Kişilik & Karakter İnsan hiç ummadığında güzel durumlar olur mu? mlsszm Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnsan umutsuz olur bazı zamanlar sorgular kendini…Peki insan hiç ummaz ise güzelleşir mi hayatı? Güncellemeler+1 yıl Sabaha nasıl uyandınız İnsan hiç ummadığında güzel durumlar olur mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır maalesef bende olmaz 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine bir hedef koyup yürürsen prensip sahibi olursan niye olmasın 0 1 Yorumla mlsszm +1 yıl Doğru Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki olur. Ama bir sabah kalkıp aha her şey olmuş bitmiş değil. Mücadele ederek. Sabır ve bekleyerek 0 0 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Umudu hiç kaybetmemek lazım, her an karşımıza sürprizler çıkarabilir. 0 1 Yorumla mlsszm +1 yıl Doğru Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Güzel şeyler bir anda olurmuş daha yaşamadım nasip 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. Tabikide evet örnek yaşadıklarım var olabiliyor bazen bir nesne ilen bazen de bir insanla 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olurrr , hayat bu bilemeyiz ne getircegini. Bir umut bekliyoruz bakalım 0 0 Yorumla
hardseks69 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Oluyor rafa ama. uzun zmandir olmadı keske olsa da birazcık kendimize gelsek 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gelir 0 2 Yorumla mlsszm +1 yıl Doğru Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Evet Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olabiliyor ama insanın aurası çok etkili 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bekliyorum olsun diye ama gelen giden yok. 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemde çok ama sabır 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır maalesef bende olmaz
Kendine bir hedef koyup yürürsen prensip sahibi olursan niye olmasın
Doğru
Tabiki olur. Ama bir sabah kalkıp aha her şey olmuş bitmiş değil. Mücadele ederek. Sabır ve bekleyerek
Umudu hiç kaybetmemek lazım, her an karşımıza sürprizler çıkarabilir.
Doğru
Güzel şeyler bir anda olurmuş daha yaşamadım nasip
Tabikide evet örnek yaşadıklarım var olabiliyor bazen bir nesne ilen bazen de bir insanla
Olurrr , hayat bu bilemeyiz ne getircegini. Bir umut bekliyoruz bakalım
Oluyor rafa ama. uzun zmandir olmadı keske olsa da birazcık kendimize gelsek
Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gelir
Doğru
Evet
her şey olabilir.
Olabiliyor ama insanın aurası çok etkili
Bekliyorum olsun diye ama gelen giden yok.
Hemde çok ama sabır
Olur
Olabilir
Hikayeden nağmeler
Sanmıyorum
Neden olmasın
Yoo sanmıyorum
Genelde öyle olur.