Benim kuzenim bitliydi çocukken ne zaman buluşsak ben de bitlenirdim 😂😂 Annem sonra bitirene kadar beni yolar atardı fjfjf

Benim kuzenim bitliydi çocukken ne zaman buluşsak ben de bitlenirdim 😂😂 Annem sonra bitirene kadar beni yolar atardı fjfjf

Çocukluğu geçtim birkaç ay önce küçük yeğenimden bulaştı. Ne çektim ya. Saçlarımı kestirdim, bit şampuanlarıyla bir bütün oldum haftalarca. Neyse ki geçti.
Geçmiş olsun 😂
Ben kendimi Hatırlamıyorum da büyük kızım ilkokul 1'e giderken bitlenmişti onu da sabah servis Beklerken üstüne başını düzeltirken görmüştüm hiç görmedim onu da bilmiyordum nasıl bir şey korkmuştum sana Annem yardımcı oldu şimdi küçük kızın ilkokul 1'e gidiyor Onu bekliyoruz saçlarını devamlı bakıyorum bakalım
Cevap
5Cevap
Merhaba, hayır hiç bitlenmedim ya da bitlendiysem de hatırlamıyorum ama kızamık geçirmiştim yani o gerçekten kötüydü :)
Hayır bitlenmedim hiç
Annem başak burcu hiç bitlenmedim normal yani
Ben de başak dnndf
😄😄
Abioo en son lise de gelmişti, kendim temizlemiştim tarakla, şu an bile kafam kaşındı bit kelimesine, iy😏 hayırlı kandiller dilerim💫
Evet pis arkadaşlarım yüzünden tüm sınıf bitlendik. Ne aileden hijyen görmüşler ne anaokulu kreş deneyimleri var.
Ablam okulda bitlenmişti bana da bulaştırmıştı.
Benim bildiğim bitlenmedim ama çok kez sıfıra vurdurmuşlar kafamı😀
Bitlenmedim de karıncalaşmıştım 😂
Neee 😂😂
Tüm vücudumun tepeden tırnağa karıncalarla dolu olduğu bir zamanı hatırlıyorum 😂
Evet her öğrenci gibi bitlendi :D
Sende miiii erkekler de bitleniyor mu 😂😂
Ayy evt ilkokuldan ortaokula kadar
hatirladigim kadarıyla hiç olmadi
bitlendim tabii ki
Bitli bitli
ahaha he ya 😃
Evet oldu
Hangimiz bitlenmedik 😂
Hemde 3 kere
Ayyy ya aklıma geldi o günler jdjdhd
Pf evet çok sıkılırım taranmasindan bit temiz saça gelince derdi annem ee bende kirleneyim dedigimde o da olmaz derdi eee napalim başka ya alla alla öyle olmuyor böyle olmuyor ayy çok değişik günlerdi walla ne yalan söyleyeyim iyi ki geçmiş bitmiş gitmiş 😅😅😅😅😅
O ince tarakla kafam yara oldu zor zamanlar geçirdik 😂😂😂
Hic hatirlamiyorum oldugumu
Evet
Evet
2 kere hemde
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?