Kişilik & Karakter Kalabalığa güvenir misiniz? tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kalabalığın gittiği yol doğru mudur?🤔Ne demiş bir kro sözü; Kalabalığa güvenme herkes akşam eve tek başına gider😎 öff iğrençti ben kusmaya gidiyorum arkadaşlar by🤮 Kalabalığa güvenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Alabalığa güvenirim çok lezzetli 🙄 0 6 Yorumla tortitotilla 1 yıl Yoo değil bu espri kadar kötü 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl İyi espriyi herkes yapar 🙄 Yorumla tortitotilla 1 yıl Kötüsünü yapmakta üstüne yok 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Elhamdülillah böyle bir yeteneği Allah vermiş kullanmayalım mı 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl Son damlasına kadar kullanıyosun maşallah😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Berekettir yazık olmasın 😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Kalabalıkta yapılan atarın tenhada özrü olmaz bacı kardeş 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl Atarlı semtin giderli çocuğu😂🤭🤭 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Hayır hiç güvenmedim de doğru bildiğim yolda tek başıma daima! 😅Herkesin canı cehennem her şeyin canı cehenneme! 😅 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Onlar beni takip etsin..😂Benim yolum daha güzel..😋 0 4 Yorumla tortitotilla 1 yıl Bu yol çilekli bu yol çikolatalı oğul🤤 Yorumla Myblue2025 1 yıl Heh, gelsin takılsın peşime..😅 Yorumla tortitotilla 1 yıl Bıyıklı mı🤭 aklıma "yıkılıyo" şarkisi geldi😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Açayım da tam olsun..😅 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tüm filmlerde kalabalığı takip eden mahfuperişan oluyor 😂 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl Filmler ilk defa işe yaradı bak😂 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demiş bir başka kro😂😂😂 0 2 Yorumla tortitotilla 1 yıl Güzel 😂 Yorumla AslanDogan34 1 yıl 👍 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güvenirim de takip etmem😂kalabalık sevmiyor ben 0 5 Yorumla tortitotilla 1 yıl Haydaa niye güveniyon yapma öyle şeyler 🥺 Yorumla Firu_Zen 1 yıl Onlar da insan 🥹 Yorumla tortitotilla 1 yıl Kız o yüzden tehlikeli ya işte😂 Yorumla Firu_Zen 1 yıl 35 yıldır bişi yapamadılarsa daha da yapamazlar bebek 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl O kadar 😎💅😂 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çakallar da kalabalık gezer ama bir Kurt ya da Aslan geldiğinde herkes kendi canının derdine düşer 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl İşte o kadar😎😂 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bugün uyanamadın sen 🤭🤭🤭 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl Rüya gibi bi gün de yaşamadan uyanmam😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. O hatayı yapmamaya özen gösteririm 0 0 Yorumla
buztanem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Köyün sürüsü psikolojisi hayır tabi ki 0 1 Yorumla buztanem 1 yıl Koyun Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalabalık sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Alabalığa güvenirim çok lezzetli 🙄
Yoo değil bu espri kadar kötü 🙄
İyi espriyi herkes yapar 🙄
Kötüsünü yapmakta üstüne yok 😂
Elhamdülillah böyle bir yeteneği Allah vermiş kullanmayalım mı 😂
Son damlasına kadar kullanıyosun maşallah😂
Berekettir yazık olmasın 😂
Kalabalıkta yapılan atarın tenhada özrü olmaz bacı kardeş
Atarlı semtin giderli çocuğu😂🤭🤭
Merhaba,
Hayır hiç güvenmedim de doğru bildiğim yolda tek başıma daima! 😅
Herkesin canı cehennem her şeyin canı cehenneme! 😅
Onlar beni takip etsin..😂
Benim yolum daha güzel..😋
Bu yol çilekli bu yol çikolatalı oğul🤤
Heh, gelsin takılsın peşime..😅
Bıyıklı mı🤭 aklıma "yıkılıyo" şarkisi geldi😂
Açayım da tam olsun..😅
Tüm filmlerde kalabalığı takip eden mahfuperişan oluyor 😂
Filmler ilk defa işe yaradı bak😂
Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demiş bir başka kro😂😂😂
Güzel 😂
👍
Güvenirim de takip etmem😂kalabalık sevmiyor ben
Haydaa niye güveniyon yapma öyle şeyler 🥺
Onlar da insan 🥹
Kız o yüzden tehlikeli ya işte😂
35 yıldır bişi yapamadılarsa daha da yapamazlar bebek 😂
O kadar 😎💅😂
Çakallar da kalabalık gezer ama bir Kurt ya da Aslan geldiğinde herkes kendi canının derdine düşer
İşte o kadar😎😂
Bugün uyanamadın sen 🤭🤭🤭
Rüya gibi bi gün de yaşamadan uyanmam😂
O hatayı yapmamaya özen gösteririm
Genelde güvenirim örnek alirim
Kendime güvenirim sadece
Köyün sürüsü psikolojisi hayır tabi ki
Koyun
Yok,.
Kalabalık sevmem
Güvenmem
Sana vuvenirum