Şanssızlık reddedilmek, bu hayata şanssız gözlerimi açtım yürüme engelli olarak tabi ki felç değilim kendi gereğimi görebilen biriyim ama ne zaman meslek edinmek istesem hiç olumlu taraf olmuyor maaşım kazancım olsun istiyorum
Aşk istedim onda bile hep reddedildim sebebi de bu halde olmam yüzünden, acı benim gücüm oldu mutsuzluk üzgünlük gücüm oldu bunlar sadece benim değil her insanın gücü olmalıdır her insan kendini toparlamalıdır hayattan vazgeçmemelidir, ben geçmedim hâlâ bekliyorum sabır ile
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Örnek vermek istemediğini bir konu diyebilirim ancak hemen kafamı toplayıp pozitiflere gideceğim ve elbette ki sensin hayatım 😘 beni çok fazla etkileyen olay seninle yaşadığımız ilişki. İyisiyle kötüsüyle ayrılığı ve barışmaları ile dolu dolu bir sevgimiz var
çok şey var; depremler, savaşlar, dedemin vefatı, şu son günlerde narin ve sıla bebeğe olanlar, kendinle alakalı şeylerin altından hep kalktım etkisinde çok fazla kalmadım ama bu olaylar mental olarak beni bayağı etkiliyor.
Deprem işte.. Gölcük depremini yaşadim lakin çok küçüktüm hatırlamıyorum ama bu geçtiğimiz zamanda depremde uyuyamıyordum yiyemiyordum surekli elimde tesbih agla dur zikir çek dur
Bir olay veyahutta insanla beraber fark etmediğim ya da daha önce düşünmediğim şeylerin bir anda önüme gelmesi ve onlarla uğraşırken kendimi bilinçleniyor bulmak. Buna olgunluk kazanmak deniyordu galiba