Peki sana göre sinsi insanlar mı daha çok sevilir, doğru ve dürüst insanlar mı?

İnsanlarca sinsi insanlar kötü insanlar daha çok sevilse ve her konuda bir şekilde daha çok öne çıksalar da benim nazarımda doğruluğun dürüstlüğün yeri hep daha öndedir. Hayatıma doğru insanları aldığımı, insanları en başında iyi tanıdığımı düşündükten sonra tam anlamıyla hayatıma dahil ediyorum. Hani sinsi insanların etrafı daha kalabalık gözükse dahi aslında olayın gerçeğine ve aslına indiğimizde onlar oldukça yalnız insanlardır. Etrafında az insan ama doğru insan bulundurup yalnızlığa daha yakın olmak mı daha iyi yoksa sinsi olup kandırdığın insanları yanında bulundurup yalnızlıktan daha uzak olmak mı iyi?
Doğru ve dürüst olan kişi kolay kolay sevilmez.
İnsanlar daha çok beklentilerine uygun gelen insanları seviyorlar.
Poh pohlanmak, samimiyetsizce yüceltilmek, yanlış yönlendirilmek gerçekleri duymaktan ve dürüstçe yapılan eylemlerden daha cazip geliyor.
Sinsi insanlar bir yere pusu kurup bekler bir açık yakalayayım öyle yürüyeyim der şahsen ben nefret ediyorum ve ayırt edebiliyorum o insanları tabi çok iyi oyuncu değillerse dolayısıyla doğru insanları severim yalaka sinsi olmaktansa doğru ol doğru öl.
Doğru insanlar her zaman kazanır, sevilmemesi hiç önemli değil. Değerini bilmiyenler zaten sevmesin.
Tişikkirlir
Teşekkür demek.😕
o7 :)
Cevap
35Cevap
Etrafı kalabalık insanları oldu olası sevmemişimdir. Bunun bana bir seçeneksin gibi gösterimi de oldu tabii ki. O yüzden sinsi insanları asla sevmem. Ben kötüde olsa doğruları söyleyen dürüst insanları seviyorum. Sinsi bir insan kolay kolay kendini kötülemez hep senin hayalindeki gibi anlatır kendini ve ben bunun farkına varmam da uzun sürmez genelde.
Normali dürüst insanların sevilmesi olsa da herkes sinsilerin itici olduğunu düşünse de uygulama kısmında maalesef öyle olmuyor. Genelde durustler daha az seviliyor.
Dogru söz söyleyen 9 köyden de kovulurmuş mantığı ile hareket ediliyor. İnsanlar dürüst şeyler değil sinsi olup duymak istediklerini söyleyen kişileri tercih ediyorlar.
Doğru ve dobra olan kişiler bu hayatta dokuz köyden kavulur.. kıymetleri bilinmez..
Sinsi ve plancılar oyunu kuralına göre oynadıkları için.. Herkese duymak istediğiklerini vermesini iyi bilirler.. içten pazarlıklı oldukları için.. kalben düşünceleri ile yaptıkları birbirine örtüşmez..
Fakat bir o. kadar da tehlikeli olurlar
Çoğu insan hoşuna gitmeyen doğruları duymak yerine hoşuna giden yalanları duymayı daha çok tercih ettiği için sinsiler 1-0 önde bence. Doğruları çekinmeden söyleyebilenleri herkes kolay kolay sevemez.
İnsanlar hatalarının yüzlerine söylenmesinden hoşlanmazlar genelde. Sinsilik yapınca da senin dostluğunu yargılarlar. Ne istediklerini bilmezler her zamanki gibi.
Sinsi, çewresine sürekli kazık atan sürekli gördüğü insanları aşağılayan kişiler seviliyor. Kibar kimseye zararı olmayan her gördüğü insana yardım etmeye çalışanlar her zaman insanların gözünde ezik oluyor. Tabi dünyada acıma kalmamış herkes birbirini üzüp ezerek aşağılayarak keyif almaya başlamış
Kesinlikle
Doğruyu söylediğimde ya da doğru bildiğimi yaptigimda giden kim varsa yolu açık olsun misali ,,... tabiki sinsiler sevilir ,çünkü sinsilerden duymak istediklerini duyarlar ,, dürüstler gerçekleri söyler,, ama dürüstler ne kadar kaybetmiş gibi gorunsede aslında kazanan hep onlardır... durustlerin kaybettiği çok çok yanlış insanlar olur ,,, ve unutmayın ki sahte kalabaliktansa kaliteli yalnızlık her daim daha iyidir...
