Kişilik & Karakter Sizin duygusal acınız hangi fiziksel acıya dönüşür? minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor “insanlar çoğu zaman duygusal acılarını fiziksel acıya çevirirler. çünkü midem ağrıyor demek, çok üzgünüm canım yanıyor demekten daha kolaydır.”Midem ağrır genelde 🤦🏻♀️ Sizin duygusal acınız hangi fiziksel acıya dönüşür? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben aşırı duygusalım zaten.. fiziksel olarak her yere vurur 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Benim de direkt mideme vurur. Sinir, stres, üzüntü vs hepsi oradan çıkıyor. 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Karın ağrısı ve baş ağrısı daha da fazlası tümden halsizleştirebiliyor beni 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Midem bulanır kusarım 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duygusal acı mideye vurabiliyor evet. 1 0 Yorumla
olmasadahaiyiymi Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Bacaklarım ağrır mide bulantısı ve baş ağrısı olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben aşırı duygusalım zaten.. fiziksel olarak her yere vurur
Benim de direkt mideme vurur. Sinir, stres, üzüntü vs hepsi oradan çıkıyor.
Karın ağrısı ve baş ağrısı daha da fazlası tümden halsizleştirebiliyor beni
Midem bulanır kusarım
Başım ağrır
İçim sıkışıyor göğsüm daralıyor
Baş ağrısı
Duygusal acı mideye vurabiliyor evet.
Bacaklarım ağrır mide bulantısı ve baş ağrısı olur
dönüşmez