuna-
Katılıyorum Onur'a ,, mutluluk dediğimiz olgu tamamen bizim ne kadar harekete geçtiğimizle bağlantılı bir konu. Her ortamda , her dava da kendi mutluluğunu kendin yaratırsın
Böylesi kalite bir cevap için çok teşekkür ederim 👍😇
Rica ederim
Teşekkürler
Güzel cevabınız için ben teşekkür ederim 😇👍
Ben teşekkür ederim l
Evet tam umudum kesildi diyorum öyle güzel bişey oluyo ki kendime geliyorum
Teşekkür ederim
Normalde yavaş yavaş olmasını diler isterim ama artık beklemeye ve bu kadar herşeyin eksikliğinden beklemeye tahammülüm kalmadığı için olacaksa da tabii bir an önce beni bulmasını diler ve isterim...
Cevap
4Cevap
Kötü şeyler de ummadığımız anda olabiliyor.. Hayat bu; nerde, ne zaman, ne olacağını kestiremiyoruz.. Önemli olan hazırlıklı olmak..
Genelde insan mutlu olmuyo yavaş yavaş yani nasıl yavaş yavaş mutlu olunur onunda yeni duydum ama en iyi haberler genelde ummadığım zamanda oluyor
Anladım
Akışa bıraktm
Kabule gectm
Olsa da olur olmasa da dedm
Ve dilegm oldu
Saglk sorunları
Evet ya benden iyisi mezarda
Senden iyisi de bitkisel hayattayms
Öyle diyorlar ama demek ben daha umudumu kesmemişim uğramadığına göre 😂
Umadım anda mutluluk beni bulsun
Ummadığın anda gelişir tüm güzellikler
Ama genelde benim planlarıma göre ilerlediği de oldu hayatımın. Ama güzellikler diyoruz mesela tesadüfi bir aşk ya da hiç iş aramazken favori şirketinin dönüş yapması 😂😂 bana olduğu gibi
yok genelde umduğum anda
evet öyle oluyor genelde
genelde öyle oluyoreee
Azıcık görseydik şu güzellikten yav
Hatta tam her şey bitti derken olur iyi şeyler.
Bazen öyle
Evet
Genelde öyle oluyor
E yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?