Ya da bir yere çekilip oturmak mı? Odada oturmak veya sahil kenarında oturmak vb.
21 gü
Bu duygular özel duygular tabiki insan birilerine sarılmak ister üzüntüsünü paylaşmak ister ama ben yalnız kalmayı tercih ediyorum sebebinide bilmiyorum.
Teşekkürler hanımefendi ☺️
Yalnız kalmak ve yalnızlığın içinde kendimle hesaplaşmak daha iyi bence.
Cevap
21Cevap
Evet duyuyorum ama kimsem olmadığı için tek başıma ağlarım tek başıma gülerim.. gerçi son zamanlar da gülemiyorum bile maalesef.. çünkü hayat her şeyi elimden aldı benim.
Uzun zamandır bu isteğim olmuyor. Duygusal anlarımda kendimle baş başa kalmak çok daha iyi geliyor bana. Kimsenin gereksiz tesellisine ihtiyaç duymuyorum. Kendime yeterim.
Kesinlikle duyuyorum insan birisine sarılmak yanında bir varlığın olmasını istiyor
Ben sarılmayı sevmiyorum kendi aileme bile sarılamam
Sarılmaya ihtiyacım yok, kahve, müzik ve yürüyüş kâfi gelir bana.
Kendime sarılıyorum ben.
Yok, yani hiç öyle alışamadım kendim. hallediyorm
Aileme sarılmıyorum zaten çok. Onun dışında sırf yaşamak için herhangi biriyle yaşayacak kadar ruhsuz değilim. Her anlamda sevdiğin biri olursa sarılmak istersin.
Aileme sarılmıyorum diye nemrutun teki değilim ama ben flörte sarılıyorum daha çok 😂😂
Koala gibiyim 😂😂
Evet sarılmak isterdim ağlarken birisine. İnsan bir bazen bir omuz ya da bir göğüs istiyor kafasını koymak için… yalnız kaldığım zamanlar da oldu elbette ama gene de birisi olsun istiyor insan..
Birine sarıldığımda o durumlardan çıkan biri değilim o yüzden duymuyorum yalnızken daha çabuk atlatıyorum
7kadinin en masum halidir. agladiginda uzulurum ama aglayan kadin cekiciligide tartisilmaz. yaninda olmak isterim. O isterse tabii.
Kendime sarılmayı seviyorum bazen omzuma bir öpücük kondurup mutlu oluyorum.
Duyuyorum elbette. Kendime sarılıyorum genelde.
Güzel olurdu ama şimdilik yalnız hallediyorum durumu.
Çok şükür yıkılmadık daha hep ayakta kaldık kalmaya devam ediyoruz
Yok kendim kendime yeterim hep çözümü bulduk bir şekilde...
Böyle zamanlarım çok nadir oluyor, o zaman da insanlardan uzaklaşasım geliyor..
Yok ya ben alıştım
Hayır hiç kimseye ihtiyaç duymuyorum ama bir sahil kenarında yalnız oturup öyle izlemek istiyorum. Birine ihtiyaç duyarsanız dahadada çok üzülen yine siz olursunuz derdinizi Allaha anlatın...
Sarılmak bir hormonu salgılar bu yüzden kişi ağladığında üzüldüğünde sarılmak ister
Bu zamana kadar hiçbir kez ağladığımda biri bana sarılmadı…
Yok kendimi güçsüz hissediyorum öyle. Tek başıma ağlar rahatlarım. Temas edilsin, ya da teselli için uğraşılsın istemem.
Hayır. Kimse sarılmasın bana. Sarılmaktan nefret ederim.
Yok ama dostlarım yanımda yakınımda en önemlisi kızım yanımda gerisi çokta mühim değil..
Sarılıcak kimse olmadıgından sahil kenarı daha cazip
Sarılacak biri olmadıktan sonra sarılma ihtiyacımız olsa ne olacak?
Değişiyor bazen kimsenin sesini duymak, yüzünü göresim gelmiyor ama öyle bir an oluyor ki beni üzen adam bana sarılsın istiyorum
Tek başıma kalıp ağlasam benim için yeterli
Genellikle kadınlar ihtiyaç duyar
Çok yaa. Ay nefret ediyorum bu huyumdan.
Sarılmak istiyorum ama yapamıyorum..
Evet ama kimse yok 🥲
Hayır yalnız kalmak bana daha iyi geliyor
Hayır yalnız kalmak istiyorum
hayır ihtiyaç duymuyorum
Yok hiç sarılmam istememde
Sarılalım da sırtımızdan vursunlar
Hayır sadece kötü hissediyorum işte
Hayır öyle bir huyum yok
Hayır
Evet
Genelde hayır kendime yetebileceğimi düşünürüm