Kişilik & Karakter Güç sizin için ne demek? Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başarı mı zenginlik mi duygusal olarak bir şeylerin üstesinden gelebilmek mi ağlamamak mı ağlayabilmek mi nedir Güncellemeler1 yıl Bence kendin olma cesaretini göstermektir Güç sizin için ne demek? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. sağlık ve sevilmektir benim için 1 0 Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kendi hayat srçtandartını yükseltmeyi başarabilen insan güçlü bir insandır benim gözümde 1 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Güç benim için işyerindeki saygınlığın. Kazancının yüksek olması. Sağlıklı ve yakışıklı olup sağlam bir aileye sahip olmak. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aşk sonsuz güç kaynağı! 1 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Emin ol Para=Güç aksine iddaa eden fakirdir 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı. Başarı diyorum 1 0 Yorumla
Leonardo748d Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Güç, güçtür. 0 3 Yorumla Nisan54 1 yıl Neye güç diyorsun işte Yorumla Leonardo748d 1 yıl Güce. Yorumla Nisan54 1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sağlık ve sevilmektir benim için
Kendi hayat srçtandartını yükseltmeyi başarabilen insan güçlü bir insandır benim gözümde
Güç benim için işyerindeki saygınlığın. Kazancının yüksek olması. Sağlıklı ve yakışıklı olup sağlam bir aileye sahip olmak.
Merhaba,
Aşk sonsuz güç kaynağı!
Emin ol Para=Güç aksine iddaa eden fakirdir
Başarı diyorum
Güç, para demek.
sensin dio işte
Güç, güçtür.
Neye güç diyorsun işte
Güce.
Peki