"Yok canım ya ne takılacağım ben o kadar sığ biri değilim" diyorsanız boşuna diyorsunuz. Hiç de medeni olamayacağım bu konuda. Böyle birinden hoşlanıyorsanız üzgünüm sizin için.

"Yok canım ya ne takılacağım ben o kadar sığ biri değilim" diyorsanız boşuna diyorsunuz. Hiç de medeni olamayacağım bu konuda. Böyle birinden hoşlanıyorsanız üzgünüm sizin için.
Eskiden güvendiğim insan olur kendisi. Bi' duruşu olmalı insanın. Takılmamak için önemsemiyor olmak gerekir. Biz minimalist yaşamları seven gençler olarak yine sade takipçi sayısı olan insanlardan hoşlanırız. Böyle insana da güllaç yapılmaz mı? Hem de üzerine nar tanelerinden kalp desenli olandan. 😌
Ne güzel betimleme böyle. 😌
O az takipçisi çıtırlar nerede acaba? Shshshd
Takipçisi ve ya takip ettiği bir inip çıkıyorsa mutlaka gözlemlerim, hatta takip ettiği kişiyi de gözlemlerim. Öyle de manyak bir insanım. Pardon dedektif.
Manyak değilsin böyle devam et pişman olmazsın.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
12Cevap
Benim sevgilim ise bunun hesabını verebilmelidir, veremiyorsa o saatten sonra hiçbir şeyimdir.
Aynen.
En güveniliri olmalı gereksiz gördüğünü hiç tutmuyo derim iyisini kötüsünü ayıklaması mantıklı gelirdi hjkkl
Hayır kesin bir haltlar karıştırıyor derim güvenmem..
Öyle oluyor zaten.
Sayısından ziyade kimleri takip ettiği önemli. Takip listesi onun kalitesini yansıtır.
Hayır. Keşke sosyal medya kullanmasa diyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden
Çok umursadığım bir şey değil
Bence çok önemli.
Buna pek dikkat etmiyorum
En dikkat edilmesi gereken şeylerden aslında.
Dikkat etmiyom genel olarak ya
Etmelisin
Mesaj alındı
Hesabı sorulur elbet 🤝. Ne öyle o oynaklık derim.
Takipçi sayısına dikkat ettiğim kimse yok ki
Güvenilmez.
Kıskanç bir insan yapamaz
Güvenilmez elbette
Biraz şüpheli bir durum
Güvenmem
Nope olamaz
güvenmem tabiki
Altın gibi 😂
Hayatta guvenmem
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?