Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evrimsel psikolojinin alanına giriyor bu konu ve insanların özellikle erkeklerin genetik çeşitliliği artırmak amacıyla karşı cinsle daha fazla etkileşime geçme eğilimlerinin olması çok normal bir diğer konu ise bu durumda bilinçaltında potansiyel eş seçimi fırsatlarını değerlendirme amacıyla iletişim kurmak isteriz. Bir de kadınların erkeklere oranla duygusal zekaları daha iyi olduğu için empati yapılması gereken konularda kadınları daha çok tercih edebiliyoruz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı. Genel de her işte böyle oluyor aslına bakarsan. Erkekler kadın, kadınlar erkek istiyor. Bir yere restaurant bile olsa kadın müşteri geldiğinde erkeğin bakmasını istiyorlar. Neden olduğunu bende tam anlamış değilim bu durumun.
00 Yorumla
- u21 gü
bence her insan için öyledir. yani erkek kadını tercih eder.. kadın da erkeği tercih edebilir böyle bir durumda. ama işe bağlı daha çok bu durum
00 Yorumla
- 21 gü
Annem de daha çok erkek doktorları tercih ediyor Çünkü kadınların yeteri kadar ilgilenmediğini ve başından daha çabuk savdığını düşünüyor belki de öyledir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kadınlar asla kadınlara güvenmiyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı. Erkekler daha mı sorumluluk sahibi oluyor acaba 🤔🤔bilemedim ki ama kuaför seçimi erkek her zaman iyi oluyor
111 Yorumla- 21 gü
Araştırma yapılmış yazan yorumlarda şöyle diyor kadınlar mesleki konularda da Tripli egolu olabiliyorlar karşı cinse kendimizi daha rahat ifade ediyoruz mesleki konularda uzmanlık alanlarında erkekler daha başarılı oluyorlar denmiş
- 21 gü
Düşünunce gerçekten öyledir ben buna katılıyorum 👍 kadın o günkü ruh haline göre sana yaklasimda bulunur bazen bir soru dahi soramazsın ama erkek uzmanlık alanına göre sana yaklasimda bulunur
- 21 gü
Bence daha mesleki konularda başarılı oluyorlar mesela Türkiye'de hiç kadın cerrah yoktur cerrahların hepsi erkektir
- 21 gü
Hemşirelere bak mesela onlsrdaki hava ego doktorlarda yoktur 😂 sanırsın profösör olmuş 😂 tabi istisnalar hariç geneli öyledir ablam bir gün hemşireyi dövücekti 😂
- 21 gü
Erkek hemşireler daha sakin ve daha yardımcı oluyorlar cidden
- 21 gü
Oyuzden bu araştırmaya katılıyorum dedim işte kadınlar mesleki konularda gerçekten Tripli egolu olabiliyorlar haklılar
- 21 gü
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
- 21 gü
İletişimi kurmak daha kolay oluyor erkekler detaycı değil ama kadınlar zorlar herşeyde aşırı detaycıyız erkek de oldu mu oldu bitti mıdu olunca işler de seri yürüyor bilet alma vs erkeklerle daha kolay halloluyor bir bayan olarak usul erkan bilerek iletişim olunca;)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Genel olarak Erklerin daha iyi iş çıkardıklarını bilirler çünkü
15 Yorumla- 21 gü
Araştırma yapılmış yazan yorumlarda şöyle denmis kadınlar mesleki konularda da Tripli egolu olabiliyorlar karşı cinse kendimizi daha rahat ifade edebiliyoruz ve mesleki konularda erkekler uzmanlık alanlarında daha başarılı buluyoruz denmiş
- 21 gü
Yani düşününce gerçekten öyle çok haklılar kadın o anki ruh haline göre sana yaklaşır bekli bir soru bile soranazsin , ama erkek uzmanlık alanına göre sana yaklasimda olur ben im diş doktorum erkektir mesela çocuklarımı erkek doktora götürürüm çünkü gerçekten karşı cinsle etkilesim sağlamak daha kolay oluyor ve daha başarılı oluyorlar bu bir gerçek
- 21 gü
Yani belkide kıskançlık olabilir 😂 Türkiye'de mesela kadın cerrah yoktur cerrahların hepsi erkektir
"Seni, kaburgamın altın parçası. Seni, dişlerinde elma kokusu. Bir daha hangi ana doğurur bizi?"Nerden geldiklerini bildikleri içindir... re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft, pre
00 Yorumla- 21 gü
Aslında bunu sadece kadınlar yapmıyor erkeklerle yapıyor özellikle karşı cins doktor karşı cins psikolog yani ilgisi olan kişilere veya ilgisi olduğu karşı cinsi tercih ediyor sanırım biraz da duygusal yönden geliyor
00 Yorumla - 19 gü
Kendini daha rahat ifade etmeleri ve hem cinsinden daha iyi Kendini dinleyip yardımcı olacağını bildiğiden dişiliğini artısı
00 Yorumla - 21 gü
İşin ehli erkekler en iyi kuaför kesinlikle erkekler kadınlar kompleksli
01 Yorumla- 21 gü
Kesinlikle öyle canım bende katılıyorum bu düşünceye 👍 erkekler meslekerinde uzmanlık alanında daha başarılı oluyorlar 👍👍
- 21 gü
Çünkü kadinlar ahrasif ama bi erkek calisan karsidaki kadin oldugu icin iyi davranir bu durumu doktorlarda cok yasadim
00 Yorumla - 21 gü
Bende bazı işlerimde karşı cinsi özellikle tercih ediyorum çünkü halimden daha iyi anlıyor ve daha estetik bir sonuç yaşatıyorlar
00 Yorumla - 21 gü
Ben alanında başarılı olmasını yeterli buluyorum. Eğer ki alanında iyiyse kadın ya da erkek olmasını önemsemem
00 Yorumla Kadınlar genelde işleri baştan savma yaptıkları için diğer kadınların da aynı şekilde olduğunu biliyorlar. :D :D
00 Yorumla- 21 gü
Benim oyle bir takintim yok kadindan da erkekten de yardim isterim. Eger is ozel fiziksel kuvvet gerektiriyorsa erkekten isterim sadece.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Daha güvende hissediyorlar kendini heralde galiba sanırsam muhtemelen
03 Yorumla- 21 gü
Yorumlarda şöyle yazıyordu kadınlar mesleklerinde de trip li egolu olduğu için kendimizi karşı cinse daha rahat anlayabiliyoruz ve mesleki konularda uzmanlık alanına daha çok güveniyoruz demişler
- 21 gü
Bugün Türkiye'de kadın cerrah yoktur mesela cerrahların hepsi erkektir
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler daha anlayışlı oluyor. Örneğin erkek doktorlar daha iyi oluyor.
