gördüğüm kadarıyla ülkemizde kötü ve sahtekar insanlar kabul görüyor ve seviliyor
Sizce onurlu ve dürüst insanlar sevilir mi?
Sizce onurlu ve dürüst insanlar sevilir mi?
herkesi kendin gibi sanarsan, sürekli iyilik yapıp iyi davranışlar sergilersen bu senin görevinmiş gibi algılanır. saf olmaman gerekiyo. iyi ol her zaman ama herkese iyi olma.
İhtiyaç olmadığı sürece sevilmez hatta saygı bile duyulmaz genel olarak.
Kesinlikle katılıyorum, peki sizce nasıl bir insan olmak gerek, yalancı karaktersiz falan mı
Hayır kesinlikle karakterinden ödün vermemek en doğru olanı. İnsanlar için değil doğru olan için yaşamak lazım. Yaptığım işte ortalamanın üzerindeyim. Yer yer çok iyi olduğum konular var. Yalnız müşteriden iş almak için yeterli gelmiyor. Çünkü iş alanlara bakıyorsun karakterinden ödün verip ya yapamadığı bir şeyi süslüyor ya da kaba tabirle yalakalık yaparak göz boyuyor. İş için bile var olanı dürüst aktarırsan tutulmaz hatta yanlış anlaşılma durumun bile olabilir. Bu sadece bir örnek… ama söylediğim gibi önemli olan doğruluk için yaşamak bu doğrultuda çabalamak. Yoksa basit insanlardan farkın kalmaz bu da içten içe seni yer bitirir. Geçte olsa bu farkındalığı yaşarsın sonrası pişmanlık.
Asıl onların sevilmesi gerekmiyormu zaten
Kimlerin
öyle ama bu toplumda sevilmiyorlar hatta onurlu, dürüst iyi olmak enayilik gibi görülüyor sanki
Cevap
13Cevap
doğru tespit sıkıcı gelir halbuki sıkıcı insan iyidir
Hayır, yeri gelir eşi kardeşi annesi babası bile sevmez
Ne açıdan dürüst olduğu önemli 😅 onurlu ve iyi insanladı severim her haltı yeyip dürüst davrananı sevmem.
Koskocaman bir yürek, devasa vicdan, kocaman bir huzur yeter bize, sevilmesekte olur 👍
sevilmez.. mesela bana cebimdeki paraya göre muamele yapıldıgı için yalnızım
Onursuzlara ağlarken onurlu insanların omuzlarını tercih edersiniz ama sevmeye gelince ne yazık ki pek sevilmez dürüst insanlar çünkü heyecanı yoktur
Sevilir hiç kuşkun olmasın
Sevilir ama seven çok az çıkar
Ben hiç sevilmedim 🚬
çoğu zaman hayır
Kim s... er onları yaaa
Sevilmez
Sen misin o
Hayır sevilmezler
Sevilmeli
sevilir
Sevilmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?