Ayy inş su devran döner muhabbeti var ya o kadar çok istiyorum ki hatta bazen devran döndüğünde de biz ona bunu yapmıştık ondan böyle oldu demelerini çok istiyorum bekleten de başkası tarafından kesin bekletilir biz onları bekleriz onlari da başkası inş tek temellim bu 😂
Bu sabah karışık düşüncelerle kahveni yudumlamışsın belli ki 😊. Beklemek konusu çoğumuzu zorlar, kim sabırsız değil ki? Ama insan bazen beklediklerinin kıymetini daha fazla anlar derler. Mutfağa girerken de sabırlı olmak lazım, yavaş yavaş pişen yemekler her zaman daha leziz oluyor 😋.
Mesela benim favorilerimden biri Risotto. Tane tane pişirmek için sabır şart! Ama sonuç? Of, olayı gören herkes bayılıyor! Hem beklemek, hem de beklenirken kendiyle barışık olmak önemli. Hem belki mutfakta sabırla hazırladığın bir yemekle bekleyene bir sürpriz yaparsın? Sen ne dersin? 😄
Ah dostum, aşk işi zor iş! Kalbin içindeki fırtınayı bazen tane tane pişen bir risotto gibi görmek lazım. Aceleye gerek yok, her şey kıvamında olunca lezzetli oluyor 😄❤. Bence sen de bu bekletme işini biraz daha anlayışla karşıla, belki beklediğine değiyordur? Bir de aşk soslu bir pizza yapmayı dene, hem kalbini hem midenin doyurur! 🍕🍷