Sinsi ya da stratejik insan tipleri genelde kısa vadede kazanan tiplerdir. Kendilerini kandırır bunların geneli ve işleri bitince muhatap oldukları insanları görmezden gelirler. Fakat daha dürüst, doğruları olan ve sakınmayan, gerekirse de bu uğurda yalnız kalmayı göze alan insanların hevesi de olmaz menfaati de. Ben strateji güdenleri asla sevmiyorum, sevmediğin gibi yüzlerine vurmak hoşuma gidiyor.
Sinsi insanlar her ne kadar yakın davransalar da ben oldukça renksiz bulurum kendilerini.
İstediğini duymak yerine doğruyu duymak her zaman daha iyidir.
Kimsenin ne kadar seveceği ile ilgilenmeden değer verip değer görmemiz munkun.
Sevilmek ilgi görmek için takla atmaya gerek yok , seven zaten sever , her kaba göre şekil almaya gerek yok.
Ben doğru dürüst insanların daha çok sevildigini düşünüyorum. Etrafimda sinsi diyeceğim insan yok ve hakiki dostlukları da yaşıyorum şükür.
İnsanların en tehlikelisi sinsi ve ikiyüzlü olandır.. lakin günümüzde bu tipler oldukça seviliyor.
Ne yazıkki doğru dürüst insanlar pek sevilmiyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali. Ben doğru dürüst insanları severim. Bana karşı olumsuz yorum yapsalar bile. Biliyorumki karşımdaki doğru söylüyor. Bu tip insanlardan zarar gelmiyor.
Herkes sinsi insan olacaksın diyor bende yanlış gerektiğinde olmalı bu hayat doğru ve dürüst insanlar için çok zor olur ama farkındalık o, olur zaten bu yüzden doğru dürüst insanların sevilme gibi bir derdi olmadığı için onları seçiyorum.
Bu yaşıma geldim doğru dürüst dediğimiz insanların gerçekten sevildiğine denk gelmedim açıkçası, hep bir dokuz köyden kovma çabaları içinde toplumun geneli.
Her zaman söylediğim bir atasözü vardır. Deveye diken misalii :)) Sinsiler, saman altından su yürütenler gerçekten daha çok seviliyor. Ben de yalnız ama mutlu olanlardanım. Kir göstermeyen renkleri sevmiyorum. Koku yapıyor..
Tabiki sinsiler daha çok seviliyor. Nedenide gerçek kişiliklerini ardına saklanıp çıkarları ve ihtiyaçlarına göre farklı bir kişiliğe bürünüp karşısındakine şirin ve samimi yaklaşımda bulunduklarından insanların duygularını ve vicdanlarına sahte bir yaklaşımda bulunmayı becerebilen özünde sadece çıkarları ön planda olan kişilerdir.
Doğru ve dürüst insanlar insanlar tarafından pek sevilmezler, doğru dürüst insanların değerini bilmeyerek sinsi insanları tercih ederek ihanet edip aldatırlar
Doğru dürüst insanlar pek sevilmez onlar açık sözlü be dobradır. İnsanlar hatalarını duyunca genelde kaçarlar, sadece karakterli onurlu kişiler bunu kabullenir. Sinsi insan daha gözdedir bence.
Sinsi insanlar daha çok sevilir çünkü onlar hep nabza göre şerbet verirler dürüst insalarsa daima kötü anılır dürüst insanların değerini bilmiyorlar ne yazık ki insanlar övgü ve yalanlar duymayı tercih ediyorlar bundan mutlu oluyorlar dürüst insanların doğruları hoşlarına gitmiyor canlarını sıkıyor maleaeeef
Sinsiler, herkese göre şekil alanlar sevilir. Doğru insanlar kimseye göre şekil almaz. Beğenirsen böyle beğenmezsen güle güle der. Her yerde doğruyu söyler burada başı çok ağrır. Ondan da sevilme.
