Kişilik & Karakter Kırılan kalbimi tamir edecek şey ne? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kalbimi ne tamir edecek şimdi?💔💔💔❤️🩹❤️🩹❤️🩹 Güncellemeler1 yıl Günceş Güncellemeler1 yıl #Ssoru 💋 Kırılan kalbimi tamir edecek şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Gônlün kaldıysa o gönül alınmayana kadar telafisi olmaz. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Benim de kalbim kırık ve kimse tamir etmiyor. Kalp tamiri olmaz, gônül alma olur.. ♥️ 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cok gzl kelle paca ya da iskembe ya da adana miss 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl kime kırıldıysan ondan sana gelecek özür ya da sevgi sözcüğü kırılan kalbin en güzel tamiri 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Yara bandı diye düşünmekteyim 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zamanla geçer be edoş 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kırılan kalp eskisi gibi olmuyor be Edameda06 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Spor yapmak Harika motive veriyor 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kırılan kalbimi tamir edecek bir şey yok 1 0 Yorumla
honeysucklehoney Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benim de kalbimi çok kırıyorlar 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mutlu edecek bir adam 😎 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Bir tutam sessizlik 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sevgi, ilgi 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. çiçek 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tamirci 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kim kırdıysa o 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Çikolata ve kahve. 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Wattpad erkekleri 0 0 Yorumla
Melekcimmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Bir tornavida iki üç vida iş görür sanki bilemedim 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zaman. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gônlün kaldıysa o gönül alınmayana kadar telafisi olmaz.
Benim de kalbim kırık ve kimse tamir etmiyor. Kalp tamiri olmaz, gônül alma olur.. ♥️
Cok gzl kelle paca ya da iskembe ya da adana miss
kime kırıldıysan ondan sana gelecek özür ya da sevgi sözcüğü kırılan kalbin en güzel tamiri
Biraz şarkı biraz şiir biraz sessizlik. Başka bir şey yok.
Yara bandı diye düşünmekteyim
Zamanla geçer be edoş
Kırılan kalp eskisi gibi olmuyor be Edameda06
Spor yapmak Harika motive veriyor
Kırılan kalbimi tamir edecek bir şey yok
Benim de kalbimi çok kırıyorlar
Mutlu edecek bir adam 😎
Bir tutam sessizlik
sevgi, ilgi
Sevgi
çiçek
Yakışıklı bi kociş