00 Yorumla- 21 gü
işleri karşı cinsin daha iyi yaptığını düşünüyorlar
00 Yorumla Aşkım arkadaşım kuafördü saçımıb kaşımın içinden geçti
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı. Genelde bu bazen tam tersi oluyor ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyor 😏
00 Yorumla- 21 gü
Kadınlar bile kendi cinsinin şeyddan olduğunu biliyor ZKDKJDJDDJDJDD
00 Yorumla - 21 gü
Farketmiyor benim için hangisinde boşluk varsa o ama genel olarak kadın doktorları tercih ediyorum
00 Yorumla - m21 gü
Şahsen ben kadın dişçi seçerim erkekler bu konuda hiç kibar değil 🙄
00 Yorumla - 21 gü
Bilmem onların dokunmaları dahamı heyecanlı
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)20 gü
Erkek kuaförler daha güzel yapıyor özeniyor. Ego yok. Kadin kuaförler de bir ben yaparım egosu var.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Kadın olup erkek doktor tercih eden hiç görmedim şuana kadar
00 Yorumla - 21 gü
Bence tamamen Güven meselesi birde erkekler güçlü oluyor diye düşünüyorlar sanırım sen mesela bu konuda ne cevap verirsin
08 Yorumla- 21 gü
Yorumlarda iki kişiye söyledim fikrimi canım
- 21 gü
Şimdi okudum ya trip ego meselesi erkeklerde de oluyor bence sadece kadınlarla alakalı değil işin özü bence burada benim sözüm geçer korkusu erkek erkek doktora gidip bişey dediğinde sen mi ben mi iyi biliriz tavrını yasabilir korkusu oluyor ama karşı cinste biraz alltan alınabiliyor mevzular erkek kadına kadın erkeğe pek bişey diyemiyor işler halloluyor bence mevzu bu
- 21 gü
Karşı cinse kendimizi daha rahat ifade ediyoruz ve mesleki konularda uzmanlık alanlarında erkekler daha başarılı buluyoruz
- 21 gü
Bende kadınları buluyorum valla 😂 Erkeklerde var evet ama bayanlar daha hırslı oluyor
- 21 gü
Bakış açısı tabiki saygı duyarım 🙋
- 21 gü
Cansın 🙏
- 21 gü
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
- 21 gü
🙂🙂
- 21 gü
Öyle miymiş 😁
13 Yorumla- 21 gü
Araştırmalar onu gösteriyor muş
- 21 gü
Kim araştırmış 😁
Ama fena da olmaz ha bayan kuaför 😁😁😁😁 - 21 gü
Hayallerimi çalan kadın...
Patates kızartması da kendin yedin bir başına olmaz bak 😁
Bakin kadinlar hem cinsine guvenmez cunki tabiyatin kanunu bu erkeklerde ayni
00 Yorumlamuhabet ve işkence olsun yaa hayat müşterektir
00 Yorumlakuaförlerde erkekler daha güzel saç kesimi ve daha güzel saç yapıyor bence
00 Yorumla- 21 gü
Daha rahat hissediyorlar kendilerini sanırım.
00 Yorumla Öyle mi yapıyormuşuz:))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemcinsleri fesatlanirda ondan😂
00 Yorumla- 21 gü
Kişiden kişiye değişir be ablam.. 😃
00 Yorumla Dikkat etmem genelde.
00 Yorumla- s21 gü
Bana fark etmez. İşinde iyi olması önemli.
01 Yorumla- 21 gü
Cinsiyeti fark etmez yani.
- 21 gü
Seçenek varsa ben hemcinsimi tercih ediyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kadın erkek çekiciliği olmasin
00 YorumlaHemcinsini sevmeyenler yerdik ediyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)21 gü
Ben kendi hemcinsimi seçerim
20 Yorumla - 21 gü
Emir vermesi daha kolay oluyo 😅😅
10 Yorumla - 21 gü
Fark etmez ki
10 Yorumla - 21 gü
İlgi meraklısı yaratıklar onlar
01 Yorumla- 21 gü
Kendileri de biliyor her konuda daha başarıliyiz onlardan
Erkeklerin işçiliği güzeldirde ondan :)