Doğru soyliyeni 9 köyden kovuyorlar iki yuzlulerin işi oluyor ama suda var içlerinde dışa vurmasada doğru insana içten içe saygı duyuyorlar belli etmeselerde yaptiklarinla
Sinsi insanları herkes daha çok severmiş gibi görünür ama sonunda yine onlar kötü olur, dürüstlük her zaman kazanır 9 köyden kovulmuş olsan bile
Sinsi ve yalancı kişiler daha çok seviliyor
Dürüstlük kazanır diyorlar ama neden hep kaybeden taraf dürüstler oluyor
Sinsi insanlar tabi ki asla doğruyu söyleyeni kimse sevmez 😊ben sinsi olamıyorum kendimi bile acımasız şekilde yargılarken
Çünkü etrafındakileri söyledikleri yalanla toplamasını biliyor.
Doğru, dürüst olanda buna ihtiyacı yok.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yani sinsiler daha çok sevilir çünkü belli etmezler sinsi olduklarını
Tabikide doğru ve dürüst insanlar. Sinsiiler ne kadar kendilerini iyi gizleseler de bir yerde açık veriyolar
Boşuna dememişler doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar diye. Sinsiler her zaman daha çok sevilir. Bende dobra ve yalnız grubundayım
Doğru ve durustsen özellikle kadın erkek ilişkilerinde her zaman kaybedersin. Ama hayatın geri kalan alanlarında çok şey kazanırsın.
Sinsirellalar daha çok sevilir. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur 🌺
Sinsinati insanlar istemeselerde etrafında bir insan kalabalığı mevcut..
Sinsi insanlar seviliyor ama sevilmeleri kısa sürüyor
Etrafımda hiçbir sinsiyi bırakmadım dobra arkadaşlarla yola devam
Doğru ve dürüst insanlar daha çok sevilir. Yalnız gibi gözükselerde öyle değillerdir.
Sinsi insanın çevresi bol seveni az, dürüst insanın çevresi az seveni çok olur.
Sinsi insanları düşük zekalı insanlar sever. Oysa bizde taktik maktik yok bambam
Nabza göre şerbet veren insanları daha çok seviyorlar.
Sinsi insanların daha çok sevildiği düşüncesindeyim..
Nerde doğru dürüst insanlar sevilsin kendileri gibi sinsi insanları seviyorlar 🐍
Sinsi insanlar sevilir nabza göre şerbet verdikleri için 😉
sinsi insanlar kısa süreliğine, dürüst insanlar bir ömür..
Sinsi insanlar daha çok sevilir kesinlikle dürüst insanlar yalan söylemediği için karşı taraf sevmez insanlar yalakalık yapan kendini öven insanlardan hoşlanırlar
Şans meselesi şansın varsa her yerde her zaman kazanırsın yoksa hep ters gider
Sinsi insanlar tabiki dürüst inanlar bu dünyada kazanmazlar sinsi oyuncu aklı fesat düşünen insanlara göre bu dünya
Ben doğru ve durust insanları seviyorum. Sinsi insanları da seven vardır mutlaka.
Sinsi çünkü onlar Altan Altan insanlara oynuyorlar herkeste inanıyor bana göre
Ben her zaman dürüstlükten yanayımdır. Sinsi insanlar muhakkak bir yerde açık verirler.
Tabiki dürüst olanlar, doğruluk kelşmesi neye göre kime göre doğru?
Hicbir zaman dogru durust bir insanin sevildigini gordunmu.
Sinsiler kısa vade. Dürüstler uzun vade.
Sinsi ve yalaka inşalar
Dürüst insanı kim sever
İyiyse cennete gitsin kızım
dürüstlüğün anasınısikyim
Sinsi insanlar sevilir. Bu hiç şaşmaz.
Doğru dürüst insanlar sevilir.
Sinsi olduklari için sinsinler🙄
Sinsileri severler genelde
sinsi insanlar sevilir.
Sinsiler, yalakalık yapanlar daha çok sevilir 🌺
sinsiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?