Kişilik & Karakter Geleneksel erkek nasıl olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl olurlar? Güncellemeler1 yıl Güncel Geleneksel erkek nasıl olur? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kendisi gibi olur 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geleneksel erkek ney la örf müyüz adet miyiz biz? 0 0 Yorumla
Escanorkhun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sert yönetemezsin 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olur işte ne yapar yani Yorumla Escanorkhun 1 yıl Yemek yapmaz senin işlerini yapmaz kendine sadece hizmet eder.Seninle gücünü paylaşır ve güvencesi altına alır. Yorumla Soran 1 yıl hmm anladım peki karışır mı her seyime Yorumla Escanorkhun 1 yıl Onun şerefine, haysiyetine leke sürecek bir şeyse karışır.Ve kıyafetin açıksa karışır.Onun için değerlisin çünkü Yorumla Soran 1 yıl Peki hep onun sözü mü geçer geleneksel erkekler öyle midir Yorumla Escanorkhun 1 yıl Örnek verirsen daha iyi olur. Yorumla Soran 1 yıl Yani lider mıdır onun söylediği mı olur kurallari var mıdır Yorumla Escanorkhun 1 yıl Ben tam geleneksel bir erkeğim kafa yapımı sana anlatabilirim.Soruyu beğendim. Yorumla Soran 1 yıl Olur cok sevinirim Yorumla Escanorkhun 1 yıl Özelden mesaj atmayı biliyor musun? Yorumla Soran 1 yıl Yok bilmiyorum Yorumla Escanorkhun 1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/uye/xxxxxxxx yazdığım yere kullanıcı adımı yazıp aradığında profilime gideceksin.Oradan takip et ben dönerim. Yorumla Soran 1 yıl Kullanıcı adin gözükmuyor ki Yorumla Escanorkhun 1 yıl Bildirimlerde x kişisi sorunu beğendi diye bildirim gelir ordan alıp yapıştırabilirsin. Yorumla Soran 1 yıl Baktım ama görünmüyor bende Yorumla Escanorkhun 1 yıl Gizliden çıkıyorum takip et o halde Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla Escanorkhun 1 yıl Çıktım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendisi gibi olur
https://images.app.goo.gl/VktSocKawVRiidtY9
Yeniliğe açık olmayan, değişen çağa ayak uyduramayan.
Bilmem. Nasıl oluyorlarmış
Geleneksel erkek ney la örf müyüz adet miyiz biz?
Sert yönetemezsin
Nasıl olur işte ne yapar yani
Yemek yapmaz senin işlerini yapmaz kendine sadece hizmet eder.
Seninle gücünü paylaşır ve güvencesi altına alır.
hmm anladım peki karışır mı her seyime
Onun şerefine, haysiyetine leke sürecek bir şeyse karışır.
Ve kıyafetin açıksa karışır.
Onun için değerlisin çünkü
Peki hep onun sözü mü geçer geleneksel erkekler öyle midir
Örnek verirsen daha iyi olur.
Yani lider mıdır onun söylediği mı olur kurallari var mıdır
Ben tam geleneksel bir erkeğim kafa yapımı sana anlatabilirim.
Soruyu beğendim.
Olur cok sevinirim
Özelden mesaj atmayı biliyor musun?
Yok bilmiyorum
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/xxxx
xxxx yazdığım yere kullanıcı adımı yazıp aradığında profilime gideceksin.
Oradan takip et ben dönerim.
Kullanıcı adin gözükmuyor ki
Bildirimlerde x kişisi sorunu beğendi diye bildirim gelir ordan alıp yapıştırabilirsin.
Baktım ama görünmüyor bende
Gizliden çıkıyorum takip et o halde
tamam
Çıktım.
Geleneksel olur
Akılsız oluyor
Geri kafalı