Kişilik & Karakter İnsanlarla sohbet ederken iyi mi hissediyorsun kötü mü? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir insanla konuşurken genel olarak nasıl hissedersin? Sen iyimisin kötü mü? Sen nesin? İnsanlarla sohbet ederken iyi mi hissediyorsun kötü mü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kiminle konuştuğuma göre değişir.. sevdiklerimle konuşurken mutluyum evet 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sohbeti severim ve sohbet etmek iyi hissettirir ama sohbet ettiğin insan da önemli tabii ki 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Yabancı biriyle sohbet etmek güzel Kendini iyi hissediyorsun 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 851 cevap paylaştı. Kiminle konuştuğuma bağlı 😅 Sen peki maşacık? 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kiminle sohbet ettiğime göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Samimi olmadığım insanlarla konuşurken iyi hissetmiyorum ama kötü de hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kiminle konuştuğuma göre değişir.. sevdiklerimle konuşurken mutluyum evet
Sohbeti severim ve sohbet etmek iyi hissettirir ama sohbet ettiğin insan da önemli tabii ki
Yabancı biriyle sohbet etmek güzel Kendini iyi hissediyorsun
Kiminle konuştuğuma bağlı 😅 Sen peki maşacık?
Kiminle sohbet ettiğime göre değişir
Samimi olmadığım insanlarla konuşurken iyi hissetmiyorum ama kötü de hissetmiyorum