Klasik erkekler ağlar mı ağlamaz mı meselesine bakışınız nasıldır?
A) Erkek ağlamaz yani ağlamamalıdır
B) Erkek de ağlayabilir ama aramızda fark var biz kadınlar daha kolay ve daha hafif sıkıntılarda da ağlarız ancak erkeklerin daha dayanıklı olması gerekir bir erkek ağlıyorsa gerçekten çok ağır bir acı çektiğini anlamalıyız
C) kadın ve erkek arasında en ufak bir fark yoktur. Kadın nasıl ağlıyorsa aynı şekilde erkekler de ağlayabilir.
Erkekler ağlamaz ve ağlamamalıdır
Ağlayabilirler ama kadınlardaki kadar kolay olmamalı bu; eşikleri çok daha yüksek olmalı
Aynı kadınlar gibi ağlayabilirler hiçbir fark yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeri gelirse ağlar gadası
Onlarda insan. Ve insan olduğumuz için duygularımız var. Erkekler ağlayamaz diye bir şey yok. Ağlayabilir. İstediği kadar.
Hiçbir fark yok diyorsun... yani mesela müşteri biraz ters konuşunca oturup ağlayan bşr erkek garip gelmez mi?
Hayır gelmez. Duygusal biri olabilir. Vicdansız biri olacağına duygusal olsun.
Biraz daha dayanıklı olması onu vicdansız mı yapar?
vicdansız birinden bahsettim dayanıklıdan değil
Daha zor ağlaması bizim ağladığımız durumları daha kolay kaldırabilmesi dayanıklılık mı yoksa vicdansızlık mı?
benim ne demeye çalıştığımı anlamadın sanırım
birilerine zarar veren psikopat biri olacağını duygusal olması daha iyi dayanaklılık konusunda bir yorum dahi yapmadım
Psikopat olmasın tabi kim ister psikopatı?
Konu o değil ki... erkeğin ağlamada kız kadar kolay ağlayan biti olması mı yoksa kadın kriterine göre bariz şekilde daha zor ağlayan biri mi olması...
Ağlaması anormal bir durum değil. Bunun cinsiyetle ilgisi yok. Kimse sırf birileri laf edecek diye üzüntüsünü gizlemek zorunda değil. İster ağlar ister ağlamaz.
Peki madem vicdanlı erkek psikopat erkek gibi konuya başta dahil olmayan 2 kavrama girdin o zaman şöyle sorayım...
Senin iyiliğini senden fazla düşünen hatta kendi iyiliğinden bile daha öne koyan ve senin sağlığını güvenliğini refahını yani senin için iyi olanı sağlamayı kendi sorumluluğu olarak gören bir erkek düşün...
Şimdi bu erkek sana göre şu tanımlamaya göre psikopat erkeğe mi yakın vicdanlı erkeğe mi?
Erkek-Kadın diye ayrılmamalı, insan insandır. Aynı duyguyu paylaşıyor ve yaşıyoruz. Ağlanması gerekiyorsa ağlamalı ve bastırılmamalıdır.
Dikkat ederseniz B seçeneği taraflı bir görüşle hazırlanmış subjektif bir yorum. Zaten B şıkkı bile denmemiş tek seçenek gibi gösterilmiş ki bence rahatsız edici
İkisinin ortası işte
Kesinlikle değil
Tam ortası... birinde asla ağlamamalı diğerinde ise kadın-erkek fark etmez diyoruz... bunda ise "erkek ağlar ama kadınlar kadar da kırılgan olmamalılar" siyorum... daha ortası nasıl olsun?
Kırılgan da olabilir. İkisi arasında neden bir korelasyon olmak zorunda ki?
Erkeği ağlatan zayıflıksa: Kadınlar erkeklerden daha kırılgan ve zayıf gibi tablo çıkıyor ortada. Onun için de erkekler daha güçlüdür eşittir ya da kadınlar daha güçlüdür gibi 3lü bir seçenek olmak zorunda
Eeee... bu tablo neden rahatsız etti neden rencide oldun anlamadım
Rencide oldum. Rahatsız oldum. Sebepleri de yalnızca beni ilgilendirir.
Çok mu ağlattılar seni
Hayır. Ağlamayı unuttum ben
Onlarda insan
Hiçbir fark yok diyorsun... yani mesela müşteri biraz ters konuşunca oturup ağlayan bşr erkek garip gelmez mi?
istiyen aglar